"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 25. април 2017.

Mr.Black - Pell off black mask


Nedavno sam od Mr.Black Srbija na testiranje dobila čuvenu masku za lice i piling za telo, verujem da su vam ovi proizvodi već svima dobro poznati jer ceo internet bruji o njima, sa potpunim pravom ako mene pitate. U nastavku posta napisaću vam svoje utiske sa peel off maskom za lice, a piling će dobiti zasebnu recenziju kada ga istestiram dovoljno dobro.


Crna maska Mr.Black efikasno rešava probleme sa mitiserima i bubuljcama!
Mitiseri, bubuljice, crvenilo i akne na licu, mogu izazvati pad samopouzdanja i nezadovoljstvo izgledom, posebno u pubertetu. Međutim, ovi problemi se mogu pojaviti i u kasnijim godinama kao reakcija kože na stres ili nečistoću. Aktivni ugalj kao osnovni sastojak Crne maske, se na mnogo načina može koristiti za čišćenje i hidrataciju kože. Crna maska za lice iz kolekcije Mr.Black najpovoljnije deluje na masnu kožu i uklanjanje mitisera. Mogu je koristiti svi jer nema nus pojava, koji god tip kože da imate, čak i kod suve kože. Maske od aktivnog uglja kao što je Crna maska Mr.Black, izvlače sve nečistoće iz kože i pora, tako da ćete uz dodatno čišćenje običnim tonikom i piling imati savršenu kožu lica.
Upotrebom Crne maske, dobićete odlične rezultate kod uklanjanja mitisera i bubuljica, hidratacije, regulacije tena, smanjenja otoka i crvenila i omekšavanja kože. Crna maska Mr.Black je potpuno prirodan proizvod na bazi aktivnog uglja i nakon samo 2 nedelje redovne upotrebe, rešićete probleme sa licem i vaša koža će postati čista, sveža i sjajna. Nije idicirana za upotrebu na osjetljiva područja lica.(izvor).


Mr.Black Crna maska za lice:
- efikasno uklanja mitisere i bubuljice
- efikasno rešava problem sa crvenilom, upalom i otokom
- regeneriše i hidrira kožu
- efikasno rešava probleme sa regulacijom tena
- dubinski čisti pore i koži vraća prirodni sjaj
*Ukoliko primetite promene i svrab na koži, prestanite sa upotrebom i posavetujte se sa lekarom.(izvor).


Mnogo sam čitala o ovoj maski pre nego što sam je i sama dobila na testiranje i bila sam vrlo uzbuđena i radoznala da je probam. Volim maske za lice ali uvek izgubim volju da ih koristim redovno jer nikako ne pronalazim onu savršenu za sebe, pa tako radije koristim pilinge za lice koje sam otkrila da mi gode. Većina maski i ako mi prija licu prvi put, ili čak i drugi put, obavezno se ispostavi kasnije da mi ipak ne prijaju u potpunosti. Zato sam ovu masku dobro testirala i to više puta kako bih o njoj takođe stekla prave utiske. Moje lice je jako osetljivo, sklono hormonalnim promenama i alergijama, to znaju oni koji me redovno prate. Imala sam i velikih problema sa aknama nakon agresivnih hormonskih terapija. Nakon porođaja lice mi je postalo dodatno osetljivo i nežno ali neke druge promene nisu se dogodilo, probleme sa aknama imala sam kratko ali sam ih rešila AIF setom kao i prvi put.


Masku sam prvi put nanela na čisto lice četkicom koja je namenjena za to u tankom sloju kako i piše na uputstvu, to je bila velika greška. Kada sam trebala da je skinem namučila sam se, lice me je bolelo i peckalo, a nakon skidanja cele maske što je dosta potrajalo, pojavilo mi se crvenilo i zatezanje. Dok sam masku držala na licu bilo mi je prijatno, osećala sam se opušteno. Greška je bila ta što sam masku nanela u tankom sloju to sam shvatila, pa sam već drugi put masku nanela u debljem sloju i zaista nisam imala nikakvih problema kao prvi put, pa sam i svaki naredni mazala deblji sloj. Do sada sam je koristila 5 ili 6 puta, posle svakog tretmana bila sam sve zadovoljnija izgledom kože lica, ona je ponovo oživela, procvetala, zasijala. Još jedan efekat koji mi se jako dopao je to što mi je nakon svakog nanošenja maske sledeći dan izašla neka potkožna aknica na površinu, a to je znak da maska zaista radi svoj posao i dubinski čisti kožu. Posle maske u mom slučaju obavezno je nanošenje kreme ili ulja za lice.







Na slikama možete videti kako maska izgleda na licu, kako se skida sa lica, i kako izgleda kada se skroz skine. Preporučila bih je svima koji imaju problema sa miteserima, svima koji žele da dubinski očiste svoju kožu lica i podmlade je, takođe se preporučuje za regulaciju tena, ali obavezno namažite deblji sloj ako imate osetljivu kožu :).


Ova maska je u pakovanju od 60g a cena joj je trenutno na sniženju i možete je poručiti za 1290,00 RSD ovde. Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Mr.Black Srbija kao i sajt http://mrblack.rs/. Uskoro vam pišem i recenziju o pilingu za telo a do tada vi meni pišite vaše utiske sa ovim proizvodima ukoliko ih imate?

*PR proizvodi

6 коментара:

  1. Probala sam samo Baleinu crnu masku, ali me nije odusevila, tj, ne radi apsolutno nista, bar mom licu. Za ovu sam cula, mada joj je cena dosta jaka za jednu masku.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad je baš dooosta snižena čisto da znaš, inače ja kad je lice u pitanju moram baš da pazim i gledam šta koristim a pošto mi se ova maska jako lepo pokazala kad je potrošim štedeću vala za novu :).

      Избриши
    2. Pametno, bolje jedna kvalitetna nego 100 bezveznih

      Избриши
  2. Imam problematicno lice pa sam gledala ovu masku, posto ima jacu cenu kupila sam crnu masku iz Dm-a i super je, lepo skine mitisere :) sada kada sam videla da mi odgovaraju takve maske sigurno cu da pazarim ovu jer za 120 dinara dobijes 2 kesice Balea maske a ovo je ipak pozamasno pakovanje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da bi ti ova maska rešila problem koji imaš ali zapamti, maži deblji sloj ako se odlučiš za nju :).

      Избриши