"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 21. април 2017.

Noviteti # 15


Poštovani pratioci, prošlo je mnogo od poslednjeg posta o novitetima pa je krajnje vreme za novi, iako moram unapred da vam kažem da se dosta toga potrošilo negde usput a nisam se setila da uslikam ili nisam stigla. Poslednji post o novitetima ovde. Pošto već više od godinu dana jako retko pišem blog tako sam i saradnje svela na minimum jer prosto nisam mogla da ispoštujem sve jednako a da dugujem nekom bilo šta ne podnosim, tako da sam i sa tim napravila veću pauzu, ali su ipak pokloni od nekih stalnih starih saradnika stizali.


Paketić sa novitetima Hedera vita natural cosmetics kojem sam se baš obradovala, obožavam ovaj brend i probala sam zaista jako mnogo proizvoda iz asortimana, još me nijedan nije razočarao. Ovim putem bih im javno čestitala i otvaranje Hedera Vita-terapeutik centra u Loznici, puno sreće u radu vam želim drugari :). Recenzija za tri proizvoda od čileanske ruže ovde.


Ziaja Srbija me je po drugi put obradovala divnim mirisnim paketićem, recenzija ovde.


Mr. black Srbija potpuni hit u zadnje vreme, piling za telo i crna peel off maska za lice, a kavi su moji utisci pročitajte ovde, piling za telo se još testira.


Marrakesh Srbija moj omiljeni brend kada je nega kose u pitanju, ovaj put testirala sam balzam za kosu, recenzija ovde.


Moya drogerija kontaktirala me je i ponudila testiranje potpuno novih Bell - Hypoallergenic proizvoda, kako su mi se dopali možete pročitati ovde.


Do mene je stigao i uzorak poznatog Mark pilinga za lice i telo od kokosa, njam njam :).


Maybelline Srbija i nešto za moju dušu, divna nude paleta i maskara.


Sunkised Srbija preparat za samopotamljivanje u roku od samo 60 minuta spremni i preplanuli, nisam ga još isprobala ali ću svakako pisati o tome kada se odlučim za taj korak. Inače uvoznici za ovaj brend su moji veliki drugari Leco čije proizvode od nedavno možete najzad poručiti online http://www.onlinekozmetika.com/.




Našlo se tu par gelova za tuširanje, neki nisu slikani, zatim preparati za negu kose i tela.


Ništa bez Niveice kad sam ja u pitanju pa evo samo obnovljenih zaliha, ne daj Bože da ostanem bez njih u kući :).


Predivan poklon od mojih dragih prijatelja Burra Skin Expert, čisto da mi stave do znanja da me nisu zaboravili <3. Sve recenzije proizvoda imate na blogu u odeljku Burra.


Dva super korisna proizvoda od Galafarm kompanije, recenzija za depil trake ovde.


LMX brend uvek tu za mene, pa je tako do mene stigao Kosili novitet iz nove kolekcije All natural.



Našlo se tu i par knjiga, kao i mnogo stvari koje sam poručivala sa sajtova sa kojima saradjujem kada je moda u pitanju.


Dasigo.rs distribucija kozmetike, poslala mi je paketić iznenadjenja na testiranje u kojem se našao predivni preparat za kosu na bazi argana, jedva čekam da ga isprobam. Takođe za ovu kremu za ruke čula sam da je među najboljima na tržištu, videćemo kako će se meni pokazati. Recenzije krema za ruke i sprej za kosu.


Moja sugrađanka Laura Lepojević - Aloe Vera - Kraljica bilja bavi se prodajom Aloe Vera proizvoda pa sam od nje dobila na testiranje ovaj predivni tečni sapun i jako se radujem isprobavanju istog. Napravljen od prirodno izolovanih sastojaka. Aloe Hand Soap omekšava kožu ruku bez sušenja. Aloe tečni sapun koristi kombinaciju prirodno dobijenih sredstava za čišćenje za nežno uklanjanje nečistoća. Koristi se i za kupanje beba i skidanje šminke. Recenzija ovde.




Većina kupovina svodi se na proizvode za bebu pa sam tako kupovala dosta knjiga, igračaka, i naravno svakodnevnih potrebština . Od većih stvari kupila sam Delimano 3 u 1 blender, secko i štapni mikser, Metalac šerpice, tanjiriće, posudice i kašikice. Takođe sam nabavila i Zepter lonac za kuvanje na pari, jer bebi sama pripremam sveže kašice svaki dan, čitala sam dosta, raspitivala sam se i saznala da je to najbolji i najzdraviji način pripremanja hrane za bebu, uz to hrana se brže spema i sačuva sve hranjive sastojke. Od muža sam dobila i dva nova Delimano tiganja, ona u kojima se ništa ne lepi i stvarno je istina. Takođe sam dobila dugo željeni Spray Mop čistač podova sa raspršivačem i mogu vam reći da sam prezadovoljna njime. Štedi mi vreme a bogami i kičmu :).



Iskoristila sam i prvi Happy Day u Dm-u i zaradila kupujući. Kašice kupim ponekad da imam u kući u slučaju da nekad ne uspem sama da pripremim sveže, ili ne uspem da nabavim organske namirnice koje za sada preferiram i slično. Kada kupujem biram Hippove ili DM Bio. Što se pelena tiče najbolje su mi bile Pampers Premium Care od svih koje sam probala i koristila sam ih 6 meseci sve dok nisu izbacili ove nove u starom pakovanju, sada mi se te pokazuju najboljima, videćemo ubuduće. Što se vlažnih maramica tiče uvek kupujem dve - tri različite vrste jer sa nekima brišem samo pelensko područje dok mi neke služe samo za ruke i slično.



Zeka je Ivanu doneo ogradicu i hranilicu, neke garderobice i slično, šta drugo bebi darovati za prvi Uskrs. Takođe izbila su mu dva zubića, preživeli smo i to nekako i krenuo je treći, a ja sam za Uskrs dobila najlepši mogući poklon na svetu jer je bebac prvi put rekao "mama" .

To bi bilo sve za ovaj put, nadam se da vam se noviteti dopadaju, komentarišite slobodno šta vam se najviše sviđa i da li ste nešto od navedenog isprobali? :).

9 коментара: