"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 30. април 2017.

Zaful - Convertible High Slit White Evening Dress - White

Convertible High Slit White Evening Dress - White

Ova haljina mi je na sajtu zapala za oko još odavno ali sam se jako mnogo dvoumila da li da je naručim ili ne, iz razloga što sam predpostavila da mi neće stajati onako kako bih volela a sa druge strane mi se toliko dopala da me je svaki put iznova mamila, dok nisam odlučila da je ipak poručim. Nisam ljubitelj ovakvih haljina ali ova je bila ljubav na prvi pogled, i na svaki sledeći ta ljubav je rasla. Dopalo mi se što može  da se nosi na više načina, ali znala sam od starta da će me progutati i da mi za nju fali jedno 10 cm visine, nisam pogrešila, sama sebi sam smešna u njoj.










Na slikama gore je jedan od načina na koji se haljnina može nositi, gornji deo se obavija oko ramena i ukršta se na leđima nazad a zatim vezuje oko struka nazad. Haljina je udobna, meka i jako kvalitetna. Ova je u L veličini a meni je trebala M. Ima cibzar sa strane koji ja čak ne moram ni da otvorim da bih je obukla, dakle i veličinu sam ovaj put promašila, ali haljina kao haljina je san snova.




Ovo je drugi od načina na koji se haljina može nositi, pokriju se ramena i bude malo manje otvorena na leđima u tom slučaju. Haljina zahteva visoke štikle a meni su ove služile samo za slikanje i to su jedine koje imam da budem iskrena, jer štikle ne nosim i ne umem da hodam u takvim cipelama :).



Ovo je treći način nošenja haljine, ovde su leđa najotvorenija, zaista može da se kombinuju razni načini pa ko kako voli i šta mu je potrebno za neku određenu priliku.



Trenutna cena ove haljine je $35.99 i možete je poručiti ovde. Za preostali asortiman posetite sajt Zaful.com. Takođe pogledajte širok asortiman ogrtača za kupaće kostime, dolazi nam leto women swimsuit cover ups.

Kako se vama dopada haljina i na koji način bi je vi nosili?


6 коментара:

  1. Meni se bas dopada :) prelepa je i super sto moze da se nosi na dva nacina <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na podršci, ja sam zbunjena u vezi ove haljine još nisam tačno odlučila šta ću sa njom, verujem da ću je odneti na sitne korekcije :).

      Избриши
  2. Nije tip haljine koji bih ja nosila, mnostvo ovakvih se moze naci kod nasih kineza. Ti jesi zgodna, to nikom ne dam da ospori, pa ni tebi :-) , ali biraj neke klasicnije modele koje ces lakse moci da kombinujes i nosis svakodnevno, steta da propadne kupovina..:-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovu haljinu sam birala za posebnu namenu, za venčanje u crkvi jer nismo zbog žalosti muž i ja to obavili onda a posle beba i sve to, no ipak sam omašila, videću šta ću sa njom. I hvala za komplimente trep trep haha <3

      Избриши
    2. Ma, za tu namenu je najbolje da probas haljinu, ima dosta povoljnih butika gde nece da oderu, za do 2000 ima svasta da se nadje. Iskrena sam ;-) :-*

      Избриши