"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 13. април 2017.

Zaful - Patterned Padded Stringy Bikini

Patterned Padded Stringy Bikini


Još jedna porudzbina sa svima dobro poznatog sajta Zaful.com stigla mi je ovih dana. Ovaj put sam se najzad usudila da poručim kupaći kostim koji mi se toliko jako dopao da nisam mogla da odolim ali sam se plašila jer kupaći kostim je ipak nešto što moram da probam i zbog modela i zbog veličine, no ipak sam se usudila. Nisam se pokajala.




Kupaći je neobičan, moderan, predivnih boja, barem po mom ukusu, i nisam nikad videla sličan a to mi se posebno dopalo. Udoban je i kvalitetan i jako lepo stoji, prati liniju tela pa tako ja moram sačekati da mi se istopi još mali višak koji mi je ostao nakon porođaja, odužilo se to kod mene jer imam poremećaj hormona i sada, veličina mi odgovara to je najbitnije, gornji deo je čak i malo širi. Nadam se da ću ovog leta uspeti da ga prošetam makar na bazenu pa ću vam tom prilikom svakako dodati slikicu u post.


Cena ovog kupaćeg kostima sada iznosi $13.93 i možete ga poručiti ovde. Za ostatak asortimana i porudzbine posetite sajt Zaful.com. Za veliki izbor predivnih stvarčica koje se nose preko kupaćeg kostima kao ogrtači posetite ovaj link women swimsuit cover ups.

Kako se vama dopada ovaj model kupaćeg kostima?

4 коментара:

  1. Divan je :) Imaju odličan izbor kupaćih, i ja planiram da uzmem neki :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopada, baš je teško odlučiti ima ih previše u ponudi :).

      Избриши
  2. Baš mi se dopada! :) prošle godine sam naručila kupaći sa njihovog sajta i zaista je odličan.
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши