"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 16. јун 2017.

Ideal Balance - Univerzalna krema


Pre mesec dana kontaktirali su me ljudi iz proizvodnje i distribucije Ideal Balance brenda i doneli mi univerzalnu kremu na testiranje o kojoj Vam danas pišem svoje utiske. Koristila sam je svakog dana ujutru i uveče i krema je dotakla dno pa je došlo vreme i za recenziju.


IDEAL BALANCE SKIN CARE je prirodna kozmetika ruskog dermatologa Andreja Novikovа.
Autor ovog kozmetičkog brenda je čuveni ruski dermatolog i kozmetolog, Andrej Novikov. Doktor Novikov je dobro proučio potrebe svojih klijenata i odlično je upoznat sa time koji sastojci u sastavu kozmetičke kreme najefikasnije deluju i daju najbrži efekat kada se primenjuju.

Doktor Andrej Novikov je hteo da njegovi pacijenti, i posle tretmana u njegovoj klinici, nastave sa negom kože kod svoje kuće kako bi dobili najbolju kućnu negu kože posle sprovedenih procerdura. On smatra da je to veoma važno za održavanje lepote i zdravlja kože, kao i za produžavanje njene mladosti. Brinući o svojim pacijentima, on je odlučio da napravi liniju sopstvene kozmetike.
U sastav kozmetike ulaze samo visokokvalitetni sastojci iz Rusije i Evrope.
Krema ne sadrži sastojke koji su štetni za kožu. Odlikuje je maksimalno prirodan i kvalitetan sastav
.(izvor).


Osnovu kozmetika brenda IDEAL BALANCE SKIN CARE čini ulje sibirskog kedrovog oraha. Autor ove kozmetike, ruski dermatolog dr Andrej Novikov, siguran je da je to jedno od najboljih sredstava za održavanje zdravlja i lepote kože.

Kedrovo ulje ima veliku količinu polinezasićenih masnih kiselina, proteina, ugljenih hidrata, vitamina (A,B,E,D,F), aminokiselina (14) i mikroelemenata, prirodni je emolijent, hrani i blagotvorno štiti kožu.
Drugi važan i korisan sastojak kozmetike brenda IDEAL BALANCE SKIN CARE je niskomolekularna hijaluronska kiselina koja daje odlične rezultate u održavanju ravnoteže u hidriranju kože i njenom podmlađivanju.
Sve sastojke u sastavu proizvoda brenda IDEAL BALANCE SKIN CARE pažljivo je odabrao i izbalansirao autor ove kozmetike, da bi se njihovom primenom postigao maksimalni estetski rezultat.
Visoka koncentracija aktivnih materija i posebno odabranih sastojaka u sastavu kozmetike IDEAL BALANCE SKIN CARE, kao i njihova sinergija, podstiču procese unutrašnjeg obnavljanja kože, revitalizaciju, poboljšavanje njene teksture i toniranje kože. (izvor).



*Kao što sam već spomenula kremu sam mazala svaki dan predhodni mesec ujutru nakon umivanja i uveče nakon čišćenja lica pred odlazak na spavanje. Moram priznati da mi se dopala činjenica da u jednoj kremi imam i dnevnu i noćnu i da je u obe nemene zadovoljila potrebe moje suve kože. Posle par dana redovnog korišćenja kreme osetila sam promene na koži a neke i videla. Naime pojavilo mi se u prvih nedelju dana par belih sitnih akni, poput onih morskih, mislim da svi znate na koje mislim. Na prvu loptu sam se malo uplašila da mi možda krema ne prija a onda sam shvatila da je baš suprotno od toga, krema mi je dubinski očistila lice, i to je bilo neko njeno prvo delovanje. Nakon toga akne su nestale i nisu se pojavljivale nove a moje lice je počelo da sija ali bukvalno se videla promena, postajalo je svakim danom svežije i zdravije na izgled, koža mi nije skoro bila ovako hidrirana i zategnuta, podmladila se što mi je zaista bilo potrebno nakon porođaja i postporođajnih muka. Pre početka mazanja kreme imala sam problem perutanja kože u predelu obrva i oko nosa, posle dve nedelje upotrebe kreme dva puta dnevno i taj problem sam rešila. Moj krajnji utisak o kremi je da je zaista odlična, kvalitetna i da bi svaka žena trebalo da je priušti sebi i uživa u svojoj koži koja je nakon potrošene bočice obnovljena. Sigurna sam da ću nastaviti sa upotrebom ove kreme. Posebno mi se dopada što je bez parabena, alkohola i bez štetnih sastojaka, što je prilagođena i za jako osetljivu kožu sklonu alergijama poput moje i što stiti čak i od štetnih spoljašnjih uticaja. Krema je bele boje, po meni idealne gustine, lepo i lako se razmazuje i ne ostavlja masne tragove. Idealno može da posluži i kao podloga za puder ili bb kremu. Miris je savršeno nežan i ženstven. Pakovanje kreme je od 50 ml, cena iznosi 1500,00 RSD a prodajna mesta možete videti ovde.



Prva krema u liniji kozmetike brenda IDEAL BALANCE SKIN CARE je krema pod imenom Univerzalna Baza №1. Upotrebom ove kreme možete zameniti nekoliko kozmetičkih sredstava odjednom: dnevnu kremu, noćnu hranljivu kremu, kremu koja štiti od faktora spoljašnje sredine, kremu protiv pigmentacije kože, kremu za problematičnu kožu (osetljivu, sklonu alergijama itd.), kremu za jako suvu kožu ruku itd.
Našu kremu možete koristiti za negu svih delova Vaše kože koji pate od dehidratacije, za hranjenje, zaštitu i uklanjanje blage pigmentacije.
Osnovu ove kreme čini ulje sibirskog kedrovog oraha. Drugi važan i koristan sastojak je niskomolekularna hijaluronska kiselina koja daje odlične rezultate u održavanju ravnoteže u hidriranju kože i njenom podmlađivanju.
Ostali aktivni sastojci koje krema sadrži su: ulje nevena, ulje pšeničnih klica, aloe vera i D panthenol.

Za sve inforamcije postoji zvanični sajt brenda http://www.idealbalanceskincare.com/ kao i zvanična FB stranica.

Da li ste već čuli za ovaj brend i kako Vam se čini ova krema?  
*pr proizvod

4 коментара: