"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 2. март 2018.

Bonavita musli - razne vrste


Nedavno su mi opet na testiranje stigle ukusne djakonije koje rado jedem za doručak. Ovaj put probala sam nešto sasvim novo, nisam do sada ni viđala u prodaji neke proizvode, neke ipak jesam. Muslije generalno jako volim, najviše sa jogurtom, a ponekad i sa sojinim mlekom. Moje utiske o ovim Bonavita slatkišima možete pročitati u nastavku posta. Jedino što prednost dajem uvek onim proizvodima koji imaju zaslađivače umesto šećera, ali ok.

Prvi na slici gore je  BONAVITA KRANČ MUSLI SA UKUSOM ČOKOLADE:

*Proizveden prema originalnom receptu od najkvalitetnijih sastojaka predstavlja dobro izbalansiranu zdravu hranu i učiniće svaki početak dana savršenim! Mnogo prave čokolade čini BONAVITA KRANČ MUSLI neodoljivim užitkom. Komadići fino usklađene čokolade su nežni i neodoljivo ukusni. Sa mnoštvom ovsenih pahuljica, Bonavita musli sa čokoladom se pretvara u nezamenljivi čokoladni užitak.

Priprema: Mogu se koristiti kao snek obrok ili pripremljene sa mlekom. Dovoljno je 30 g proizvoda preliti sa 125 ml toplog mleka (45 °C) i promešati. (izvor).


Bonavita proizvodi su izuzetnog ukusa, sa idealnim balansom hranljivih materija. Hrskavi musli i žitne kuglice predstavljaju optimalan obrok za ljubitelje zdrave ishrane i za one koji imaju potrebu za uživanjem u svakom zalogaju.(izvor).


Musli sa jagodom mi se dopao najviše, hrskav je i ukusan i lepo ide i sa jogurtom, dok ovi čokoladni više idu sa mlekom naravno.

*BONAVITA KRANČ MUSLI SA JAGODOM
Hrskavi musli proizveden od najkvalitetnijih žitnih pahuljica sa dodatkom sušenih jagoda, predstavlja zdrav obrok izvanrednog ukusa i arome. Preporučuje se za zdrav početak dana, jer snabdeva organizam neophodnim ugljenim hidratima i obezbeđuje celodnevnu energiju.



Bonavita jastučići punjeni čokoladom su super stvar kada vam padne šećer i kada bi jeli nešto slatko a da to nije čokolada, ovo je odlična zamena. Neki ljudi koje znam ih grickaju i ovako, samostalno :).

*Napravljeni su od izuzetno zdrave smese pšeničnog i pirinčanog brašna, koja je ispunjena ukusnim kremom sa ukusom čokolade. Zanimljivog su jastučastog oblika. Kremasti namaz “upakovan” u žitarice zadovoljiće i najistančanija sladokusna nepca, sa mlekom ili bez njega. Blagog su mirisa na čokoladu, žitarice i mleko.


Kakao kuglice su super, brzo se tope u mleku pa budu lepe mekane, meni se lično dopadaju, mada više sam uvek za voćne ukuse, što je baš čudno, to važi samo za muslije i ovsene kaše.

*Bonavita kakao kuglice predstavljaju dobro izbalansiranu zdravu hranu s izvanrednim ukusom i aromom. Proizvode se prema originalnom receptu od najkvalitetnijih žitnih pahuljica i prirodnih zaslađivača. Snabdevaju organizam neophodnim ugljenim hidratima i daju energiju za aktivan dan. Preporučuju se kao zdrav i ukusan obrok u toku celoga dana. Obogaćene su vitaminima B kompleksa i kalcijumom i preporučuju se kao doručak najmlađoj populaciji.

Za sve informacije posetite sajt http://www.reprotrade.rs/.

Da li Vi volite muslije i kako vam se dopadaju ovi koje sam danas predstavila u postu? Da li ste neki probali? :).

Нема коментара:

Постави коментар