"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 26. април 2018.

Banggood - dečije stvarčice

New Lovely Monkey Baby Children Boy Pure Cotton Short Sleeve + Shorts Suit
Još jedna lepa i uspešna saradnja sa sajtom Banggod je ostvarena, i pre neki dan stigle su mi nove stvarčice. Kao i uvek kada na sajtu postoji dečiji kutak ja biram stvari za Ivana, pa sam se tako ovaj put odlučila za jedan prelepi pamučni kompletič i jednu majicu.



Kompletić je previ letnji, lagan je, modernog dizajna i vrlo kvalitetnog materijala. Pošto dvojke nije bilo uzela sam trojku pa je Ivanu za sada malo veći, ali ne mnogo :). Možete ga poručiti ovde.

New Little Maven Lovely Shark Baby Children Boy Cotton Short Sleeve T-shirt Top
Ova žuta majičica sa ajkulom me je osvojila na prvi pogled i morala sam je poručiti, nisam se pokajala, predivna je. Uživo je mnogo lepša nego na slici i napravljena je od divnog prijatnog pamuka. Pri pranju stvari nisu puštale boju niti promenile prvobitan oblik, sve pohvale.



Majicu možete poručiti ovde, a za ceo asortiman dečije robice konkretno od srca vam preporučujem da kliknete na ovaj link. Za sve ostalo tu je sajt Banggod. Ja sam još jednom zadovoljna saradnjom i robicom koja mi je stigla, a za sve kojima nije teško jedna mala molba, da kliknu na sve linkove u okviru posta, samo toliko i hvala :).

Kako se Vama dopadaju ove stvarčice?

4 коментара: