"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 4. мај 2018.

FashionMia - online shopping II


Plaid Band Collar Patch Pocket Curved Hem Shift Dress
Dragi pratioci bloga, ovo je drugi put da poručujem garderobu sa sajta FashionMia. Prvi put bile su to predivne haljine, post o istim možete pogledati ovde. Ovaj put poručila sam jesenju garderobu ali sam na paket baš mnogo čekala pa je pre garderobice stiglo sunce i toplo vreme, ali sa izborom sam i više nego zadovoljna.





Ova haljina/ košuljica nije baš u mom fazonu ali mi se dopala zamisao da isprobam takvo nešto, i zaista mi se dopada kako mi stoji, vrlo je udobna. Uz sve to idealno se kombinuje uz moje omiljene helanke tako da je pun pogodak. Informacije o košulji možete videti ovde








Women Plaid Round Neck Mini Shift Dress





Ova predivna tunika na sajtu je predstavljena kao haljina ali lično za moj ukus prekratka je, no ukusi su različiti. Meni se jako dopada baš kao tunika, neobična je i sviđa mi se kako mi stoji. Više o ovom komadu garderobe ovde.








Floral Shape Earrings And Necklace Set
Komplet ogrlica i minđuše mi se takođe jako dopada, samo su minđuše baš nezgodne za staviti pa zato nisu ni uslikane na meni, ali možete videti na slici iznad kako izgledaju i one. Jedan lep i vrlo elegantan komplet nakita.

Plain Longline Single Button Pocket Trench Coat
Ovaj kaput sam takođe poručila i zaista je predivan, od boje preko materijala i kroja, ali nažalost meni je mnogo veliki pa kad ga obučem izgledam kao mačka u dzaku. Možete pogledati ovaj kaput a i poručiti ovde. Za sve ostale informacije i porudzbine posetite sajt Fashionmia.com.

Kako Vam se dopada moj izbor ovaj put?



8 коментара: