"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 19. новембар 2014.

Manna sapun ekstra devičansko maslinovo ulje


Dragi moji čitaoci,o svom prvom susretu sa Manna kozmetikom sam vam pisala u nekom predhodnom postu u kojem sam podelila svoje utiske o Premijum puteru od manga pa je sada ne red došao sapun. Ko je propustio taj post može ga pročitati ovde .


Manna sapun ekstra devičansko maslinovo ulje dolazi u ovom preslatkom pakovanju sa sve mašnicom, neodoljivo, bilo mi je čak žao otvarati ga ali ipak radoznalost i želja da isprobam proizvod pobedile su. Unutar pakovanja sapun je takođe neke boje slonovače rekla bih, kao i puter od manga, jer nije da je baš beo. Pakovanje koje sam ja dobila je od 20 grama i ja ga imam skoro već ceo mesec a umivam se svaki dan sa njim pa vi procenite sami ispalti li se :). Sapun ne peni skoro uopšte i baš zato se polako i sporo troši. Moje lice ga obožava, lagan je, nema mirisa, barem ga ja ne osetim, čini kožu glatkom i nežnom i što je meni najvažnije ne isušuje mi već suve delove, pomogao mi je u kombinaciji sa puterom od manga da saniram upalni proces koji mi se odvijao na bradi par dana usled mojih hormonalnih promena. Uvek su mi odgovarali svi proizvodi koji su na bazi maslinovog ulja pa nisam ni sumnjala da će ovo biti prava poslastica za moje lice. Takođe sam ga par puta koristila pri kupanju i njime prala vrat i dekolte i izuzetno mi je prijao i u toj nameni.


Šta kaže proizvođač?
"Možete ga koristiti za čišćenje lica, ali je dovoljno nežan da ga upotrebljavate i za negu kože vaše bebe. Uspešan je i u tretmanu kože obolele od ekcema, psorijaze. Visok sadržaj E-vitamina u njemu potpomaže stvaranje epitela i obnavljanje kože.


Naredni tekst prekucaću iz priručnika koji sam dobila:
*Zašto da se opredelite za Manna proizvode?
-Zato što vam garantujemo vrhunski kvalitet ,možete biti sigurni u to da se svaki Mannin proizvod izrađuje u strogo kontrolisanim uslovima,a ne uz pomoć jednostavnih i primitivnih kuhinjskih pribora.
-Jer je preduzeće "Manna Natur kozmetikum" vodeće preduzeće na tržištu prirodne kozmetike u Mađarskoj,a godine 2012. je za svoje proizvode osvojilo priznanje Mađarski proizvod istaknutog porekla "Hungarian Quality Product Award". pored toga sve je intenzivnije prisustvo Manna proizvoda i na Nemačkom tržištu kao i na našem.

Da li ste probali neki Manna sapun i kako se vama pokazao? Šta mislite o ovom o kojem sam ja pisala danas?
Za više informacija o cenama i asortimanu http://manna.rs/

*PR uzorak

14 коментара:

  1. Nisam imala prilike da probam.Verujem da ima pozitivan efekat na kozu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima Tatjana baš je nežan a ima snažnu moć,probaj obavezno kad ti se ukaže prilika :)

      Избриши
  2. Probala sam ga i odlican je kao i Premium shea puter od Manne,koji je bas kremast,ali ne mirise,sto mu jedino zameram.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da si zadovoljna kao i ja,miris ja nekako zanemarim kad vidim koliko mi pomažu i deluju,puter od manga mi je svakodnevni spas :).

      Избриши
  3. Od manane sam koristila,sapun od ebanovine,i onaj od kafe za piling! Odnos cene i kvaliteta je solidan.ali mi je sapun mnogooo isusivao lice,jeste da je bilo cistije,ali sam brzo postala imuna na njega! Nijedan puter nisam probala,i sram me bilo!! :-/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj ovaj mislim da ne bi trebalo da ti isušuje lice,meni zaista nije a ima još kako suvu i osetljivu kožu sada pred zimu naročito,a za puter ispravi grešku obavezno,verujem da se nećeš pokajati da probaš,meni dodje ko neki univerzalni puter za svaki dan i svaki problem :).

      Избриши
  4. Jako dobar sastav, ja sam ti se navuklana te prirodne sapune i svakim danom vidim kolikosu dobri za kožu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odličan je sapun i meni se sve više i više dopadaju ulja,sapuni,navući ću se i ja ,polako :).

      Избриши
  5. Obožavam prirodne sapune :D Manna proizvodi mi djeluju jako zanimljivi i baš bi ih voljela probati jednom prilikom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam počela da ih volim sve više i više ,ranije sam retko koristila,ovaj je odličan obavezno probaj čim dobiješ priliku :)

      Избриши
  6. Ja nešto ne volim sapune za lice, koža mi je ionako suva imam osećaj da bi mi se dodatno isušila i zatezala. A i nemam problema za saniranje, kuc, kuc :) Ali za telo volim :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam se toga plašila za lice i zato nisam nikad koristila sapune ali ovaj mi je baš odličan i za lice i za telo :)

      Избриши
  7. Ja ovaj sapun korstim za intimnu negu i zadovoljna sam!

    ОдговориИзбриши