"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 4. новембар 2014.

Nagradna igra # 4 - Blackfairy's Jewelry


Dragi pratioci mog bloga veliku sreću imam da vam najavim još jednu nagradnu igru,ovaj put u saradnji sa jednom divnom ženom umetnicom,koja se bavi ručnom izradom unikatnog nakita.Verovatno se pitate koje veze moj blog ima sa nakitom ali ako malo bolje razmislite ima.Žene vole nakit,kad ga nose srećnije su,zadovoljnije,kad su srećne zdravije su,naučno je dokazano da hormon sreće znatno utiče na imuni sistem.Mada ima tu još jedna stvar,ova talentovana žena pravi nakit i od poludragog kamenja koje se od davnina smatra lekovitim,recimo moj omiljeni je Ametist.Da ne dužim više sa ovim uvodom pređimo na stvar :)

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

1.Like  FB stranicu sponzora Blackfairy JW
2.Like FB stranicu mog bolga Sreća je zdravlje
3.Sliku sa FB stranice (OVU SLIKU) podelite javno(public) na svom zidu a zatim ispod iste te slike ostavite bilo kakav komentar,dakle na fb,ne ovde,jer znam da mnogi nemaju mogućnost ostavljanja komentara na blogu.

Nepotpune prijave nećemo uvažavati,proverićemo svaku pre proglašenja dobitnika,nagradna igra važi SAMO ZA SRBIJU i trajaće 14 dana od objave posta.Neophodno je odraditi sve korake za pravilno učestvovanje!

A sad ono što vas sve najviše zanima a to su nagrade,biće ih ukupno 3,prvi izvučeni osvaja prvu nagradu to je ogrlica,drugi drugu to su minđuše, a treći treću nagradu prsten.


Pobednike će birati random,kada ih proglasim imaće 48 h da se jave sa podacima na mail srecajezdravlje@gmail.com,ili u inbox moje stranice,ja podatke prosledim sponzoru nagradne igre,ona vam šalje nagradu na kućnu adresu :). Igrajmo se ,i srećno svima !
*Naravno podrazumeva se da možete učestvovati samo jednom,sa jednog profila!

Takođe želim da se zahvalim sponzoru na ovoj saradnji i želim da se zahvalim što je ponudila i meni da izaberem kao poklon bilo šta iz kolekcije mada ja već unapred znam šta bi :)

Posetite i sajt sponzora i upoznajte se bolje sa njenim
radom http://picikarika.wix.com/rucnoradjennakit.

Igra je završena a dobitnici su:
1.Tatjana Petrović ogrlica
2.Yu-Ki Rain minđuše
3.Aleksandra Stanković  prsten 

4 коментара: