"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 1. децембар 2014.

Eveline-lak za nokte, sjaj za usne i eyeliner


Eveline Cosmetics Srbija nastavlja da me oduševljava, nakon 2 proizvoda za negu ruku i noktiju o kojima sam vam pisala ovde, testirala sam šminku koju sam dobila u paketiću. Ukupno sam dobila 3 proizvoda a to su lak za nokte, sjaj za usne i eyeliner. Kao što već znate ja se ne šminkam mnogo niti često, ali kao i svaka žena volim da imam koji komad fine šminke kad mi zatreba i za posebne prilike. Eyeliner inače ne koristim jer ne umem da ga namažem kako treba i zbog problema koji imam sa oslikavanjem na levom kapku, no sada će se to možda promeniti ko zna :).


Prvo što sam isprobala bio je ovaj lak za nokte čija je oznaka broj 521, i odmah da kažem da su pogodili moju nijansu, jer iako retko mažem nokte jačim bojama, kad se to desi crveni lak je baš uvek moj izbor i ujedno i omiljeni. Lak dolazi u lepoj, elegantnoj bočici,sa četkicom koja je zaista fina za mazanje, gustina laka je taman kako ja volim, lepo se maže na nokte i jedan sloj je dovoljan da imate lepu boju i sjaj, ali ja uvek po navici nanosim dva sloja a tako i volim. Lak se brzo suši pa je to po meni najveći plus jer ja nemam živaca da čekam po nekoliko minuta za taj proces i obavezno mi se desi da tek što namažem nokte moram da odradim neke kućne poslove i lak odmah uništim pa tako i gubim volju za mazanjem,međutim ovaj lak ima tu prednost. Proizvođač takođe garantuje da se lak zadržava na noktima i do 9 dana što je za mene prosto nemoguće i što se toga tiče bila sam u pravu ali mi je izdržao puna 3 dana a to je za mene rekord, pa verujem da bi mi sa nadlakom izdržao i duže, javiću vam kad isprobam. Moja ocena za ovaj lak čista petica :).




Sjaj za usne sam dobila u nijansi pod brojem 349, iako nisam ljubitelj providnih sjajeva ovaj mi se dopao zbog izuzetno lepog i mekog aplikatora za nanošenje i prelepog mirisa. Sjaj nije lepljiv i dosta je postojan na usnama, traje prilično dugo, pogotovo kada se nanese preko karmina i izuzetno je visokog sjaja, zanima me kakav bi bio u nekoj rozikastoj, inače mojoj omiljenoj nijansi kad su sjajevi za usne u pitanju. Pakovanje je od 11 ml.



Eyeliner me je oduševio preslatkim pakovanjem, nisam videla nikad slično. Klasične crne boje je i na moje oduševljenje veoma se lako nanosi na kapak i klizi po njemu, ja inače imam ogroman problem sa tim pa zato dobrim delom i ne koristim ovaj komad šminke. Uvek kad pokušam kapci mi se naboraju u nekom delu oka, pa to deluje neuredno, pa mi četkica zapinje, pa se linija isprekida, vrlo sam nespretna za taj deo šminkanja, ali ova četkica mi je olakšala postupak testiranja, lako sam nanela eyeliner i linija je bila ujednačena, a on je stajao netaknut na očima par sati kolko sam ga držala i nije mi se oslikavao,moja reakcija je bila jupiiiiiiiii :). Definitivno sam ga zavolela i jedva čekam neke prilike u kojima ću ga koristiti. Nakon ova tri komada šminke definitivno želim da probam i maskaru i neki puder ili toniranu kremu, jako sam radoznala.



Kako se vama čine ova 3 proizvoda i da li ste se susreli već sa šminkom iz Eveline kozmetike ili tek nameravate?
Za sve informacije o proizvodima tu je FB stranica Eveline Cosmetics Srbija.
*PR uzorci

20 коментара:

  1. Nisam se susrela sa ovom sminkom,to jest nisam je koristila.Retko se sminkam pa i slabo kupujem sminku. Sjajeve volim i bas volim da ih koristim i to ove providne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nikako ne volim te providne ali ovaj mi se dopao,naročito zbog mirisa i postojanosti :).

      Избриши
  2. Ovaj eyeliner želim već dugo da probam ali dekorativu uopšte ne viđam po parfimerijama za razliku od preparative. Čula sam da je stvarno super! I lakić crveni mi se sviđa, tu nijansu volim :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eyeliner je stvarno izum veka čim ja umem da ga namažem onda ti je jasno ,a lakić je stvarno divan,baš sad onako praznična boja :).

      Избриши
  3. Mogla bi isprobati eyeliner,imam problema s većinom aplikatora nekako mi baš i ne ide :D

    ОдговориИзбриши
  4. Ja posteno nisam do sada ni cula za ovu kozmetiku,pa volim sto sam nesto novo naucila.

    ОдговориИзбриши
  5. Sviđa mi se ovaj eyeliner, a i stvarno je lijepog pakiranja :)

    ОдговориИзбриши
  6. Isprobaj obavezeno CC kremu koja je bozanstvena, nije previse skupa, neguje lice,krema ti nije potrebna i ima dobru moc prekrivanja, imaju takodje jako lepe nijanse ruzeva. :) Ja cekam da stigne alajner kod mene,posto ga nema trenutno, pa da ga kupim da isprobam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala bi svakako CC kremu ali već imam omiljenu mislim da će je teško koja zameniti :).Vidiš ni ja nigde nisam viđala kod mene šminku,samo preparativu,verovatno će tek biti svega :).

      Избриши
  7. Uzmi tester, probaj, imaju u malim zatvorenim kesicama, barem kod mene :) Ja sam pronasla, ali nije izlozeno sa preparativom, nego moras da trazis i da pitas sta te zanima, ne znam zasto.. Alajner sam odavno snimila, jedva cekam da ga nabave ponovo :)

    ОдговориИзбриши
  8. Čitala sam dosta o Evelin proizvodima, no nisam ništa probala. Lak mi je predivan, volim crvene nijanse :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lak jeste predivan i zaista mi ostaje na noktima rekordan broj dana pa ga volim još više,probaj obavezno :).

      Избриши
  9. Lakovi su im dobri, sjajilo nisam probala, a eyeliner mi se sviđa. Ne nosim ga ljeti jer se malo preslika nakapku al za ovo doba je dobar, i jako mi se sviđa tanka četkica. Uglavnom - solidan tuš za male pare :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čim meni lak traje 3 dana znači da je odličan ,jer meni nijedan ne izdrži duže od pola dana jer stalno nešto radim :).Eyeliner je odličan zaista nemam mu zamerku,sjaj je ok iako bih volela probati neki u boji pa doneti krajnji sud :)

      Избриши
  10. Lak imam,i bas sam zadovoljna,a alajner cu probati,kao sto preporucujes,jer i ja imam problem sa kapcima,pa moram da nadjem bas neki koji je dobar i koji se ne ocrtava! :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno odličan je i veruj mi još ga imam nimalo se nije osušio niti zgrudvao :)

      Избриши