"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 21. децембар 2014.

Logona prirodna kozmetika-dnevna i noćna krema za lice


Pre izvesnog vremena dobila sam ovu kremu za lice na testiranje od Logona-prirodna kozmetika Srbija. Bila sam jako nestrpljiva da je isprobam jer sam o ovoj kozmetici čula samo reči hvale. Svi već znate da se sve više okrećem prirodnim mazalicama, jer sam zdravom načinu života okrenuta već neko duže vreme pa mi uzbuđenje pred testiranje ovakvih proizvoda zaista bude veliko.


LOGONA preparati za negu lica i tela u skladu sa biološkim ritmom vaše kože.LOGONA kozmetiku čine jedinstveni preparati, koji nose BDIH i NaTrue sertifikat za organsku i prirodnu kozmetiku.Zato što vaša koža zaslužuje samo najbolje ! (reči proizvođača).
Krema za lice sa silicijumom biljnog porekla dobijenim iz pirinča i umirujućim aloja vera sokom za negu osetljive kože. Pruža neophodnu hidrataciju i podržava prirodne procese regeneracije kod suve i iritacijama sklone kože. Revitalizujuća ulja jojobe i susama uz ši buter učiniće da vaša koža bude glatka i nežna.
Upotreba: Nanesite na kožu lica svako jutro i veče nakon čišćenja.(izvor).


* Na testiranje stigla mi je krema Silicium vegetal koja je pogodna za upotrebu i kao dnevna i kao noćna krema za lice, dakle nešto poput 2 u 1 što je meni posebno praktično. Miris je blag, nežan i osvežavajuć a tekstura kreme je baš onako kako treba, ni retka ni gusta. Jako lako se razmazuje po licu i koža je momentalno upija, za sobom ne ostavlja nikakve masne tragove ali na kožu lica vidljivo utiče već nakon pola potrošene tubice. Lice je zategnutije,svežije,zdravo na izgled a na dodir jako nežno, poput svile. Nema nikakvih neželjenih efekata niti iritacija,to mi je naročito važno sada u ovom zimskom periodu kada mi je lice ugroženo, suvlje, sklono pucanju, perutanju, isušivanju i raznim iritacijama, ova krema je vrlo uspešno štiti od svega nabrojanog. Mažem je svako jutro i svako veče, na očišćeno lice,tako sam mirna i zaštićena 24 h dnevno. Odlično služi i ko podloga za neki puder ili toniranu kremu.


Pakovanje je od 40 ml,a cena je trenutno 2.520,00 dinara, jeste malo skuplje za naše uslove, priznajem moje pogotovo ali mogu da potvrdim da je vredna svakog dinara i da je ovo do sada jedna od najboljih krema koje sam u životu imala prilike da probam. Zaista nikad ne bih mogla sebi da je priuštim pa želim još jednom ovako javno da se zahvalim ljudima iz kompanije na poverenju, što su me ovako prijatno i ugodno počastili ovim čudom prirode, moje lice im je vrlo zahvalno, ono diše, ono je regenerisano, kao novo. Pakovanje možda deluje maleno ali je sasvim dovoljno za mesec dana svakodnevnog korišćenja i to dva puta dnevno, jer je dovoljna vrlo mala količina da namažete celo lice,a ja sam malo prelazila i preko vratnog dela.


Za sve informacije o ovom brendu možete posetiti njihovu FB stranicu Logona-prirodna kozmetika Srbija, a tu je i sajt http://www.logona.rs/.

Da li ste vi dragi čitaoci imali prilike da probate nešto iz asortimana Logona kozmetike, kakvi su vaši utisci i da li vam se dopada ova krema o kojoj sam pisala ?
Hvala na čitanju :).

*PR uzorak

8 коментара:

  1. Sve sam procitala,izgleda odlicno,ali preskupo,barem za mene,ali zato verovatno i vredi,zelim ti sve najbolje,kako u vezi kreme,tako i u Novoj godini i predstojecim praznicima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista je i više nego odlična krema,ko ima suvu i osetljivu kožu odlična je investicija makar pred zimu jer sprečava sve pojave na koži koje donosi hladno vreme i vetar :)

      Избриши
  2. Nisam probala ovu kozmetiku,ali verujem da je super.

    ОдговориИзбриши
  3. Jao mnogo me interesuje ali kao student ne mogu da izdvojim tu cifru za jednu kremu osim ako se ne odreknem hrane jedno dve nedelje. :P
    Nadam se da ću imati priliku nekad da probam nešto od njih.

    ОдговориИзбриши
  4. Znam, trenutno sam u fazi čišćenja organizma, ali ne u smislu detoksikacije i dijete nego redovnom i zdravom ishranom. Ako već ne mogu da koristim prirodu za spoljašnu lepotu mogu za unutrašnju. Od toga sve i počinje :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako je tu se potpuno slažem sa tobom ,ja sam dugo na nekom režimu ishrane zbog svojih stanja i čim to nekad malo prekršim još kako osetim razliku :)

      Избриши