"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 27. децембар 2014.

Moje misteriozne blogo-mrazice

 
Pre izvesnog vremena objavila sam jedno pismo deda mrazu u obliku posta, verujem da ste svi manje više upoznati sa tim. Napisala sam ga iskreno, iz srca, iz dubine duše i podelila sa vama neke svoje najveće želje, primarne, najbitnije,  za koje se molim i za čije ostvarenje živim,a onda sam dodala i neku svoju malu wish listu proizvoda, šminke,ne bi li malo i ja bila u trendu i upotpunila to pismo malo veselijom temom i šarenilom. A onda jednog dana čuda su se počela dešavati,neočekivano, nenadano, iskreno nikad ne bih mogla ni da zamislim tako nešto pa čak ni u najluđim snovima. Počele su da mi se javljaju devojke sa drugih blogova, nepoznate cure koje nikad u životu nisam videla ni čula, sa nekima nisam čak ni poruke razmenjivala niti išta osim komentara po blogovima. Javljale su se raznežene ili rastužene od mog posta i sa velikom željom i voljom nudile da mi pošalju nešto sa moje wl ne bi li me obradovale i sve su mi pisale reči podrške i želele iskreno od srca da budem zdrava najzad i da dobijem bebu, što su moje dve prve, primarne i najveće želje, ostalo su sitnice, ali kao i svaka žena tako i ja volim kozmetiku, šminku, to nam je prosto u prirodi ali sam te stvari u postu nabrojala više da bi ga ukrasila a od toga je nastalo nešto magično. Prva mi se javila Jasenka sa bloga Dođoška u svijetu šminke i zatražila mi adresu jer je od srca želela da mi pošalje neke MF proizvode, ja sam naravno to odbila jer znam koliko to košta i vrlo sam svesna krize u svetu, no ona mi je rekla da ona radi za njih i da dobija mnogo toga što i ne stigne potrošiti, pa me je na kraju ubedila. Pošto je Jasenka iz BiH i u međuvremenu se selila i imala gomilu obaveza, njen paketić je sad u putu pa kada stigne post će biti ažuriran slikom, isto važi za Anu sa bloga Avon kutak, ona je jednom prilikom dolazila u moj grad i javila mi se u želji da mi ponese neki poklončić ,no ja sam kasno videla poruku i nisam mogla čak ni da se makar vidim sa njom tad jer sam u zadnje vreme opet zarobljena u 4 zida uglavnom,no biće prilike,nije to priča za ovaj post, on je ipak na vesele teme.
* U medjuvremenu stigao je poklon od Jasenke i Ane pa evo i tih slika,hvala im puno još jednom :).

*Avon kutak                                                                *Dođoška u svijetu šminke

Nakon toga jedna od tih divnih cura prva mi je poslala paketić, pod izgovorom da želi da mi pošalje jedne Femisan A kapi koje njoj ne trebaju, dobila sam paketić iz snova i to baš stvari sa wl,uopšte nije bila providna, Andjelija devojka velikog srca otvorila mi je na neki način ovu sezonu magije, iako me je i pre nje Jelena sa Dressing case iznenadila kada sam kod nje na rasprodaji naručila dve Essence senke a dobila punu kutiju.

                                               *Cosmoholic

Nakon toga jedna slatka Željka mi je poslala punu kutiju svega, jedno pola sata mi je trebalo da sve to pregledam, omirišem, dođem sebi prvenstveno, njoj sam se na neki način odužila poslavši joj nešto od srca za uzvrat jer me je baš ganula ovim gestom,i planiram svakoj od ovih cura na neki način nekad da se odužim, jednoj po jednoj,naspram mogućnosti i stanja al svakako iskreno i od srca što je najvažnije jer na neki način želim da znaju koliko mi ovo sve znači i koliko mi ulepšavaju vrlo težak period.

                                           *Only girl in the world

Nakon toga počnu da se dešavaju još neka čuda, ili bolje da kažem misterije. Zove me poštar jedan dan da siđem, ja zbunjena znam da ne očekujem ništa,primim paketić i odlazim u stan,otvaram kad vidim 3 divna proizvoda Gosh Cosmetics Srbija, ne znam zašto ali tu mi odma na pamet padne Ana 2 cats jer sam nekoliko dana pre toga gledala njen video u kojem  je pokazivala kako našminkati smokey eyes baš sa tom paleticom koju sam dobila. Međutim nisam samo zbog toga pomislila prvo na nju nego baš nakon njenog komentara na moje pismo kada je pročitala post počela su da se dešavaju ova čuda, plus ja imam vrlo jaku intuiciju. Inače moram da kažem što se Ane 2 cats tiče da sam joj veliki fan, da gledam svaki njen video i ne trepćem i jedva čekam sledeći, i da ako bih ikad mogla da biram nekog da mogu da budem poput njega to bi definitivno bila ona. Naravno moram da spomenem da je moj muž veliki Lakijev fan,jer samnom gleda skoro svaki Anin video kada je u mogućnosti. Onda krenem da mozgam i skontam da je neko tu još umešan jer otkud Ani moja adresa, tek smo koju porukicu rezmenile u inboxu skoro, posumnjam ja na  Katarinu jer sam sa njom bliska bila i mnogo pre mog bloga i ima moje podatke, ali ona mi kaže iskreno da ne zna ništa o tome i ja znam da je u velikoj frci oko faksa pa tako krenem da mozgam dalje, pa onda odma pomislim na Lidiju jer sam njoj pre nekog vremena bila poslala neki znak pažnje od srca i krenem da je spopadam da mi oda tajnu,međutim ona ćuti ko zalivena i pravi se luda, sve se ostale prave lude i odgovaraju mi da je to Deda Mraz,naravno da sam im poverovala :D. U međuvremenu se setim da još njih već nabrojanih ima moju adresu iz nekog razloga,pa se setim da sam  na dragom blogu Lolin svet  osvojila knjigu i dvd, kod drage Mrs Fox takođe sam bila osvojila Nivea šampon i balazam, tako da su mi sve bile sumnjive u tom trenutku što se tiče moje adrese, ali mene je kopkalo najviše ko je začetnik ove ideje, iako sam mogla da se kladim da je Ana 2 cats.

                                              *Blogo-Mrazice poklon 1

Sledeći dan,novi paket Avon Srbija,ja sad već onako totalno raznežena,emotivna, zatečena, otvaram opet šok, pa prelepa čestitka, proizvodi divni mirisni, rasplakah se ja od sreće, no kažu zdravo je to,i dalje niko ništa mi ne otkriva, sve se i dalje prave blesave a ja bi da mogu onako otišla i sve ih redom izgrlila, izljubila samo tako od srca, ko god da su jer ne znam ni prave reči niti bilo šta čime bi mogla da im se zahvalim ili da im opišem ovu euforiju i radost,sama sebi sam poput malog deteta koje prvi put ugleda svoj prvi paketić pod jelkom i otvara ga i ne zna šta pre da uzme da vidi, da proba :).

                                              * Blogo-Mrazice poklon 2

Treći poklon stigao je narednog dana, moj čuveni,voljeni omiljeni Max Factor Srbija, možete zamisliti moju facu i oduševljenje, ali vam sada više reakciju ne mogu pisati jer je ovo prešlo sve granice mojih očekivanja ikad, nadanja, želja, svega, definitivno ostvarenje devojačkog sna kada je kozmetika i šminka u pitanju.

                                      * Blogo-Mrazice poklon broj 3

Isti taj dan stigao je i četvrti paket Aura proizvoda tu sam već počela da ostajem bez texta, bez komentara, sve isto kao i na predhodnim,kompanije su mi direktno slale pa nisam dobijala nijedan trag o misterioznim blogerkama ogromnog srca a sve me je više zanimalo ko čini ova divna dela baš za mene od miliona ljudi na planeti. Osećala sam se prvi put posle jako puno vremena posebno, iskreno radosna, uzbuđena,stotine emocija se tu smenjuje sa svakim paketićem koji primim.

                                                       *poklon broj 4

Naredni dan je stigla je i Rimmel.Srbija šminka koja se isto našla na mojoj wl,da li uopšte mislite da imam više komentara i texta?:)

                                                      *poklon broj 5

Naredni poklon koji je stigao od Alexandar cosmetics bio je vrhunac, emocije su tada baš podivljale i hormoni i sve,izvadila sam tu čarobnu kutiju, upakovanu, sa sve mašnom prelepom i divnom čestitkom i gledala sam tako u nju par minuta, suze radosnice su same išle, i bilo mi je iskreno žao da je otvorim, toliko je bila lepa, prelepa,a onda kada sam ipak sve otvorila usledio je šok, predivni Macadamia proizvodi u još lepšim pakovanjima, uzbuđenje je došlo do vrhunca i nadala sam se da je to kraj konačno jer bilo mi je previše,nisam više nalazila reči i komentare da se obratim misterioznim mrazicama, nisam više mogla naći reči zahvalnosti.

*poklon broj 6

                                                        *poklon broj 7 Weleda Srbija

Najzad dan razrešenja misterije, krenem ja da malo prilegnem nisam se baš osećala dobro, kad zvoni neko na vrata,ja pitam ko je ono ženski glas kaže brza pošta,to me je začudilo jer nikad mi žensko nije donelo paket. Otvaram vrata kad ugledam milo, preslatkolice, poznato al ne znam odakle tačno, predstavi se meni cura, Milica sa bloga Lepota dolazi iznutra al sminka je sminka,i nosi sa sobom ogromnu torbu, pruža mi je i ja je naravno pozovem da uđe na kafu. Inače pre toga taj dan me je zvala neka cura i pitala da li ću oko 4 biti kući jer ima dostavu za mene iz brze pošte, jeste mi bilo čudno jer nikad me ne zovu unapred, prosto dođu pa ako nisam tu nikom ništa, no jednom me je tako bio neko zvao iz dostave, pa reko ajde možda idu na siguricu :). Lepo smo se ispričale, obajsnila mi je sve kako je počelo i kako se razvijalo i predala divnu čestitku na kojoj su bile potpisane sve blogo-mrazice koje su me svih ovih dana uveseljavale, i naravno nisam pogrešila kada sam osetila da je nekako Ana sve to zapčela,moj me instinkt nikad ne vara, i nisam pogrešila u nagađanju koje su otprilike cure umešane no ipak neke su bile i veliko iznenađenje. Milicino drušvo mi je izuzetno prijalo, jako je pozitivna.Inače Milica je i profesionalni šminker Milica, pa ako vam zatreba šminkanje klik na link, i još je uz sve to moja sugrađanka što me je posebno obradovalo, nisam znala da i ja ovde imam jednu makar blogokoleginicu, mislila sam da su sve u Bg pa sam se osećala ko siroče. Sadržaj poklona koji mi je donela su sve mrazice lično skupljale za mene i moram priznati da mi je posebno drag, svaka stvarčica u njemu je našla posebno mesto u mom srcu i svaki put kada budem koristila nešto od toga ja ću misliti na ovaj divan gest. Sve su se dogovorile i skupile ono što one ne koriste,imaju viška, stoji im ili ne treba i prosledile meni. Da ne dužim evo slika da vidite i vi o čemu se radi,a ja jedva čekam da mi muž dođe kući da mu sve pokazujem onako redom,pa da prolazim ponovo svu tu čaroliju zajedno sa njim <3.





Mislim da ove slike govore više od reči kao i text koji sam napisala iznad njih, ali želim još jednom svim ovim divnim devojkama da se zahvalim od srca iako su te reči zahvalnosti ništa naspram njihovih dela, ali mislim da većina može da shvati koliko mi ovo znači i koliko su mi ulepšale praznike, tešku godinu, i verujte vratile su mi veru u ljude koju na neki način gubim svakim danom sve više, veru u to da postoje dobre vile za svakog od nas koji živimo pošteno i trudimo se biti dobri ljudi i pomoći drugima kolko je to u našoj moći na bilo koji način, i sama sam to oduvek radila. Devojke su mi izazvale mnogo sreće, suza radosnica, uzbuđenja, osećala sam se kao u filmu, osećala sam se tako posebnom. Sada mi je još draže što sam skupila hrabrost da započnem svoj blog,ne zbog poklona nego zbog ovakvih otkrića, što mi je omogućio da sretnem ovakve ljude. Takođe veliko hvala svim kompanijama koje su se odazvale ovom humanom gestu u organizaciji mrazica i hvala svim kompanijama koje mi ukazuju čast i poverenje i šalju svoje proizvode na testiranje, prate moj rad, sponzorišu nagradne igre, jer uvek se trudim da imam neko nagrađivanje na blogu ne bi li što više i češće nekom izmamila osmeh na lice kada ga random izvuče pa dobije neko poklonče,i privatno se trudim uvek biti humana i deliti neke sitnice koje imam i sa drugim ljudima. Kako je krenulo ja bi ovako mogla do sutra da pišem i ne znam ko bi preživeo čitanje ovolikog "eseja" pa privodim polako kraju. Hvala još jednom  Ana 2 cats,Good morning gorgeouss,Cosmoholic,Lepota dolazi iznutra,ali sminka je sminka,Pirlitanje,Le prettiness,Dressing case,Bambys beauty lab,Šmizletina,The casual princess, svaka vam čast i od srca vam želim da budete zdrave i srećne i da vam se ispune sve najveće želje a sigurna sam da hoće. Ovako nešto nikada niko nije učinio za mene, čak mi je dobra većina ljudi i okrenula leđa kada sam se razbolela pre 10 godina i kad su mi bili najpotrebniji. Treba i da znate da ja nikad kada sastavim svu kozmetiku i šminku celog života nisam imala ovoliko toga, i jedva čekam da sve isprobam,i da budem bolje pa da se mackam non stop :).Ne mogu da ne spomenem i poklon od muža koji mi je kupio nov telefon pa sada i ja prvi put u životu imam "tač skrin", pa je bilo tu još nekih stvarčica pod jelkom, iako je moj najveći poklon od Boga upravo on,moj muž koji mi svaki dan daje snagu, podršku,ljubav i gura me napred, razume me i kad ćutim i čini sve za nas. Ovu godinu ću pamtiti po našem venčanju, iako nije bilo svadbe, muzike ,veselja to mi je bio najlepši dan u životu,a sledeće godine ćemo to ponoviti i u crkvi, pa ću taman iskoristiti svoj vaučer za šminkanje kod Milice, i pamtiću je po ovom gestu mojih mrazica, inače svi ostali dani su bili vrlo loši i teški, ali nećemo sada o tome :).


Za kraj želim svima čitaocima da se zahvalim što me prate,što me podržavaju, da svima poželim da divno provedu praznike u društvu najmilijih i da budu zdravi, i naravno imam iznenađenje za sve vas, sreća je lepa samo kad se deli i umnožava tako da vrlo uskoro kad ja saberem sve utiske i proberem sve ove poklone što sam dobila odvojiću jedan mali deo i za vas za neko naredno nagrađivanje :). Tek sad vidim da je blog prešao 20.000 pregleda na blogu i skoro 1000 lajkova na FB, i moja sreća je još veća meni je to ogromno jer tek puni 5 meseci, a teme su malo drugačije, pa taman dok dođemo do pola godine biće po koje poklonče i za neke od vas. Sledeće godine ću u pismo nabrojati sve od garderobe što bih htela da imam, recimo i neki auto, stan, belu tehniku, pa nikad se ne zna, vidite da se neke želje ipak  ostvaruju samo trebate imati ovakve mrazice uz sebe i nema da brinete o ničemu. Ho Ho Ho <3

40 коментара:

  1. Ja ne znam kako je tebi bilo, al ja placem ko kisa! Ne mogu da opisem koliko mi je drago sto je WishLista smanjena na ovako lep nacin ^_^ Svaka cast devojkama!!! <3 <3 <3 Preostaje samo ono najsladje sto ti od srca zelim!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kad si ti tako reagovala zamisli mene,bilo je burno i jako uzbudljivo i puno puno suza radosnica,al zdravo je to :). Hvala puno Jovana na lepim rečima i željama <3

      Избриши
  2. Svi su pokloncici super,devojke koje su ti uputile paketice divne kao i ti,pokloni prelepi,drago mi je zbog tebe,post je super i moram priznati da sam se bas raznezila,pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  3. Predivna gesta <3 To je upravo ono što sam i sama najviše željela kad sam počela blogati, nova prijateljstva, nova druženja, ljudi s kojima ću moći dijeliti svoju ljubav i strast...cure su fenomenalne, svaka im čast jer nema ništa ljepše nego razveseliti nekog kad se osjeća loše...želim ti da što prije bude bolje i šaljem ti puno svojeg čarobnog baby praha! Dočekaš i ti svoje malo čudo <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šalji šalji svaki dan,da nakupim džak pa da se uvučem u njega :). Hvala ti puno draga,ovo je zaista bilo kao neki san i koliko god sam se trudila preneti rečima čaroliju nemoguće je <3

      Избриши
  4. Ne znam sta da ti napisem na ovaj tekst, sad cu ja kao ti juce, no comment :) Hvala ti na svim lepim recima! I meni je drago da sam te upoznala i druzicemo se sigurno cesce! Juce kada sam otisla od tebe sam pocela da se sabiram i preispitujem i pomislih "Kozo devojci nije dobro, a ti ostala dva sata"... Reko necu joj se prva javiti, da se malo odmori :D Inace i ja sam imala taj utisak da sam kao siroce, jer su sve blogerke u Beogradu :D Stvarno si divna devojka i zelim ti da ova 2014. ostane iza tebe kao najruznija godina, da svaka sledeca bude mnogo, mnooooogo lepsa! Javi kad ti bude bolje da zapalimo zajedno u BG :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je izuzetno prijalo tvoje društvo jer si vrlo pozitivna osoba i samim tim mi možeš samo dobrog doneti,jeste da teško držim glavu ali ti si mi prenela te tvoje energije malo i dala mi snagu pa sam uživala.Bilo je to divno iskustvo,doživljaj i jeeedva čekam da pijemo neku kafu onako kako treba <3

      Избриши
  5. Ja i dalje ne znam o cemu pricas... hihihihihihi Eto, sad mackanje dok se ne ostvari ono najvaznije... Vec ti rekoh - dogodine zajedno guramo kolica i smejemo se wish listama :)))) :"

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako si sletka kad se praviš blesava i uopšte ne mogu da te provalim <3 Hvala ti Ana na svemu ti si jedna divna dobra vila,pa se nadam da će Boža da te čuje,da stavljamo mi na listu te bebće zezalice i idemo u šoping :)))

      Избриши
  6. Mnogo mi je drago ako sam te barem malo obradovala i nasmejala, to vec znas sve :) Ostalim devojkama svaka cast, bravo zaista :) ♥

    ОдговориИзбриши
  7. Još jedan u nizu predivnih i iskrenih postova :D Mrazice su predivne :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga,uvek me podržavaš ,i tebi jedno bebče deka da donese pa sledeće godine da sve budemo debeljuce <3

      Избриши
  8. Zbog ovakvih stvari i zbog dotičnih devojaka sam zaista ponosna i presrećna što sam deo srpske blogerske zajednice :) Tijana srećni praznici i od srca ti želim da ti se ispuni ona najbitnija želja na listi ♡

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Teodora,takođe ti od srca želim sve najlepše pre svega zdravlja i veselja,osmeh i radost,pa onda sve ostalo,a ovaj blogo projekat da ga tako nazovem i jeste veliki ponos za ovu našu blogosferu i zaista je čaroban <3

      Избриши
  9. Prelepo, ja sam bez reči. Ovakav gest i meni vraća veru u ljude :D

    Od sveg srca ti želim da ti se ostale želje ostvare u narednoj godini, da sve ružno ostaviš iza sebe i zaboraviš. Kao što vidiš promena je već počela tako da samo ostaje na tebi da veruješ jer čuda se dešavaju. ^o^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno ,takođe sve najlepše ti želim,i drago mi je da ove moje mrazice šire ovakvu energiju,vraćaju veru i priređuju ovakva dobra dela stalno :)

      Избриши
  10. Ma savršenstvo, u zdravlju sve da potrošiš <3
    A sledeće godine da Anči, ti i ja šetamo zajedno bebirone :D
    P.S. Sorry što sam bila tako tajanstvena, ništa nisam smela da odam :-/ L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne zameram Lili al znala sam ja odma da si umešana :P .Pogodila sam skoro sve doduše,imam ja intuiciju mnogo jaku :) Za bebče sve dogovoreno,samo još da se desi svima nama ta čarolija i da budemo svi zdravi,lako ćemo sve drugo,zahvali se i Tanji ,aj lav ju <3

      Избриши
  11. Moram ti priznati da sam se sva naježila dok sam čitala. Predivna gesta tvojih mrazilca ali ti si to zaslužila svojom osobnošću i dobrotom. Želim ti da ti se sve želje ostvare na svijetu <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Martina moja draga uvek tu da me bodri i da mi deli divne komplimetne koji me uvek obaraju sa nogu,hvala na svemu ,a mrazice su čarobnice zaista <3

      Избриши
  12. Jedno veliko bravo za devojke! Žao mi je što sam tek sada naišla na tvoj blog. :( Ali, želim ti da ti se i ona najveća želja ostvari, i da čitamo i o tome kod tebe u narednoj godini!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nikad nije kasno,malo su drugačije teme pa teže pronalaze put možda do svih vas ali ja sam prezadovoljna brojem pratilaca jer blog postoji nepunih 5 meseci. Hvala na lepim željama,uzvraćam , a devojke su carice :)

      Избриши
  13. Zdravo svima...Nisam ja blogerka ali sam iskreni obozavalac kozmetike i svega sto vi devojke radite pa htedoh da napisem par reci hvale za sve vas. Procitala sam tekst i moram reci da ste me iskreno obradovale i uverile da svet i zivot koji ostavljamo nasoj deci vredi ziveti i uzivati u njemu upravo zbog ovakvih ljudi i ovakvih gestova. Hvala vam sto ste mi vasim gestovima ulepsali ovu godinu po drugi put! Prvu put u toku ove godine bilo je u maju posle katastrofe koja nas je zadesila,kada smo se svi uverili koliko zaista ljudi znaju da budu humani. Kada je moja trogodisnja cerka pokupila svoje igracke i dala mi da ih odnesemo deci koja su svoje izgubila,plakala sam od srece prvi put,a danas kada citam ove redove na ivici sam tih istih suza. Hvala vam devojke sto ulepsavate ovaj svet i spolja i iznutra.Zelim vam svima iskreno sve najlepse i mnogo lepih druzenja i slicnih gestova i mnogo lepih godina saradnje. Svako dobro!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala u ime svih devojaka na ovako predivnim rečima,a za vašu ćerkicu jedan veliki pozdrav i poljubac,čuvajte se i želimo vam sve najlepše ,puno zdravlja,sreće i sve što poželite :)

      Избриши
  14. Čarolija! Divan post pun iskrenih emocija i zahvalnosti! I izvint'e, al' zar dotična gospođa ''Sreća je zdravlje'' sve ovo ne zaslužuje! :D

    ОдговориИзбриши
  15. Divan post, a ja ne znam šta bih još rekla, osim da sam sigurna da će ti se u narednoj godini ostvariti najveća želja <3

    ОдговориИзбриши
  16. Drago mi je da smo ti bar malo ulepšale dan(e) :)
    I od srca ti želim ostvarenje najveće želje što pre :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo ste mi ulepšale jako teške dane i zaista me oborile sa nogu,znala sam naravno da si ti umešana ,puno te ljubim ti blesava prelepa ženo <3

      Избриши
  17. Drago mi je da je konačno stigao paketić koji je trebao biti prvi, ali mi je više drago da nas ima još koje smo došle na istu ideju! Uživaj u svojim stvarčicama, a od srca ti želim ostvarenje i ostalih želja! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Jasenka dobro ja pamtim ko je prvu poruku posalo odmah nakon objave posta ,iako je trebao stići prvi ,stigao je poslednji kao ona mala jagodica na šlagu torte,da me uveseli i na početku nove godine u koju sam ušla vesela radi ovih divnih dobrih dela i iznenađenja blogo mrazica kako sam vas nazvala,i taman kad se uzbuđenje stišalo stigao je tvoj paketić da me još jednom podseti na svu radost koju sam tih dana doživljavala,sve sam spakovala u jedan kovčežić da tako kažem i uživaću u svakom komadu onako punim srcem i imati da kombinujem ruževe i sjajeve uz senke i dobila sam priliku da probam ono što nikad nisam,niti bi, ima li šta lepše<3

      Избриши
  18. Eto želje su počele da ti se ispunjavaju.Prvo ove manje pa će i najveća! :)
    Ako dolaziš za Bg.javi da dodjem i ja(i ja sam ko siroče,sama u Pančevu),sem ako te ne iznenade mučnine(jutarnje) pa ne možeš da putuješ. :) A to ti od srca želim!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na lepim željama iz tvojih usta u Božije uši :). Put nisam podnosila nikad od malena još kad sam bila zdrava bogu hvala,a sada sa glavoboljama posebno,u gradskom mi pozli,al kad bude stanje bolje i kad krenem za Bg javljam ti :)

      Избриши