"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 16. децембар 2014.

Novogodišnja nagradna igra # 6 - Biomelem


Dragi moji pratioci evo jednog malog prednovogodišnjeg iznenađenja za vas,moji drugari iz kompanije Biomelem rešili su da nas sve obraduju za predstojeće praznike,vaš zadatak će biti veoma lak bitno je samo da sledite uputstva.

Pravila:
1.Lajkovati FB stranicu sponzora Biomelem
2.Lajkovati FB stranicu mog bloga Sreća je zdravlje
3.Sliku sa FB stranice (OVU SLIKU) podelite javno(public) na svom zidu a zatim ispod nje ostavite komentar u kojem ćete napisati svoju novogodišnju odluku.Budite kreativni,maštoviti jer ovaj put jedan dobitnik se bira na kreativnost a jednog će izabrati random.Žiri za najkreativnijeg činiće ljudi iz kompanije Biomelem i moja malenkost,pa navalite,podelite sa nama vaše odluke,svako može učestvovati samo jednom sa jednog profila.

Nagradna igra važi samo za SRBIJU i trajaće do 27.12.2014-te godine,kako bi paketić stigao pod jelku a nagrade su 2 X šampon + blazam ,srećno svima :)

ZAVRŠENO-Najkreativnija Vesna Vucic,random rekao Tijana Marković,čestitamo :).

4 коментара:

  1. Kao i od svake,tako i od ove godine Nove ocekujem da ispuni neke moje snove.Usnovima mojim srecna sam ja i koracam stazama zdravlja.Ali da bih ostvarila zelje svoje,obecavam da cu aktivnija biti,vezbati vise,nece postojati opravdanje za lenjost,nikakav ni poznati,a ni novi klise.I kilogram neki planiram da skinem,da dostignem maksimum svoj i da manje brinem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tatjana to je divno zaista,ali da bi učestvovala u nagradnoj igri komentar moraš ostaviti na fb stranici kao što je naznačeno u pravilima,pa brzo sad ovo kopiraj tamo gde treba da bi ušla u izbor za nagradu :)

      Избриши
  2. Hvala Vam od srca! Bas ste me obradovali! Srdacan pozdrav! :)

    ОдговориИзбриши