"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 3. децембар 2014.

Tag-omiljeno ove jeseni




Dragi moji evo mene opet u jednom Tag postu na koji me je izazvala moja draga Lili sa bloga Good morning ,gorgeous, pa sam požurila sa odgovorom na isti znam da je nestrpljiva:). Njen izbor možete pogledati ovde. Tema je kao što naslov kaže,omiljene stvarčice koje volim i koristim ove jeseni pa da ne dužim bacam se na nabrajanje.

1. Omiljeni proizvod za kosu ove jeseni?
To je definitivno ovo Velnea ulje od macadamie, iako koristim dosta mackalica, prskalica i seruma za kosu ovaj mi se proizvod trenutno izdvaja, kosu mi čini mirisnijom, mekšom i sjajnijom, a kako sam na kosu najslabija vrlo sam srećna što sam ga otkrila.



2. Omiljeni karmin ove jeseni?
Po preporuci baš drage Lidije koja me je tagovala uzela sam predivni karmin Golden Rose u nijansi 114 i nikako se nisam pokajala, divan je, ide mi uz sve,postojan je, lepo mi stoji, jednom rečju očarao me je. To je drugi ili treći proizvod koji sam kupila pod uticajem blogerki i nisam se pokajala :).


3.Omiljeni proizvod za obraze?
Ovo pitanje ja zaista moram da preskočim jer nemam odgovor na isto, ništa ne stavljam na obraze,ne volim rumenila i slične proizvode, ako i stavim to bude jednom godišnje kad idem na neku svečanost. Ali mogu umesto toga reći recimo da mi je ove jeseni ubedljivo omiljena Bioten genovate kolekcija za negu lica, Bioten CC krema, ili Mixa BB krema (koju sam dobila na poklon od Anđelije sa bloga Cosmoholic), ako ćemo realno i te kremice se mažu i na obraze :D.

4.Paleta senki koju najčešće koristim?
Sad sam opet u problemu jer imam jednu jedinu paletu senki ali na svu sreću obožavam je pa verujem da bi mi bila omiljena i da ih imam više. Radi se o paleti W7 in the buff, inače pored nje imam i par Essence senkica koje rado koristim.


5.Omiljeni parfem ove jeseni?
Parfeme jako slabo koristim, biću iskrena nemam nijedan,uglavnom su to toaletne vode tipa B.U. ili slično, a ove jeseni rado se špricam sa Elite models Rio glam girl, jer sam ga dobila od svog brata <3

6.Lak za nokte koji mi je najčešće na noktima?
Nedavno sam dobila divan crveni lak u Eveline Cosmetics Srbija paketiću i mnogo mi se dopao, od tada ga bukvalno ne menjam, mažem ga iznova i iznova.


7.Omiljeni odevni predmet ove jeseni?
Najviše volim da nosim ovaj moj kremkasto šareni dzemperak (možete ga videti na prvoj slici), mnogo mi je udoban, super se osećam u njemu i slaže mi se uz većinu stvari koje nosim, dobila sam ga od muža prošle godine u decembru i dalje drži prvo mesto :).

8.Omiljeni detalj ili aksesoar ?
Slabo se kitim i kinđurim,jedino što volim da nosim to su minđuše ali i tu sam ograničena jer sam jako alergična na sve sem zlata i srebra. Trenutno najviše volim minđuše koje sam dobila od Blackfairy JW ali sam morala da im zamenim alkice. Možete ih videti na slici iznad. Inače osim burme retko kad nosim išta :).

9.Omiljena boja?
Svake jeseni najviše volim krem boju, i još poneke boje onako usput, ove jeseni je to ljubičasta recimo, mada volim i zelenu, sivu,ma sve mi boje lepo stoje, bolje bi bilo da nabrojim koje ne volim. Inače najviše volim sve nijanse pink, ali kako idem starija ostavljam ih za letnje vreme. Na ova pitanja ja bih dodala možda još i omiljenu knjigu, film, kremicu i slično ali dobro i ovo je sasvim dovoljno mozganja i nabrajanja :).

To bi bilo to dragi  moji,nadam se da sam uspela da odgovorim prikladno na ovaj zanimljivi tag post a ja bih dalje volela da vidim odgovore od: Željke sa jednog novijeg bloga Only girl in the world, taman da oni koji nisu saznaju i za njen blog, zatim Ane sa bloga Avon kutak, Marije sa  bloga Blogo Marija, moje Tiće sa bloga Kozmetička svaštarica, Anđelije sa bloga Cosmoholic, Milice sa bloga Le prettiness, Yu-Ki Rain sa bloga Budi dobra snajka, i Jasenke sa bloga Dođoška u svijetu-šminke. Tu ću stati jer sam prošli put tagovala 15 cura pa za ostale nije ostalo ništa,a Lili je već tagnula neke čiji me odgovori zanimaju. Takođe ću pozvati moju dragu Beauty world by Katarina S, ako ikako ugrabi vremena da zna da je ona uvek kod mene na listi, kao i sve moje pratioce da mi u komentarima navedu svoj omiljeni izbor ove jeseni.
Hvala na čitanju :).













26 коментара:

  1. Dobar post,sve si lepo napisala,ali ovo sa samponom me posebno zainteresovalo jer mi se u zadnje vreme desava da me svrbi glava,neznam zasto,jer koristim uglavnom proverene sampone,pa ako mozes pisi nesto o ovome ako uopste ima sta da se pise(nemoj se smejati,vaske sigurno nisu u pitanju),pozdrav.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Taj problem si mi spomenula da imaš,probaj sa blažim šamponima tipa baby love vidim da mnogima pomaže ili probaj onaj Biomelemov od meda on je super za taj problem meni makar bio i sad ovaj što koristim Supreme Argan oil ,pisala sam o njemu :).

      Избриши
  2. Одговори
    1. Nema na čemu,a paletica je zaista super makar za moje potrebe a ima je jako često na popustima za smešnu cifru od oko hiljadu dinara sa sjajem gratis :).

      Избриши
  3. Hvala za tag draga, jedva cekam da uhvatim sekund slobodnog vremena da otkucam post :) :* a gde si nabavila paleticu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu,i ja jedva čekam da vidim tvoj izbor a za paleticu sam ti sve objasnila ,čim bude na popustima opet javljam ti :).

      Избриши
  4. Одговори
    1. Hvala Ilona ::). Paletica je savršena,pogotovo za mene totalnog amatera olakšava mi posao :)

      Избриши
  5. Haha, toliko sam nestrpljiva da sam tek sad videla post, sram me bilo :D
    Za početak mi je jako drago što si uradila tag da vidimo i tvoje favorite ove jeseni iako znam da šminka nije ono gde se najbolje snalaziš ali to naravno nije ni bitno. Volela bih takođe da vidim tvoju recenziju palete i kako ti stoji 114-ca, drago mi je da si zadovoljna :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šalila sam se ja malo za to nestrpljiva,izgovor da što pre odradim tag,jer moram priznati iako većina nisu neke moje teme volim da pišem ovakve postove jer me opuste :). Za paletu ne obećavam ništa ali možda jednom ,nikad se ne zna <3

      Избриши
  6. Ova paletica je kao Naked, ajme ljubomorna sam i želim tu isprobati da vidim jel' kvaliteta sjenila jednaka Naked! Super mi je ruž, jako volim takve nijanse!

    xo

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Negde sam pročitala da ona i jeste neka kopija Naked palete ali ne drži me za reč ,a ruž je božanstven a veoma jeftin :)

      Избриши
  7. Da se mene pita prespavala bi i jesen i zimu :D Lijepe si stvarčice izabrala :D Ja volim u ovo sivilo ubaciti boje, pogotovo u odjeću ili neki šareni nakit :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve više sličnosti zapažam između nas dve,pa ako nađeš način kako ih prespavati javljaj meni prvoj,što se mene tiče sve do leta,jer proleće volim ali ga moje alergije ne vole,a zimu mrzim i namerno je bojim u vesele boje ,da ne budem u totalnom bedaku stalno :D.

      Избриши
  8. Paletu delimo, boje su odlične.
    Hvala za tag!! :*

    ОдговориИзбриши
  9. Oh hvala na tagu. Sad tek vidim. Čim nađem vremena kuckam i ja. :)
    Nisam probala ništa od ovih proizvoda, a paleta mi deluje vrlo primamljivo. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čudesna je,makar za mene i boje su divne,lepo se kombinuju i dosta je kvalitetna sa obzirom na cenu :) Čekam da vidim tvoj izbor :*

      Избриши
  10. Hvala za tag draga! :) Svidja mi se tvoj izbor jesenjih favorita, a ja svoj pisem cim prije!

    ОдговориИзбриши