"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 6. април 2015.

DR COLIĆ - maske za lice

 

Moram priznati da sam maske za lice počela da koristim tek prošle godine kada sam počela da pišem blog, pod uticajem drugih devojaka na čijim sam blogovima čitala razne recenzije svakojakih maski. Onda sam shvatila da je većina tih devojaka mlađa od mene a već koriste razne preparate a ja sa 33 godine ništa od toga pa sam se ozbiljno zabrinula i rešila da je krajnje vreme da počnem. Od tada probala sam par maski i ne planiram tu da stanem naravno iako su mi ove o kojima vam danas pišem apslolutni favorit do sada, ako se računaju samo maske jer i dalje imam jedan proizvod koji je i piling i maska u jednom koji mi ništa još uvek ne može zameniti :).


"Dr Colić Beauty Therapy maske posebno su kreirane za dubinsku negu kože lica i dekoltea.
Sa godinama, koža usporava svoju prirodnu sposobnost obnavljanja i gubi elastičnost i svežinu. Zato su pored redovne nege potrebni posebni tretmani za hidrataciju, regeneraciju i pojačavanje elastičnosti koze. Dr Colić Beauty Therapy kolekcija maski kreirana je sa najefikasnijim prirodnim sastojcima koji deluju na konkretne potrebe vaše kože. Primena maske ima efekat spa tretmana na vaše lice i dekolte, delujući brzo i pružajući osećaj prijatnosti i zadovoljstva." (izvor).


Rešila sam da prvo isprobam ovu masku roze boje, to je presudilo moram da priznam. Kada sam otvorila kesicu bila sam u čudu, očekivala sam naravno masku u vidu neke kreme koju ću namazati na lice ali ono što me je u kesici dočekalo nisam mogla ni da sanjam. Malo sam bila zbunjena ali sam brzo shvatila o čemu se radi i moram da pohvalim ideju i da kažem svaka čast. Naime maska je izrezana po obliku vašeg lica sa isečenim rupicama  za usne, nos i oči, genijalno zaista, bila sam oduševjena. Maska se lepo otpakuje, stavi se na lice i uživa se narednih 20 minuta. Na slici dole možete videti kako izgleda maska kada se otpakuje i kako izgleda na licu, morate priznati da nešto bolje niste mogli ni da zamislite, kako piše maska je prilagođena svakom obliku lica.



Maska na licu pruža prijatan osećaj, lagano hlađenje a nakon nekih 15 minuta osetila sam da me opušta i pojavilo se blago peckanje na nekim delovima lica, meni na ugroženim regijama, konkretno na bradi ovaj put na kojoj imam neki upalni proces duže vreme. Nakon 20 minuta, masku sam skinula i moje lice je zasijalo, koža je bila meka i nežna i nije joj bila potrebna dodatna nega. Pišem u svoje ime ne znači da bi na vas imala isti efekat to već dobro znate.


"Dr Colić Beauty Therapy maska sa koncentratom za revitalizaciju trenutno oporavlja kožu od stresa i umora i vraća joj blistav izgled. Preporučuje se osobama čija koža ima umoran izgled i boju, što je najčešće posledica povećane fizičke i mentalne aktivnosti ili nepravilnog dnevno-noćnog ritma.
Maska sadrži sastojke prirodnog hidrirajućeg faktora sadržanog u koži (NMF), kao i jone kalijuma, magnezijuma, laktata i uree. Ovi aktivni sastojci dubinski revitalizuju kožu lica, snažno ishranjuju kožu i vraćaju svežinu. Nakon tretmana, koža izgleda odmorno, hidrirano i dobija zdravu boju i sjaj."


Naredni moj zbor za isprobavanje bila je ova maska na bazi aloja vere. Inače volim sve na toj bazi i izuzetno odgovara mojoj koži, tako da mi je ova maska baš u potpunosti prijala i nije me ni malo iritirala ni pekla iako i dalje na bradi imam upalni proces usled hormonalnog disbalansa. Ova maska mi je totalno dubinski rekla bih očistila lice i izvukla svu prljavštinu napolje, iako svaki dan temeljno čistim i umivam lice našla sam par "prljavih"  tragova na njoj. Ovu masku je čak i moj muž probao i oduševio se jer mu je smirila iritaciju koju je imao posle brijanja.



"Dr Colić Beauty Therapy maska Aloe Vera deluje umirujuće i antialergijski, ublažavajući iritacije i crvenilo kože. Umanjuje nelagodnosti i osetljivost, posebno kod kože sa smanjenom tolerancijom na spoljne faktore, stres i agresivne preparate.
Maska sadrži sok Aloe Vere, koji umiruje kožu, kao i veliku koncentraciju minerala, enzima i aminokiselina, koji koži obezbeđuju vlagu, regenerišu tkiva i umanjuju nelagodnosti. Za samo 20 minuta, rezultat je blistav izgled kože i osećaj prijatnosti." (izvor).



Za sada sam isprobala ove dve maske i prenela vam svoje utiske a ostale maske u nekoj novoj recenziji. Čekaju me još maska sa kolagenom, sa biljnim proteinima, sa semenom crnog grožđai maska od morskih algi.
 Inače svi proizvodi su bez parabena i pre svega podržavaju prirodnu aktivnost kože, njeno zdravlje i očuvanje vitalnosti. Odložite lifting glasi njihov slogan :).
Trenutno na njihovom sajtu možete maske naručiti po sniženoj ceni koja iznosi 279,00 RSD, akcija traje dok traju zalihe. Za sve informacije tu je njihova FB stranica Dr Colić kozmetika i njihov sajt za sve detalje i narudžbine http://www.coliccosmetics.com/.

Da li ste vi probali ove maske i kako vam deluju, imate li omiljenu? 

24 коментара:

  1. Omiljena mi je sa aloe verom, osvezi mi lice i odlicna je. Obozavam ih jer su prakticne za upotrebu i lako se koriste. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za sad sam baš njome oduševljena ,videću kada probam i ostale. Meni se mnogo dopada njihova praktičnost :)

      Избриши
  2. da koristila sam sa crnim grozdjem,odlicna je

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Dobra je slažem se, za nijansu mi je više godila ova sa alojom ali sto tipova kože pa zato i sto vrsta maskica :*

      Избриши
  4. Dobila sma ovu zimu ovakvu masku s aloe verom ali nisam još isprobala. Čekam da zatopli da mogu uživati u hlađenju maske .Prava šteta da ih nema kod nas :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se nekako uvek nadam da će sve biti i kod vas i kod nas, da napredujemo makar u tom smislu :). Ova maskica super hladi lice to stoji ali ga i super dubinski očisti bićeš zadovoljna :*

      Избриши
  5. Wow, genijalno :D Nikada nisam koristila takvu masku za lice i slinim :D He, he, mislim da bi se ona i djeci sviđala za msškare :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš tako, i ja sam se oduševila. Malo sam se i poigrala pa plašila po kući majku i brata, čudno su me gledali :). Ideja je sjajna plus maska odlična i nema greške.

      Избриши
  6. Obozavam Dr Colic maske, sa njima sam se prvi put susrela zahvaljujuci omiljenom casopisu L&Z :). Dopadaju mi se zbog toga sto su prakticne za upotrebu bilo gde i bilo kada, sto ne osravljaju "haos" za sobom :D.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš tako nema onog nereda posle i to je mene dodatno oduševilo, nema mazanja pa skidanja pa umivanja :). Odlične su, drago mi je da se i tebi dopadaju meni je ovo genijalno :*

      Избриши
  7. Ja ovo nisam videla dosad,ocekivala sam da je to nesto sto treba mazati po licu,a sad sam se setila Anite Mancic iz Ulice Lipa,znaci bila je u pitanju maska za lice,a ja se cudila,nisam ih probala naravno,ali bih volela.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Genijalne su zaista, evo sad je sniženje pa iskoristi da probaš obavezno :)

      Избриши
  8. Probala sam sa aloe verom i bila oduševljena. Svi smo navikli na klasične maske, koje se razmazuju, a ovo je savršena ideja. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš tako, ovo je genijalan izum i drugačije je od svega na šta smo navikli, samim tim je i poseban :).

      Избриши
  9. Odlične su, odlične! Biće uskoro i kod mene na blogu neki utisak :) L.

    ОдговориИзбриши
  10. Meni su ove maske super probala sam zutu i tako smiruje kozu i kada lice upije ostatak bude mekano i svilenkasto

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Mama koristi ove ponekad i vrlo je zadovoljna. Ja cu ih sigurno isprobati u buducnosti, verujem da su sve sjajne! :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su genijalne, počevši od načina upotrebe pa i samog delovanja, medalja za ideju :)

      Избриши
  12. Dobila sam danas dve na pokon uz neke proizvode koje sam narucila i planiram da isprobam jednu sutra, moje su ''Biljni proteini'' i ''Seme crnog grozdja''. Nisam ni znala da su kao prave maske za lice. Odlican post. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, eto sad se bar nećeš iznenaditi kao ja kad sam otvorila kesicu pa gledam šta li je to nije mi bilo jasno, maske će te oduševiti verujem da ću čitati utiske :).

      Избриши