"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 22. јун 2015.

Purity Box - junski


"Isprobajte nove prirodne proizvode i obnovite one koje već koristite. Ovaj zanimljivi koncept pruža vam mogućnost da pre kupovine proizvode isprobate: kada se učlanite, možete naručiti kutiju koja će vam određenog (ili svakog) meseca stizati na kućnu adresu, u kojoj se nalazi 4-5 mini proizvoda ili proizvoda regularne veličine, koje smo za vas odabrali. Odabir je personalizovan, proizvodi će biti prilagođeni vašem tipu kože ili kose, na osnovu podataka koje ste popunili u našem Beauty Profilu. Mesečne radionice će biti prilika za bolje upoznavanje: u okviru radionica imaćete priliku da saznate više o proizvodima koje niste dobijali u Boxevima, a mi ćemo moći bolje da se upoznamo s vama." (izvor).


Otkad sam videla na netu da se pojavio ovaj projekat pod nazivom Purity Box poželela sam da naručim jednu kutiju za sebe i osetim sve njene čari jer sam čitala mnoga pozitivna iskustva. Kako sam se sve više okretala prirodnoj kozmetici tako me je sve više mamila i rešila sam da naručim svoju prvu kutiju, odluka je pala na junsku jer je to mesec mog rođenja pa pomislih da bi to bio idealan poklon. Neposredno pre odluke da je naručim osvojila sam u nagradnoj igri na FB stranici Nikel maslac od kokosa i šargarepe i kako me je on oduševio nisam više ni trenutka razmišljala i poručila sam svoju kutiju. Recenzija Nikel maslaca ovde. Pre naručivanja kutije registrovala sam se na sajt i popunila kratku anketu o sebi, šta volim od proizvoda a šta ne i slično. Kada je kutija najzad stigla na moju adresu bila sam vrlo uzbuđena i jedva čekala da je otvorim iako je bila predivno upakovana, onako u morskom fazonu.


Prvi proizvod koji sam dobila u full size je ova Dr.Pasha-Srbija sveća sa mirisom lavande, ali to nije obična sveća. To je ručno rađena sveća od prirodnog voska čija se otopljena smesa koristi kao ulje za masažu i to je bio prvi proizvod koji sam isprobala. Prvo što predivno miriše i miris se širi i zadržava u celoj prostoriji, masaža onako mlakim uljem od istopljene mase sveće je pravo uživanje i opuštanje. Luksuzni tretman za sva vaša čula. Jedina moja zamerka bi bila da na leđima nakon masaže ostaju tragovi voska koji se malo teže skidaju, ali zanemarljivo je to naspram ugođaja koji pruža. Cena ove sveće je 388,00 RSD i sadrži 135ml.


Prvi tester koji sam dobila je KEIMS pure revital piling za telo koji me je ostavio bez daha, bukvalno sam poludela za njim. Pre nego što počnem sa opisivanjem želim da pohvalim ove kutijice za uzorke, jer su lepo zapakovane u čvrstu plastiku, sa zaštitom i poklopcem kako bi do mušterija stigle bezbedno bez bojazni da se sadržaj raspe po kutiji, a sad da se vratim na piling. Iako mi se miris na prvu loptu nije dopao prvi susret sa njim pod tušem bio je ljubav na prvo mazanje. Piling podseća na domaći pekmez od šljiva tako slično i miriše, makar meni ali kako divno čisti i masira kožu, to se mora doživeti. Ja sam se bukvalno navukla na njega i patim što ne mogu da ga koristim svaki dan jer je preporučeno konzumiranje dva puta nedeljno. Tester je od 30ml, sadrži semenke šipka i čestice ćilibara, ubrzava regeneraciju kože. Mnogo bih volela da se u nekom narednom boxu nađe full size ovog proizvoda :).


Naredni tester koji sam dobila je KEIMS be at easy gel za umivanje, 15ml. Kako piše pomaže kod ublažavanja dejstva napetosti i stresa na koži, sužava pore, poboljšava teksturu kože. Meni se gel izuzetno dopao, blag je prema koži lica i čini je mekom i blistavom, podseća me na more, budi osećaj zadovoljstva, još jednom sve pohvale za izbor testera, svi su prilagođeni mom tipu kože.


Naredni tester Nikel gel za vene i kapilare sa kestenom 15ml, smanjuje oštećenje kapilara i vena, jača njihove zidove. Štiti od bolova i oticanja , grčeva u listovima. Savetuje se da se pripremi kupka 2 puta nedeljno za noge i stopala od žalfije a nakon kupke da se nanese ovaj gel. Nažalost ne mogu vam ništa još napisati o ovom testeru jer nije isproban, trenutno u kući imamo sličan proizvod na testiranju čak na istoj bazi pa kad završimo sa tim probaćemo i ovaj i taman moći da ih uporedimo. Cena ovog full size proizvoda je 1320,00 RSD.


Još jedan full size proizvod KEIMS be at easy mleko za telo 250ml. opuštajuće mleko za telo sa yilang yilang-om i hamamelisom, smiruje kožu, smanjuje osećaj masnoće, deluje protivupalno i sužava pore. obogaćen je pšenicom, sojinim klicama i sikavicom, koji omekšavaju kožu i štite. Na mene je mleko za telo ostavilo jako pozitivan utisak pa sam došla do zaključka da mi ovi Keims proizvodi baš jako odgovaraju. Mleko se lako i lepo maže, brzo ga koža upija i do sada od svih koje sam probala a ima ih dosta pruža najnežniji osećaj kože na dodir, baš kao da sam se kupala recimo u sojinom mleku kao nekad kraljice,  za ostale utiske će mi trebati malo više vremena. Mleko je prijatnog i nežnog, rekla bih neobičnog mirisa i košta 1240,00 RSD.

Za kraj u kutiji se našla jedna divna bela majica H&M na tregere, prava letnja lagana pamučna i time su me još više oduševili jer takve majice nam uvek svima trebaju i nikad ih dosta kada je letnji period u pitanju. Mislim da se ova kutija još kako isplatila, koštala me je 1400,00 RSD i troškovi dostave do moje adrese su bili pokriveni, dakle ulaze u cenu. 


Šlag na torti što se tiče moje kutije bila je ova krema iznenađenja koju sam dobila posebno kao rođendanski poklon. U pitanju je Biomedis hranjiva noćna krema čiji su me testeri oduševili pa eto sad imam i full size pakovanje od 50 ml koje košta 3350,00 RSD. Hvala Purity Box-u još jednom na lepim željama i poklonu od srca, divni ste.


Tako je izgledala moja junska Purity box kutija, nadam se da sam uspela da vam dočaram na pravi način sve svoje utiske, posle ovog oduševljenja naručujem sigurno i narednu kutiju, a vi mi pišite do tada vaša iskustva sa ovom kutijicom? 

Za sve informacije tu je FB stranica Purity Box Srbija kao i sajt na kojem možete naći informacije o svim brendovima i proizvodima i poručiti  vašu kutiju http://www.puritybox.rs/index.

20 коментара:

  1. Divno zvuci,valjda se i meni jednom posreci pa da mogu da narucim svoju kutijicu i uzivam u ovako divnim proizvodima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biće svega polako, sve po redu, samo zdravlja , a kutijicu barem jednu sebi da priuštiš obavezno, uživaćeš a isplati se :)

      Избриши
  2. Piling za telo je sjajan, odlicno mi izgleda. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Sviđa mi se koncept ti kutija i žao mi je što nema kod nas tako nešto, nego se moraju naručivati sa stranih sajtova :D Pohvalno je i to što su personalizirane pa uvijek dobiješ ono što je za tvoju kožu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Posle razočarenja sa Glam Box kutijom ovo je bilo oduševljenje , savršena kutija, koncept, organizacija , ma sve, za sada ali da ne hvalim puno naručiću i sledeću pa ćemo videti, rešila sam da ugađam sebi malo :)

      Избриши
  4. Анониман22. јун 2015. 08:40

    Piling za telo izgleda božanstveno.
    Dr. Pasha sveće sam pomirisala u lilliju i tada sam poludela za njima, fantastične su.
    Dopada mi se ova kutija jako, inače mi se Purity box generalno svidja i planiram da poručim čim budem u mogućnosti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno draga po ovome sudeći nikako se nećeš pokajati, ja sam se oduševila, takođe sam duže planirala, a sad znam da ću narednu kutiju sigurno naručiti, toliko ću odvojiti za sebe na mesečnom nivou kad god budem mogla jer isplati se veoma, a piling je predobar joj ma savršenstvo, sveća takođe sve pohvale za miris koji nije nimalo veštački kao što ume biti :)

      Избриши
  5. Jedva cekam utiske za ovaj gel za vene i kapilare. Gledala sam na sajtu, sastav mi odgovara, jer nema kamfarta na koji sam alergicna, bar ne pise da ima. Ovaj piling koristim i stvarno je super stvar, Nikelov maslac cuvam za more, a generalno je Keims kozmetika koja meni odgovara.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Trenutno imamo baš takav načet proizvod u kući takođe prirodan na istoj bazi pa ne bih da načinjemo oba, koriste ga majka i muž kod bolova i oticanja nogu sa venama još niko nema problem bogu hvala , valjda nas to zaobiđe hehe :). Piling je san snova kao i maslac, blago tebi za more uživaj malo i za mene i lepo se provedi:)

      Избриши
  6. Ja sam baš nešto skeptična po pitanju tih kutija ali sam baš radoznala pa bih svakako poručila u narednom periodu jednu kutiju. Totalno si me sada kupila sa opisom mleka za telo, to mi je najjači utisak jer ih baš volim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takva sam i ja bila i kad sam najzad poručila Glam razočarala sam se ali kod ove kutije je sve drugačije, unapred znaš šta će se naći u njoj otprilike pa nemaš šta da izgubiš, pogotovo što je sve prirodno, fenomenalno je ja sam očarana i jedva čekam da vidim šta najavljuju za julsku :)

      Избриши
  7. Jako mi se dopada i narucicu sigurno jednu , najvise mi se svidja piling za telo po opisu i ova sveca

    ОдговориИзбриши
  8. Divno, ali divno, predivno, najdivnije! I ja dugo razmišljam o poručivanju i to je verovatno prvo što ću nakon ostavljanja ovog komentara uraditi <3 Baš mi se dopadaju svi proizvodi iz kutije, a piling i losion pogotovo - pa zamisli :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možeš misliti kada ću ja naručiti opet, to ti sve govori a znaš da nije lako mene oduševiti i da se lako razočaram u ovakve projekte pogotovo, i da ne dajem olako novac, piling je iz raja izašao, cela kutija je pogodak, isplati se tri put više, sve prirodno ma genijalno jedva čekam da saznam šta je u julskoj :D

      Избриши
  9. Bozanstveno! Ja nisam narucivala Purity box, ali sam prilicno radoznala, pa mozda se odlucim ipak da narucim jednu... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo prva kutija i baš mi se posrećilo, dopada mi se što se zna unapred sadržaj pa kad nam se nešto mnogo svidi mi naručujemo :).

      Избриши
    2. Super je sto se zna unapred sta je u kutiji, evo sad sam bas gledala julsku kutiju. Jedino mi je problem sto je sve spf 30, a ja koristim 50...Videcu jos. :)

      Избриши
    3. Primamljiva je kutija ali imam neke od tih proizvoda doduše u tu namenu pa ne bih da gomilam, mislim da ću čekati narednu ipak :)

      Избриши