"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 7. новембар 2015.

BURRA - micelarni losion za skidanje šminke i čišćenje lica


Nedavno sam od mojih dragih drugara iz kompanije Burra Skin Expert dobila ova divna dva proizvoda sa slike gore na testiranje, nakon uspešne recenzije njihove najbolje na svetu BB kreme, naravo pišem u svoje ime. Ovaj put sam dobila kremu za aktivnu negu područja oko očiju i micelarni losion za skidanje šminke i čišćenje lica o kojem vam danas pišem, za kremu mi treba još vremena.


BURЯA Pure Active Care Micelarni losion je idealno sredstvo za temeljno i nežno skidanje šminke i čišćenje lica. Zahvaljujući aktivnim sastojcima ove formulacije, koža lica je očišćena, hidrirana i osvežena, bez iritacija. (izvor).


Čim sam videla da je izašao na tržište ovaj proizvod istog trena sam ga poželela jer svi već znate moje oduševljenje BB kremom kao i prirodnim dezodoransom i kompanija mi je brže bolje poslala jedan primerak kao iznenađenje i ovom prilikom im se zahvaljujem zbog toga. Zanimalo me je da li se ovaj micelarni losion možda razlikuje od drugih koje sam do sada probala i po čemu, nekako sam bila sigurna da te razlike postoje kad je ovaj brend u pitanju jer mi se u zadnje vreme po mnogo čemu izdvojio. Mogu reći da nekih većih razlika nema u odnosu na druge koje sam do sada koristila osim da je najnežniji prema mojoj suvoj i osetljivoj koži, a to je meni sasvim dovoljno da se razlikuje. Losion jako lepo i lako skida šminku, bukvalno u jednom potezu a ono što mi se dopada što uklanja i dubinske prljavštine koje ostaju često pod kožom, a to sam primetila tako što sam ujutru  čisto lico uzela da osvežim malo ovim micelarnim losionom i na tuferu je ostalo malo prljavštine.


-Pouzdano, brzo i jednostavno čisti kožu lica
-Efikasno uklanja šminku, ali ne i vodootpornu
-Ne zahteva ispiranje i ne ostavlja mastan trag
-Testiran na osetljivom području oko očiju
-Bez parfema, pogodan i za osetljivu kožu


Još jedna prednost ovog losiona je što mi ne smeta ni za oči a svi znate da kod toga imam najveći problem, dakle nežan je i prema očima, nema suza ni peckanja. Koža lica nakon čišćenja ovim losionom odiše svežinom, čista je i blistava i izuzetno meka na dodir. Najviše mi se dopada kod losiona što ne zateže kožu, nema crvenila, a nečistoće nestaju brzinom svetlosti. Možda će neki reći da mu je mana jedina ta što ne skida vodootpornu šminku a meni to svakako ne smeta jer takvu šminku i ne koristim, mada primetila sam da dugotrajne ruževe skida jednim potezom tako da mu ja nisam našla nijednu zamerku. Što se tiče mirisa vrlo je blag i neutralan, nežan, kao i sam losion.


Ovaj proizvod je preporučen za sve tipove kože a odgovara i osetljivoj, pakovanje je od 200 ml a cena mu je negde oko 1000,00 RSD. Sa obzirom da mala količina losiona uklanja uspešno svu šminku i prljavštine sa lica i vrata može da potraje dosta dugo, a od mene imate iskrene preporuke da ga isprobate, Burra je makar meni još jednom dokazala i opravdala svoj kvalitet.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Burra Skin Expert a t je i sajt Esense koja je proizvođač za ove čarobne proizvode http://www.esensa.rs/Burra-NOVO!/56.

Da li ste vi koristite neke Burra proizvode i koji su vaši favoriti, da li ste možda probali već ovaj micelarni losion?

*PR proizvod


16 коментара:

  1. Imam dezodorans i počinjem da ga testiram ovih dana :) Volela bih i ovaj losion da probam ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Pa ja prvo moram da pohvalim ovu fontanu, cija konacna slika mi je promakla ili je ti ljubomorno cuvas od nasih ociju hihi. Ja stvarno volim tvoje slike i definitivno su nekako tvoj zastitni znak, dopadaju mi se i znam da ulazes puno truda u sve nih. A sada da predjem na proizvod, ja sam neko ko uvek primeti pakovanje i ako se negde dvoumim presudice lepse pakovanje, pa ssve pohvale za Bura kozmetiku koja se trudi da to bude i veoma privlacno, iskreno jos uvek nisam probala nijednu micelarnu iz nekog razloga a kupila sam jednu, trenutno sam u fazi ciscenja lica mlekom pa mozda i zbog toga.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draganice moja draga promaklo ti je samo ne znam kako jer to ne liči na tebe znam da me pretiš u stopu <3. Šalim se naravno ima slikica i na fb i na insta i hvalila sam se da je najzad gotova , za sve ostalo puno ti hvala od srca kao i uvek ti ceniš i vidiš uvek moj trud, i trudim se da baš te slike budu na neki način moj prepoznatljiv stil kad već nemam opremu za profi fotografije. A ti pod hitno da probaš micelarnu sto puta bolji efekat nego mleko po meni :)

      Избриши
  3. Ovu recenziju sam čekala. :)
    Pakovanje mi se jako dopada, a vidim da si rekla da je i učinak dobar. Ni ja ne koristim vodootporne maskare, tako da mi to ne bi bio problem. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se jako dopada kao i sve do sada što sam probala moram priznati, i jako lepo čisti lice što je prvenstveno bitno :)

      Избриши
  4. Svidja mi se sto ne iritira oci i podrucje oko ociju, sto nema peckanja. Nisam probala nijadan Burra proizvod jos uvek.

    ОдговориИзбриши
  5. Probala nisam nista i stvarno ne mogu da iznesem svoje misljenje.Ti znas da ja tebi verujem pa tako cu ti i ovog puta verovati.Ako je suditi po ambalazi...dobar je.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaš da ja nemam problem da napišem kad mi nešto ne odgovara al to opet ne znači da nekom drugom isto neće, kao što n eznači da sve što je meni savršeno bude i drugima. ja micelarne delim na one koje mi smetaju očima i na one koje mi ne smetaju, pa onda tek te koji mi ne smetaju analiziram dalje :)

      Избриши
  6. Nisam probala burru jos uvek :-/ Deluje fino, zaljubih se u pakovanje! Ni ja se ne sminkam vodootpornom sminkom, doduse, retko se i sminkam ;-) Koliko vidim, promenjeno je mesto slikanja, fontanica se super uklapa u ambijent :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oštro oko moje :). Burra je fenomenalna ja ne znam šta ti još čekaš da probaš :)

      Избриши
    2. Ne znam ni sama, cekam da potrosim one nagomilane dezodoranse pa da uzmem njihov zeleni roll on :-)

      Избриши