"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 29. новембар 2015.

Eucerin - micelarna voda i Hyaluron-Filler CC krema


Prošlo je baš dosta vremena od kada sam dobila Eucerin micelarnu vodu ali nikako nisam stizala da je koristim jer sam baš tada bila načela neku drugu i čekala da je potrošim, a novu CC kremu sam dobila pre oko mesec dana možda, pa vam danas prenosim svoje utiske o ova dva proizvoda.

*Više od jednog veka Beiersdorf, kompanija koja stoji iza brenda Eucerin, povezana je sa revolucionarnim inovacijama u formulacijama za negu kože. Od samog početka, istraživanje i razvoj preparata u brendu Eucerin su nerazdvojivi od dermatoloških istraživanja. (izvor).


Eucerin Dermato CLEAN 3 in1 je jedno jako dobro i kvalitetno sredstvo kako za skidanje šminke tako i za negu kožu. Ne sadrži parabene, veštačke boje, parfeme pa čak ni alkohol što je kod mene odmah veliki plus. Svi znate da ja imam izrazito osetljivu kožu, u hladnim danima suvlju nego inače i sklonu hormonalnim promenama. Meni je ova micelarna pun pogodak, koristim je svakodnevno već nekih mesec dana i još me nijednom nije izneverila a ono najbitnije po meni kada su micelarne u pitanju ne smeta mi za moje osetljive oči, nema iritacija i suza.


Pored toga što je nežan i blag prema koži i očima ovaj proizvod savršeno dobro uklanja svu šminku i nečistoće sa lica, jedino što sam negde pročitala da ne skida vodootpornu šminku a pošto ja takvu ne koristim ne mogu to da tvrdim. Osim što mi savršeno ukloni sve nečistoće on mi neguje i hidrira kožu, možda odatle u nazivu ono 3in1.



Pakovanje proizvoda je lepo i kvalitetno, sadrži 200ml proizvoda, nema mirisa i može se kupiti u svim Dm, Lilly drogerijama i apotekama. Cena mu je oko 1000,00 RSD mada često bude na akcijama, a sastav možete videti na slici gore.


Eucerin CC krema omogućava korekciju tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamnija nijansa ne samo da koriguje, ona takođe pruža i efikasnu negu protiv bora.Nega protiv bora: Ova formulacija kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca kako bi se delovalo na uzrok pojave bora, dok biološki aktivni glicin saponin potpomaže prirodno postojeću proizvodnju hijaluronske kiseline koja popunjava bore u koži. SPF 15 + UVA zaštita efikasno sprečavaju prerano starenje kao i uticaj UV zraka na postojeće bore. Koža je primetno glatka. (izvor).


Pošto sam ja inače veliki fan svih toniranih krema, bilo da su BB ili CC vrlo sam se radovala testiranju ovog proizvoda. Jedini problem je bio što sam dobila tamniju nijansu a ja sam vrlo svetle puti, da ne kažem bleda ko krpa, ali snašla sam se i uspela da isprobam ovu CC kremu na najbolji mogući način, čak i na više načina. Naravno prvo sam namazala preko svetlije podloge ovu CC kremu i bila sam oduševljena rezultatom, jako se lako maže, divno se razmauje, nema flekica ni crtica čak iako je nijansa dosta tamnija od mog tena, koža lica je odmah upija a ten postaje momentalno ujednačen. Zatim sam se setila da imam Iluminatore koji su inače predviđeni baš za ovakve situacije i sad mešam CC kremu sa jednim od njih i tako dobijam besprekorne rezultate.


Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamnije nijanse ima nemasnu teksturu, koju koža upija i može se koristiti ili umesto, a takođe i kao dodatak Vašoj uobičajenoj hidratantnoj kremi. Klinički i dermatološki je dokazano da je pogodna za sve tipove kože.(izvor).


Ovako izgleda nijansa slikana unutra pod veštačkim svetlom i sa blicem, možete jasno da vidite da je zaista prelepa ali dosta tamnija od boje moje kože, pa ću definitivno kad ovu potrošim nabaviti svetliju nijansu jer mi sve ostalo kod ove CC kreme izuzetno odgovara, a naročito ujednačen ten i moć prekrivanja.



Kako se koristi?
Blago naneti na dobro očišćenu kožu, podjednako je raspoređujući po koži. Može se koristiti sama ili nakon primene uobičajenih preparata za negu kože u zavisnosti od tipa kože.


Na slici gore možete videti kako izgleda i na dnevnom svetlu, na slici levo sam samo namazala na ruku ovu CC kremu dok sam je na slici desno razmazala po koži. Inače ova kremice je nekomedogena, bez parabena, odlična podloga za šminku, ima UVA zaštitu, SPF 15. Cena ove CC kreme je oko 3000,00 RSD i sadrži 50 ml proizvoda. Sve što sam napisala su samo moji utisci i to što meni neki proizvod odgovara naravno da ne znači da na sve isto deluje.

Da li ste već isprobali neki od ova dva proizvoda i koji su vaši Eucerin favoriti? 

*PR proizvodi

21 коментар:

  1. Probala sam puno micelarnih, no ovu nisam ali svakako si me zainteresirala :)

    ОдговориИзбриши
  2. nisam probala,ni jedno od ovoga,mada Eucerin volim,a miceralne koristim,ali verujem da su odlicne,kao i sve od Eucerina.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se izuzetno dopada e sad ja ne mogu da tvrdim da svima jednako odgovara nešto što i meni naravno :)

      Избриши
  3. Nisam probala, ali planiram da probam micelarnu :)

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala ali bih probala sigurno jer sam samo pohvale cula o brendu i kvalitetu proizvoda, sto od tebe sto od prijateljica ali eto ja nekako kupim cudo gluposti za taj novac a nikako skuplji a kvalitetan proizvod. CC krema mi se bas dopada.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znaš da ovde cena opravdava kvalitet mada znaš i sama da ima dosta i povoljnjijih brendova zaista odličnih i to je sreća da na tržištu postji nešto za svačiji dzep i prema svacijem tipu kože :)

      Избриши
  5. Eucerin micelarna otopina mi je odlična!
    Njihovu CC kremu nisam imala, ali mi se čini da ova tvoja nijansa previše vuče na narančasto

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se za micelarnu, a i za CC kremu za moj ten je jako tamna i vuče na taj narandzasti ton ali se da srediti , seća pa sad ima i tih Iluminatora koji lako poprave sve što nam ne odgovara :)

      Избриши
  6. Imam oba proivoda a cc kremu imam u obe nijanse i savrseno mi je sve.

    ОдговориИзбриши
  7. Ako je sudeci po uzorcima silnim, Bioderma mi je br 1, mada sam i za ovu citala pozitivne komentare. Jace su im cene, ali verujem da vrede

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bioderma je savršena i to niko ne može da ospori pogotovo za nas sa osetljivijom kožom i očima, ali moram da dam sve pohvale i ovoj micelaroj jer me takodje nije rasplakala a većina to uradi :)

      Избриши
  8. Uzasno zelim ovu CC kremu,probala sam tester i savrsena je.....jedina mana je sto je malo skuplja,cini mi se da je cak i vise od 3000 din.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa tako sve zavisi od prodajnog mesta, ali ako uzmeš tamniju nijansu i mešaš je kao ja sa iluminatorima može da potraje dosta, pa eto ako ti je to za utehu, mala količina prekriva celo lice :)

      Избриши
    2. I ja sam probala tester cc jedino mi je jak miris i to me zivcira.

      Избриши
  9. Moram ti reći da sam gledala ovu CC kremu ali sve nešto odgodim kupovinu, naiđu neke gluposti i spiskam sve pare :)
    Sada doduše razmišljam o dermo purifyer liniji pošto me nešto spopale bubuljice (p.s. ako imaš da preporučiš neki proizvod za ovu muku, javni).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iskreno ja nikada ne bih mogla da priuštim ovu CC kremu ali eto sreća pa je dobih na testiranje pa mogu da prenesem i svoje ueiske i zaista je dobra, ali i neke druge CC kreme su odlične, ok nemaju možda namenu i svrhu istu kao ova al ipak je super da se nađe po neka za svačiji dzep, iako ova vredi svake pare zaista. Što se akni tiče mene je spasio AIF Dermixov set i to za dva medseca i manje a problem vučem godinama tako da od mene sve preporuke jer pre toga sam probala zaista sve i visila non stop kod dermatologa, imaš negde recenziju :).

      Избриши