"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 25. новембар 2015.

Flor De Mayo - mleko za telo i gel za tuširanje vanila


U predhodnoj ujedno i prvoj recenziji Flor De Mayo brenda pisala sam vam o jednoj super kremici za suva i ispucala stopala i post je prošao i više nego odlično, mnogo se kod vas probudilo interesovanja kako za brend tako i za samu kremu i jako mi je drago zbog toga, jer su proizvodi zaista vredni pažnje. Za one koji su propustili post o kremi mogu ga pročitati ovde, a danas vam pišem o predivnom, očaravajućem setu od vanile koji se sastoji od gela za tuširanje i mleka za telo.


Obično većinu ljudi vanila podseća na leto, na toplo vreme i pretežno voli te mirisne note za to doba, a kod mene je obrnuto ja ih volim cele godine, i zimi pogotovo baš volim da koristim proizvode od vanile, kokosa i recimo manga jer me oni podsećaju na leto, moje omiljeno godišnje doba i pomažu mi da makar svojim čulima uživam i zamišljam na trenutke da je napolju lepo i toplo vreme umesto kišnih, dosadnih i hladnih dana, Zato ja sebi svakog dana priuštim jedan mali delić leta u svom kupatilu, a ovaj set mi je jako pomogao u tome.



Gel za tuširanje miriše na kolače, miriše nestvarno lepo i čarobno a miris se tokom tuširanja širi po celom kupatilu pa i po celom stanu. Jako je lepe teksture, stvara izuzetno bogatu penu kada se stavi na tufer za kupanje ili sunđer, detaljno i temeljno čisti kožu, osvežava je, ona je već nakon par dana toliko meka i glatka da je to prosto neverovatno, a veliki plus je što ovaj gel ne isušuje kožu nego je čak i hidrira. Urea, koja je jedan od najvažnijih prirodnih hidrantnih faktora, zaštitće vašu kožu od isušivanja i svakodnevnog stresa, a ovaj gel upravo i to ima u svom sastavu. Miris se zadržava na koži nakon tuširanja zaista dugo, a ako koristite i mleko za telo iz iste linije ono samo pojača miris i parfem vam uopšte više nije potreban, vi ostavljate prijatan mirisni trag za sobom za kojim se svi okreću.



Gel za tuširanje sadrži 300 ml proizvoda, može se kupiti u svim Dm drogerijama, Mercatoru i Roda centrima a cena je oko 365,00 RSD, naravno može varirati u zavisnosti od prodajnog objekta.



Mleko za telo je predivne strukture, brzo i lako ga koža upija, ne ostavlja masne tragove, vrlo je lagano, a miris se rečima ne može opisati, isti je kao i kod gela za tuširanje ali se još intenzivnije oseti ta vanila u njemu. Ono što mi se posebno dopada kod ovog seta je što miriše na onu pravu vanilu a ne na onu koja guši i koja ima težak i opor miris, jer naletela sam nekad i na takve proizvode koji su me mirisom gušili, tako da za sve ljubitelje prave pravcate vanile i njenog pravog mirisa, onog iz prirode, ovo je pravi set koji će verujem prosto obožavati. Nakon tuširanja gelom kada namažete telo ovim mlekom miris vanile se pojačava kao i vaše raspoloženje i samopouzdanje, jer retko sa bilo kojim setom ovog tipa osetite sami svoj miris na koži koji se širi svuda oko vas, dakle po meni ovo je jedan set za potpuno uživanje i opuštanje a dobijate i savršeno hidriranu i meku kožu, šta još poželeti? :).



"Nakon tuširanja, sledi nezaobilazno Flor de Mayo mleko za telo, koje će Vam osim hidratacije koju obezbeđuje, pomoći i da zadržite osmeh na licu tokom celog dana. Jer ne možete biti tmurni ako mirišete na vanilu." - reči proizvođača koje potpisujem :).
Mleko za telo sadrži 300 ml proizvoda, može se kupiti takođe u svim DM drogerijama, Mercatoru i Roda centrima a cena je oko 415,00 RSD, naravno može varirati u zavisnosti od prodajnog objekta.


Pakovanja su jako lepa, praktična, kvalitetna i vrlo elegantna, baš onako prefinjena bar za moj ukus, i definitivno bi svakom proizvodi  zapali za oko, a onda tek miris i dejstvo, čarolija verujte mi. Još jednom sam ponosna na predivne proizvode mojih sugrađana i presrećna sam što u mom gradu ima sve više i više proizvođača ovako divne, kvalitetne i prirodne kozmetike, a sledeće što želim da probam i što sam već stavila na moju wl je set od kokosa ali uključujući i ulje :).

*Flor de Mayo je prirodna kozmetika poreklom iz Valensije, napravljena od najčistijih ulja i ekstrakta dobijenih direktno iz biljaka. Svojim blagim i sofisticiranim mirisima, doneće potpuno novo iskustvo Vašoj nezi tela. (izvor).
Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Flor De Mayo Srbija. Inače uvoznik za ovaj brend je relativno mlada kompanija nastala 2011 godine pod imenom Magic Cod d.o.o. i na ovom linku možete posetiti i njihov zvanični sajt http://magiccode.rs/.

Kako vam se dopada ovaj vanila set i da li ste već probali neki proizvod ovog brenda? :)

*PR proizvodi

16 коментара:

  1. Uzivala sam citajuci,a kako li bi tek obavijena tim prelepim mirisom i mekane i hidrirane koze,koja mirise na vanilu,bilo bi prelepo,zaista divno predstavljeno,svaka cast.

    ОдговориИзбриши
  2. Obozavam miris vanile. :) Meni je on nekako vise za zimu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja koristim i leti i zimi pa mi je svejedno al većina devojaka koje znam povezuju vanilu sa letom što meni i nema neke logike jer meni je uvek leto bar u mislima , mrzim zimu hehe :*

      Избриши
  3. Miris vanile, a i cimeta... Za mene je to zimsko savršenstvo. <3 Super text, nisam nikad koristila ove proizvode, ali sad definitivno hoću. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je cimet zimi omiljen ali kao sastojak za jela stavljam ga i gde ide i gde ne ide hehe, a ovaj set je zimska čarolija :)

      Избриши
  4. Nisam upoznata sa ovim proizvodima, ali su mi ambalaže prekrasne. Kada idući put budem išla u Srbiju, svakako ću ih potražiti. Odličan i inspiritivan post, u mislima mogu nanjušiti sve te divne mirise.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komentaru i pohvalama , set je zaista onako lep i egzotičan, od pakovanja, do mirisa i učinka, obavezno potraži :)

      Избриши
  5. Savrseno si to napisala i opisala da skoro mogu da osetim miris.

    ОдговориИзбриши
  6. Obozavam miris vanile i verujem da je ovo savrseno.Bas bi probala.Zaludjena sam gelovima ta tusiranje...samo bi da ih kupujem.

    ОдговориИзбриши
  7. Pre nepunih mesec dana sam kupila losion od vanile Flor De Mayo. Bila sam odusevljena kako mirise alina moju veliku zalost nakon nedelju dana losion vise nije mirisao isto. Imala sam osecaj kao da se mazem sa necim pokvarenim. To jemoje iskustvo inace sam bila zadovoljna.
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam imala taj problem, ko zna šta se desilo, ja sam baš zadovoljna ovim što sam probala :).

      Избриши