"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 17. новембар 2015.

GIVEAWAY # 15 - povodom 200.000 pregleda na blogu


Kao da je juče bio taj 11. avgust 2014-te godine kada sam rešila da započnem da pišem ovaj blog i kada sam objavila svoj prvi post. Danas taj isti blog broji 249 postova uključujući i ovaj, i dospeo je skoro do 200.000 pregleda (fali vrlo malo ali sam rešila da igru počnemo malo ranije), što je za mene ogromna brojka i uspeh o kojem nisam ni sanjala da ću ga ikad postići. Želim da se zahvalim svim kompanijama koje su me podržavale ovih godinu i 3 meseca i davale mi inspiraciju i motiv za pisanje na razne teme. Želim da se zahvalim pratiocima, baš svakom posebno koji me čitaju i prate jer bez vas dragi moji ja nikada ne bih ugledala ovu brojku, zaista sam presrećna i ulepšavate mi dane svakim pregledom, komentarom ili bilo čime kada mi stavite do znanja da me pratite i podržavate a ja ću kao i uvek pokušati malo da vam se odužim malim nagrađivanjem kao što ste već i navikli kad je moj blog u pitanju, ja samo tražim neke povode za nagradne igre i uvek ih pronalazim.
Da vas ne bi davila više reći ću samo još jednom hvala vam od srca a u nastavku ćete videti nagrade koje ovaj put možete da osvojite kao i pravila. Inače ovo je 15-to nagrađivanje po redu a za sada sam preko bloga sa sponzorima podelila 60 poklona , kada saberemo i ove sada biće ih 6 više.


Dermix daruje jednom srećnom dobitniku Makeup remover i univerzalni sapun za lice i telo, naravno da nagrađivanje na mom blogu ne može da prođe bez njih to je klasika, to su drugarčine velike i ja ih obožavam kao i njihove proizvode, sve do jednog.



Madamme-Farmasi Miljana je bila sponzor i u najvećoj blogorođendanskoj igri i poželela je opet da obraduje nekog od vas ovim predivnim karminom Farmasi rouge, a meni je poklonila predivnu kremu za lice i tečni ruž , hvala Miljana još jednom.


Relativno nova umetnica koja nam je od skoro otkrila i pokazala svoj veliki talenat za pravljenje nakita Jelenin Nakit poklanja nekom od vas ovaj predivni komplet sačinjen od narukvice i minđuša.


Moja verna čitateljka je želela da pokloni nešto nekom od vas, i napravila je ovaj predivni komplet koji se sastoji od četke za kosu i predivnog ogledala. Koristila je dekupaž tehniku i naravno jedan ovakav kompletić napravila je i za mene, hvala Jovana od srca. Ako ste zainteresovani za ovakve i slične rukotvorine obratite se Jovani Travar ovde.


Moji divni drugari Burra Skin Expert su mi ponudili još jedan predivni poklon za vas i jako sam se obradovala jer je ovo najbolji dezodorans koji sam makar ja do sada imala priliku da probam a sada će obradovati nekoga od vas, recenziju istog možete pročitati ovde. Dakle poklon je ovaj predivni roll on sa slike i još poneki tester verujem :).


Lomax kompanija daruje bogat paket LMX proizvoda koji sadrži :
LMX Sport pena za brijanje 300ml, LMX krema za ruke u tubi 100ml, LMX tvrdi sapun Exotic Dream 75gr, LMX Blue Ocean 75g, LMX gel za tuširanje Peach&Pana Cotta 400ml, LMX gel za tuširanje FLASH 400ML, LMX SPORT 150ML muški dezodorans, LMX štapići za uši, LMX gel za tuširanje MILK & HONEY, LMX gel za tuširanje VISION 400ML, Lmx Dry ženski dezodorans 150ml.



Za kraj jedan mali skromni poklon lično od mene, kao mali znak pažnje za jednog od mojih pratilaca i ja već znam kome ide ova nageada jer je dodeljujem lično ja kao što znate da sam počela da praktikujem u svakom nagrađivanju da ja izaberem jednog ili više vernih  čitatelja i time ih malo nagradim u znak zahvalnosti, i gledam da svaki put to bude neko drugi, neki su već svojom zaslugom bili izabrani za ovakve poklone. Paketić skroman ali od srca u pitanju je jedna Freeman maska za lice, Malena lak za nokte u divnoj mint nijansi, Alverde sjaj za usne, Avon senka u prahu da se slaže uz karmin, i razni testeri.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:
1. Like FB stranicu sponzora Dermix
2. Like FB stranicu sponzora Jelenin Nakit
3. Like FB stranicu sponzora Madamme Farmasi Miljana
4. Like FB stranicu bloga Sreća je zdravlje
5. Like FB stranicu Burra Skin Expert
6. Like FB stranicu sponzora LMX brend

*Ko može, dakle nije obavezno sa desne strane bloga zapratite me na GFC, pritisnite
" Pridružite se ovom sajtu" i tako ćete se prijaviti.




*Ispod ovog posta na blogu ostavite ime pod kojim ste odradili sve korake u vidu komentara, i javni (public) share posta.

*Samo za one koji komentar ne mogu da ostave ovde na blogu iz nekog razloga, da bi svima izašli u susret, potrebno je da odrade sve navedene korake a komentar ostave ispod objave ovog posta na FB stranici bloga, ne ostavljajte duple komentare.

*Nepotpune prijave nećemo uvažavati, proverićemo svaku pre proglašenja dobitnika, nagradna igra važi SAMO ZA SRBIJU i trajaće do kraja novembra! Neophodno je odraditi sve korake za pravilno učestvovanje i može se igrati samo jednom sa jednog profila.

*Pobednike će birati random, tim redom kako ih izvučem rasporediću poklone, nakon proglašenja isti imaju 24 h da se jave sa podacima na mail srecajezdravlje@gmail.com, ili u inbox moje stranice, ja podatke prosledim sponzorima nagradne igre, oni vam šalju nagrade na kućnu adresu, a jedan poklon ovaj put kao što sam napomenula dodeljujem ja. Igrajmo se, i srećno svima :).


*Takođe bi mi bilo drago da me zapratite na:
-Instagramu https://instagram.com/tijanasjz/
-Twitteru https://twitter.com/TijanaTica81
-Blogovinu http://www.bloglovin.com/people/tijanai-5025417
-Youtube YT
*Ako vam je lakše imate ikonice od svega navedenog sa desne strane bloga i samo kliknite na njih i odradite šta treba i nagovestite mi u komentaru šta od ovoga svega pratite i pod kojim imenom :).

ZAVRŠENO!
*Dermix poklon dobija broj 30 Jelica Mitić
* Madamme Farmasi Miljana ruž broj 13 Sandra Borić
* Jelenin Nakit dobija broj 22 Mirjana Vukoje
* Dekupaž set Jovane Travar dobija broj 33 Snežana Rančić
* Burra - Personal Skin Expert roll on dobija broj 41 Ivana Šumanac
* LMX brend paket dobija broj 76 Milena Zoran Milanović
* Ovaj put moju nagradu dodeljujem jednom od najvernijih i najaktivnih fanova koji još nije nagrađen od mene, ovaj put to je Marina Cvetković.

174 коментара:

  1. Pratim te kao Tatjana Petrovic tatjanariba@gmail.com,cestitam ti na impozantnoj brojci,zelim ti jos mnogo pregleda i sve najbolje licno,inace blog ti je odlican pa i ne cudi ovoliki broj pregleda,pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  2. Sve nagrade su PREMEDENE! Paaa srecno nek nam bude! :)
    A Vama zelim jos punooo pregleda na blogu i punooo USPEHA u daljem radu na njemu! :)

    Fb: Katarina Mijatovic
    mail: ksanadu753@gmail.com

    Gfc: Katarina Mijatovic
    Bloglovin: Katarina Mijatovic

    ma...u sustini svuda ...Katarina Mijatovic :)

    ОдговориИзбриши
  3. Cestitam na jubileju i zelim ti da budes i dalje tako uspesna! Tvoj blog je odlican i uvek mogu da saznam o mnogim novitetima u kozmetici, kao i kritike starih, pre nego sto bilo sta kupim. Preporucila sa te svim svojim prijateljicama, i uvek se oslanjam na tvoje savete. Pratim te kao Sladjana Kazakovic. Jos jednom - sve najlepse <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na divnom komentaru, takvi me upravo i teraju napred i kad mi je najteže, tvoj broj je 3 , srećno :)

      Избриши
    2. Nastavi da budes tako dobra i uspesna! Uvek postoje brige i problemi, ali resavajuci ih pokazujemo koliko smo mi, zene jake :)

      Избриши
  4. Zelim ti sve najlepse u zivotu i radu i da imas jos puno pregleda...Sve najbolje
    Fb Aleksandra Pantelic

    ОдговориИзбриши
  5. prvo cestitam ti na toliko pregleda i da ih bude svakim danom sve vise! pratim te kao marina marina a fb marina ondrik:) i nadam se da sam uspela da se pridruzim sajtu... instagram twiter nemam

    ОдговориИзбриши
  6. Da ne zaboravim, moj mejl: sladjanakazak@gmail.com :-)

    ОдговориИзбриши
  7. Cestitam na ogromnom broju mada po meni treba tu i vise da bude, nazalost ja ne mogu da igram al mogu da pozelim srecu svima kao i tebi jos toliko brojki puta 100 minimum :)

    ОдговориИзбриши
  8. CESTITAAAAM...I od sca zelim da bude ba jos 100 puta vise pregledaaaa :)
    Fb Jovana Milivojevic
    mail-stasalukanidza@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  9. Odrađeni svi koraci. :) Pratim te na
    FB Adrijana Petković
    IG adri_petković
    Bloglovin, GFC, YT Adri Jana
    Sretno svima! Nagrade su predobre! <3

    ОдговориИзбриши
  10. fb slavica caca
    slavicadjokic52@gmail.com
    cestitam ti i zelim sve najlepse

    ОдговориИзбриши
  11. Milana Rapić Jerkov Čestitam,odličan blog! lazar.milana@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  12. Tri puta URA! URA! URA! :) Svaka cast! Samo napred!!! :)
    SVUDA TE PRATIM! :)

    FB: Sandra Boric / mail: veverica753@gmail.com

    GFC, BLOGLOVIN, Twitter i YT: Sandra Boric
    Instagram: vevericasajmon

    ОдговориИзбриши
  13. Fb i Bloglovin: Desanka Savic
    GFC: Desanka Daca Savic
    IG: savicdaca
    Twitter: @dsavic16
    Youtube: Daca Savic

    ОдговориИзбриши
  14. Pratim te kao Tatjana Stanišić,tatjanastanisic77@yahoo.com.
    Nastavi samo tako

    ОдговориИзбриши
  15. Čestitam, Tićo! Još mnogo ovakvih lepih brojki! Svuda Olivera Babić.

    ОдговориИзбриши
  16. Draga čestitam na 200000+ pregleda <3 Neka ih bude još puno, puno... Uživaj u uspehu, zaslužila si! :*
    Katarina Pavlović

    ОдговориИзбриши
  17. Divna brojka,cestitam ti i zelim jos puno pregleda i uspeha!!!!! Kristina Pavlovic,tinatiki75@gmail.com!!!!

    ОдговориИзбриши
  18. Cestitam na bas lepoj brojci <3 zasluzeno je vrednim radom i divnim postovima
    Pratim te kao Jasmina Stosic a na fb Jasmina Blazic Stosic
    Pokloni su divni i znam da ce se dobitnici jako obradovati -srecno <3

    ОдговориИзбриши
  19. Cestitke! :D
    Fb: Minja Žilić
    minja.zilic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  20. Svaka cast Tijana na fenomenalnom blogu, pratim te redovno i vrlo si mi pomogla da resim neke dileme vezano za par proizvoda :) btw divno darivanje!
    Bojana Stevanovski

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, ovo je muzika za moje uši to jest raj za oči :). Broj 24 i sećno :)

      Избриши
    2. Hvala <3 i zapratih te kao majka_deteta na twitter-u, zaboravih da napisem :)

      Избриши
  21. cestitam,uzivam u tvojim clancima.ja sam jelena fiser velikaklinka65@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  22. Čestitam na ovakvom uspehu, da imaš još više pregleda, čitanja, pratioca i šta god poželiš. A da te prati sreća i u životu :) Svuda te pratim pod Ivana J. Khan, pratim te na fejsu, instagramu, prijavila sam se na blog, dodala te u krugove na google+, nemam tviter i mislim da nemam ovaj bloglovin. Lajkovala sam sve stranice. Darivanje ti je super, sve mi se dopada :)

    ОдговориИзбриши
  23. Čestitam ti, želim ti mnogo uspeha u životu i radu :) Pratim te pod Jelica Mitić na fejsu, lajkovala sam sve, a pridružila sam se blogu preko maila jelicamitic6@gmail.com. Nemam profil na ostalim društvenim mrežama. Darivanje je fenomenalno, sve je super.

    ОдговориИзбриши
  24. Cestitke na ovoj brojki zelim ti da se ubrzo dodaju jos 3 nule na nju,sve najlepse u daljem radu od <3 zelim.
    Fb Jovana Jezdimirovic
    janabeba2@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  25. Kao prvo cestitam draga na ovolikom broju pregleda, i nadam se da ce biti jos 100 puta vise <3
    lajkovano sve, zapratila sam te na blogu
    FB-Snezana Poljakovic
    gmail: snezapoljakovic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  26. Bravo draga moja! :)
    Neka ti se sve pozlati sto radis...i to ne samo na blogu vec pre svega u zivotu!

    Zelim ti od SRCA sve najbolje...pre svega jednog slatkog bebirona...zdravlja...i puno lepih nagradica i da nikad ne skidas osmeh sa tog lepog lica! :)

    Snezana Rančić
    Gfc i Bloglovin: Snezana Rancić
    snezarancicbgd@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  27. Odradjeno sve :) Sanela Janosevic sanela1981@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  28. Prvo cestitam na ovolikom broju pregleda,zelim ti sve najbolje.
    Fb- Gfc-Bloglovin -- Angela Kis
    3281angie@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  29. Cestitam na jubileju i samo nastavi da nam pises super postove kao do sad :)
    Stasa Milenkovic
    tamara.milenkovic95@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  30. Cestitam..pratim kao MARIJANA SOVILJ majaluka2014@gmail.com znaci,nista da ne komentarisem na fb stranici? :)

    ОдговориИзбриши
  31. Cestitam i puno uspeha u daljem radu
    FB - Marija Ilic
    masacz48@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  32. cestitam draga puno srece u daljem radu ti zelim od <3 FB Milena Lazic meil. milenica_89@hotmail.com <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
  33. Nemam ig, tw i bl, a ovo malo sto imam - fb, gfc i yt se podrazumevaju <3 Ime znas, ostaje jos samo da ti cestitam ovu brojku, pa da uskoro opet slavimo neke megagigaultra preglede :-* :-* :-*

    ОдговориИзбриши
  34. Cestitam draga <3 sve je divno.LMX ima odlicne proizvode,Dermix takodje..jos i sminkica,nakit,divna cetka i ogledalo..ma sve je super :)
    FB:Tatjana Djuricic-Obodjan
    GFCTatjana Obodjan
    tatjanaobodjan@live.com

    ОдговориИзбриши
  35. Divan blog vodite! Pratim Vas rad. Veliki pozdrav! :)

    ОдговориИзбриши
  36. Divan blog.Hvala svim sponzorima ove nagradne igre.Divni ste svi i svima puno srece !!!

    ОдговориИзбриши
  37. Divno!Cestitam ti...ja uvek sa odusevljenjem citam tvoje postove i pratim sve :) i to na :
    fb: Marina Suncica
    email marina84makeup@gmail.com
    GFC Marina Makeup
    YT Marina Makeup
    bloglovin Marina Nerandzic ex Kolevska
    twitter @marinakolevska
    Pozdravjam te i samo tako nastavi!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno ja ti dade broj na FB ne znajući i da si se ovde javila, pa broj je 51 i srećno :)

      Избриши
  38. Cestitam na ogromnom broju lajkova, znaci da je blog interesantan. Fb - Visnja Vukosavljevic mail - visnja.vukosavljevic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  39. Cestitam na uspehu, još više postova, njihovih pregleda, pratilaca.. Svako dobro od srca! I hvala na ovom divnom darivanju.
    fb Jelena Mitrovic
    gfc Yellena

    ОдговориИзбриши
  40. Draga moja Tico,cestitam od srca! :-)
    FB: Tanja Tajci Petrovic
    GFC,Bloglovin,YT- Tanja Petrovic
    E-mail:tanjapetrovic28@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  41. Cestitam na dosadasnjim pregledima i da ih bude jos toliko sto pre! :) A nagradice su super! ;)
    fb Dragana Boskovic Simic

    ОдговориИзбриши
  42. Cestitam!
    Na fejsbuku sam Zorica Jovanovic.
    A pratim te na instagramu sa naloga https://www.instagram.com/auroraart/

    ОдговориИзбриши
  43. Sve najbolje u daljem radu. FB - Marija Mirkovic

    ОдговориИзбриши
  44. fb Milana Glavan
    gfc L&A acoustic band
    sa mejlom milanaglavan@ymail.com

    ОдговориИзбриши
  45. FB: Jelena Djurdjevic
    GFC: Jelena Djurdjevic
    jelenadjurdjevic90@yahoo.com
    Pozz :)

    ОдговориИзбриши
  46. Pokušavam već treći put da se prijavim...nešto neće... :(
    pa možda bude treća sreća! :)
    Sve sam lajkovala, podelila objavu.... i SREĆNO od srca drage moje dame...devojke i mame!!! :)

    A Vama draga Tijana PUNO LJUBAVI...ZDAVLJA i SREĆE želim najiskrenije!!!

    FB: Katarina Kaća Borić
    GFC: Katarina Boric

    Bloglovin: Katarina Boric ...isto i Yu Tube (ako sam dobro uradila i kliknula na Subscribe) :)

    ОдговориИзбриши
  47. Pratim te na fb kao Branka Randjelovic, svi koraci odradjeni

    ОдговориИзбриши
  48. Cestitam i zelim sledecih 200000 sto pre :) Milena Zlatanovic, mail - atlantidjanka2012@yahoo.com, facebook https://www.facebook.com/milena.zlatanovic.9275 :) ps. prijavljujem se sa suprugovog naloga :)

    ОдговориИзбриши
  49. Cestitam :) Uradila sve :) fb: Jelena Markovic gfc: Milena Milenovic

    ОдговориИзбриши
  50. Cestitam na pregledima! Uradila sam sve!

    Fb: Tamara Tosic(cirilicom napisano)
    gmail: teodoratosic26072007@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  51. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  52. Pratim te svuda pod Jovana Dobrijević (fb i GFC), na IG: jovancica, na Twitteru: Jovancica91
    gmail: jovana91.zemun@gmail.com
    čestitam na pregledima, uradila sam sve! :D

    ОдговориИзбриши
  53. Cestitam Tijana :) bice nas jos vise :D nagrade, sta reci, kao i uvek fantasticne!
    Fb Danijela Bekcic
    Gfc Danijela Bekčić
    mail nela_bekcic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  54. FB:Verica Belakovic
    GFC:Verica Belakovic
    vericabelakovic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  55. Cestitam drag la na ovoj fenomenalnoj brojci! Dobro se dobrim vraca!
    Ana Stancev. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvaa puno Ana ja se nadam da je zaista tako i nastaviću samo dobrim pa nikad se ne zna , tvoj broj je 79, srećno :)

      Избриши
  56. Prelepi pokloni! Srecan rad ubuduce na Vasem lepom blogu! :)

    Snežana Sneška Mijatović (FB)

    ОдговориИзбриши
  57. svi koraci odradjeni,lajkovano,objavljeno na fb i tamo sam kometarisala,na tvom postu, pratim te na fb kao Marija Petrovic

    ОдговориИзбриши
  58. Divan blog, cestitam ti na ovolikom broju pregleda, ne sumnjam da ce ih biti jos mnogo mnogo radajagodic63@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  59. Sve super ste nema koji jedna biraj sve najbolje Biljana Milutinovic milubilja@gmail.com ☺

    ОдговориИзбриши
  60. preko fb Alexandar petrovic
    gfc-Slobodan Stankovic
    email duhkojihoda1@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  61. fb Boško Ana Anči, a gfc je Boško Ana
    email - galijana03@gmail.com
    Srećno :)

    ОдговориИзбриши
  62. gfc - Dragica Stankovic
    fb: Maja Stankovic
    mlecniput8@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  63. cestitam :)
    Preko fb i gfc te pratim kao Tijana Ilic, a pratim te i svuda odakle mogu jer ko ne bi zeleo tebe da prati :)
    tijanailic1993@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  64. Cestitke, ovo je vrlo velika brojka, samo napred!!!!!! Na FBu sam MilenaZivkovic Bekovac Voja a na GFCu Milena Bekovac. Pozdrav <3

    ОдговориИзбриши
  65. I ja bih volela da jednog dana imam toliko pratilaca samo ja cu poceti you tube vezano za igrice i jos ponesto ali ste mi idol!!! Na GFC sam kao Vojislav Bekovac, moj nalog nije hteo da prihvati ....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala vam puno na divnom komplimentu i želim i vama puno uspeha, samo polako ako radite ono što volite uspeh dolazi kad tad sam :). Vaš broj je 92 i srećno :)

      Избриши
  66. Cestitam :)
    Fb Bojana Mudresa
    GFC Bojana Mudresa
    bojana.mudresa@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  67. svaka cast.. <3
    gfc : Ivana Milojevic
    fb: Ivanica Iva Milojevic
    srecno mi i svima :*

    ОдговориИзбриши
  68. gfc: Kristina Djokic
    fb: Kristina Doživotno
    inst: kristinadjokic1
    kristinadjokicesn@gmail.com
    Sve cestitke :)

    ОдговориИзбриши
  69. Svaka cast!
    Vesna Vucic
    VesnaV
    vesnav_1999@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  70. Bravo! Milena Blagojevic milena_blagojevic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  71. Bravo za ovu lepu brojku draga Tijanice :)
    Odradila sam sve što je trebalo :)
    FB: Milica Milošević-Meseldžija
    Bloglovin: Milica Milošević-Meseldžijaž
    GFC: Milica Milošević
    You Tube: Milica Milošević
    Instagram i Twitter nemam :)

    ОдговориИзбриши
  72. Pratim te draga pod imenom MARINA VUKOVIC KRANTIC ,
    mail marinakrantic@yahoo.com
    SVE NAJBOLjE TI ZELIM!

    ОдговориИзбриши
  73. Pratim vas od skoro i zelim vam sve najlepse od <3 iskreno.
    SVETLANA KRANTIC
    svetlanakrantic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  74. Evo uspela sam ovde,na stranici sam ti sve rekla,jos jednom..od srca ti zelim jos punooo uspesnih godina,sve najbolje
    Fb marija basanovic

    ОдговориИзбриши
  75. Pre svega da ti cestitam na ovoj brojci, ja ti od srca zelim nulu vise :D
    Nevena Jovanovic

    ОдговориИзбриши
  76. Cestitam!
    Milena Petrovic
    milenastojiljkovic@gmail.com
    Fb: Milena Petrovic
    IG: Milenapetrovic85
    Tw: @Petrovicmilena
    Gfc, Bloglovin, Yt: Milena Petrovic

    ОдговориИзбриши
  77. Cestitam Tijana, i zelim ti mnogo uspeha i ubuduce :)
    neka se pregledi samo povecavaju, i dalje nas informisi o novitetima i o njihovim kvalitetima
    Sanja Vecko
    co.jovanovic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши