"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 11. новембар 2015.

Hedera Vita - Prirodni melem za negu, regeneraciju i podmlađivanje kože


Dragi moji pratioci velika mi je čast da vam predstvaim kompaniju  prirodne kozmetike Hedera Vita sa kojom sam nedavno ostvarila saradnju i za početak dobila 4 divna proizvoda na testiranje, tako da ćemo se na neki način zajedno upoznavati i sa radom ove kompanije, asortimanom i kvalitetom samih proizvoda i ja se radujem jako zbog toga jer svi znate da se mnogo zalažem da na svom blogu što više pišem o prirodnoj kozmetici i trudim se da se izborim da je isprobam što više, kako bi sebi pronašla odgovarajuću negu i eventualno vama pomogla pri odabiru i što više uticala na vas da kao i ja koristite prirodnu kozmetiku što je više moguće :). Danas ću vam predstaviti jedan prirodni melem koji služi za negu, regeneraciju i podmlađivanje kože.


Reči proizvođača:
Prirodni melem za negu, regeneraciju i podmlađivanje kože
Izdašno vlaži kožu i na površini stvara polupropusni sloj koji sprečava prekomeran gubitak vlažnosti. Istovremeno povećava elasticnost kože, smanjuje veličinu postojećih strija.
Obogaćuje kožu sa esencijalnim vitaminima i mineralima prirodnog porekla.
Inače Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji. Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela. Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla, proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku. (izvor).


Jesen je uveliko došla a samim tim nam zima već kuca na vrata i jako je važno na vreme pripremiti svoju kožu za hladne dane koji su pred nama, pogotovo nama suvokožcima. Na primer moja koža iz suve prelazi u suvlju u toku zimskog perioda i tu moram posebno da vodim računa kako o licu tako i o telu pa sam se ovom melemu posebno obradovala, odmah sam pomislila da če biti idealna priprema kože za predstojeću sezonu. Već nakon prvog mazanja znala sam da će mi izuzetno odgovarati i da će ga moja koža obožavati. Koža ovaj melem upija u sebe kao žedna zemlja kišu istog trena kada ga namažem i već nakon par mazanja osetila sam i primetila da više nije suva nego da je čak postala skroz normalna, otkad ga mažem nisam nijednom naišla na neko perutanje kože pa čak ni na najsuvljim delovima kod laktova recimo u mom slučaju. Melem je toliko nežan i lagan i podseća me na snežnu pahuljcu koja pada na moju kožu i istopi se istog trena ali za sobom ostavlja hidriranu kožu i neverovatno meku na dodir. Miris mu je blag i nežan i podseća na divne bebeće kremice i mirisom vraća u lepe i bezbrižne dane najranijeg detinjstva.


Posebno što me je obradovalo kod ovog melema je to što pomaže u borbi protiv strija između svega ostalog kao i što sprečava nastanak novih, a svaka devojka koja ima hormonalnih poblema ili je kao ja non stop na terapijama hormonalnog porekla znaće koliko se tu strija i svega sakupi na koži i koliko je teška i mučna borba protiv njih, isto kao i sa celulitom. Melem je takođe skroz bezbedan i za trudnice i preporučuje se nanošenje dva puta dnevno na ugrožene delove kože uz blagu masažu. Kvalitetna nega cele kože tela kako navodi proizvođač a ja to potvrđujem. Može se koristit nakon solarijuma, depilacije, čak je pogodan i za decu. Sastav možete videti na slici dole.


Pakovanje je prelepo, kvalitetno i jako praktično za upotrebu, dolazi u lepoj kartonskoj kutij na kojoj je naznačeno sve što trebamo da znamo o proizvodu a unutar kutije se nalazi lepa plastična ambalaža. Bočica melema sadrži 200 ml proizvoda a cena mu je oko 600,00  RSD i može se pronaći u svim DM drogerijama, ponekim apotekama  i Univerexport prodavnicama, detaljni spisak prodajnih mesta ovde.


Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica Hedera vita natural cosmetics kao i sajt http://www.hederavita.com/. Takođe moram da napomenem da čuvenu masku za kosu Angel therapy o kojoj bruji cela blogosfera takođe proizvodi ova kompanija za studio Angel iz mog lepog grada. Ostalo je još da vam pišem o tri divna proizvoda pa se unapred radujem tome, u fazi su testiranja još uvek, a kako mi se čini neću se smiriti dok ne probam ceo asortiman jer mi se dopada bukvalno sve.

Da li ste upoznati sa ovim brendom i da li ste već isprobali nešto iz njhovog asortimana?

*PR proizvod

16 коментара:

  1. Da znas vec sutra cu ga potraziti jako mi se dopada

    ОдговориИзбриши
  2. Mogu misliti koliko je divan, nekako mi deluje uverljivo i samo kada vidim pakovanje deluje mi divno. Iskreno nisam ranije cula za ove proizvode pre nekoliko dana sam ga primetila na jednom blogu ali nisam nista znala o ovoj firmi i njihovim proizvodima. Ali ti si tu da nam priblizis sve ono sto treba.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš tako Draganče moje ja sam zadužena za to hehe, veruj mi da je ovo jedan od boljih proizvoda koji sam pobala u zadnje vreme a znaš koliko sam aktivna u isprobavanju i orkrivanu prirodne kozmetike :)

      Избриши
  3. Volim one njihove mirisljave sapune sa kozjim mlekom i dodacima, divni su. Lepo mi deluje ovo, jos kad si pomenula da je i za strije, uhu :-)

    ОдговориИзбриши
  4. Isti problem sa kožom, pogotovo u jesenjem i zzimskom periodu... Ovo obećava!

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala.Hvala ti sto si nas upoznala sa ovim proizvodima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je vrlo drago što sam se srela sa ovim proizvodima i što imam čast da ih i vama predstavljam :)

      Избриши
  6. Одговори
    1. Obavezno, ovo nemoj da propustiš sigurna sam da će ti pomoći sa problemima koje znam da imaš sa kožom nogu :)

      Избриши
  7. Melem sa koristila u trudnoci. Odlican je. Toplo preporucujem svakoj trudnici.

    ОдговориИзбриши