"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 22. новембар 2015.

LMX - hidrofilna vata, kozmetički tuferi i štapići za uši


U predhodnom ujedno i prvom postu o LMX brend-u pisala sam vam o njihovim divnim gelovima za tuširanje bez parabena, za sve koji su propustili mogu recenziju pročitati ovde. Danas pišem o stvarima koje su nam neophodne za svaki dan za ličnu higijenu i jednostavno bez njih se ne može a to su vata, tuferi i štapići za uši ovog brenda. Da vas podsetim da je osnovna ideja LMX brenda stvaranje proizvoda visokog kvaliteta, savremenog dizajna i pristupačnih cena. Svi proizvodi rezultat su znanja, iskustva i inovativnosti stručnjaka.


LMX štapići za uši su koliko me služi pamćenje prvi štapići kojih se sećam još iz detinjstva, dakle ovaj proizvod je baš dugo na našem tržištu. Probala sam razne štapiće za uši ali nekako sam se uvek vraćala njima, odlični su, kvalitetni, meki i što je najvažnije dok čistim uši ne spada vatica sa njih na šta sam inače alergična kada mi se dogodi sa nekim drugim štapićima. Napravljeni su od čistog pamuka, i dermatološki su testirani.


U pakovanju koje sam ja dobila nalazi se 100 komada štapića za uši, cena im je oko 60,00 RSD.

LMX Tuferi od 100% čistog i kvalitetnog pamuka. Meki i nežni za svakodnevnu upotrebu. Proizveden sa najvećom mogućom pažnjom i u skladu sa evropskim standardima. Komercijalno pakovanje 70 komada. (izvor).


Ove tufere sam takođe koristila kao mlada mislim da su bili prvi kojih se i sećam iz srednje škole, jako su nežni i meki, super upijajući i praktični, ja ih rado koristim kako za skidanje šminke i čišćenje lica, tako i za skidanje laka sa noktiju i jako sam zadovoljna. Cena im je oko 80,00 RSD.


LMX vata se priprema od 100% čistog i kvalitetnog pamuka. Proizveden sa najvećom mogućom pažnjom i u skladu sa evropskim standardima. Velike upijajuće moći. Bez hemijskih aditiva i mehaničkih onečišćenja. Ne sadrži optička sredstva za beljenje. Mikrobiološki testirano. Komercijalno pakovanje 100g. (izvor).



Ova vata je jako praktična i može da se koristi u više namena, ja je obožavam i uvek je imam u kući, pretežno je koristim za skidanje laka sa noktiju ali i za dezinfekciju recimo tastature lap topa i sličnih stvari. Jednostavo uzmem parčence, sipam medicinski alkohol i dezinfikujem ono što smatram da treba u stanu sa vremena na vreme, budu to nekad i brave i daljinski upravljač, telefon i slično, šta ću kad volim da je sve čisto uvek :). Cena ove vate je oko 120,00 RSD.

Za sve informacije postoji zvanična FB stranica LMX brend kao i njihov sajt http://www.lomax-company.com/. Inače Lomax kompanija pored LMX brenda proizvodi i Kosili proizvode za decu i Deft proizvode za čišćenje a distributeri su i za MCvities, Perla, Daca, Macval i tako dalje.


Da li vi koristite nešto od ova tri proizvoda o kojima sam danas pisala ? 





8 коментара:

  1. Koristim sva tri,mada i gelove za kupanje,dezodoranse,dobri su,a cene povoljne.

    ОдговориИзбриши
  2. Stapice za usi koristim godinama i savrseni su.Koristim i vatu....A pored toga gelove,sampone...jedino mi se ne svidjaju dezodoransi...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imali su davno neke dezodoranse koji meni tada nisu odgovarali, ali sada imaju i neke nove uskoro ću ih isprobati pa ćemo videti baš kakvi su, a ovo ostalo zaista sjajno sve pohvale, gelovi o kojim asam pisala prošli put su savršeni :).

      Избриши
  3. Odlicni, dugo sam koristila dok sam bila u srb :)

    ОдговориИзбриши
  4. Koristim stapice, vatu imam uvek, ali mislim da je neki drugi proizvodjac ovog puta. Cisto da znas da nisi jedina, ja sve zivo dezinfikujem, mobilni redovno, brave povremeno, daljinske, tastature....:)

    ОдговориИзбриши
  5. Sada mi je pao kamen sa srca mislila sam da sam jedina na svetu pored moje majke, od nje sam to i nasledila, gadljiva sam i mrzim bakterije, prljavštinu i sve ostalo, hehehhe znala sam da smo slične ali baš ovoliko :)

    ОдговориИзбриши