"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 27. новембар 2015.

MEDUSA - karmin i maskara



Nedavno sam stupila u kontakt sa Leco distribucijom kozmetike pažljivo odabranih evropskih brendova kao i reniomiranih domaćih proizvođača. Osnovana je 1999-te godine i prati najsavremenije svetske trendove u kozmetici. Na testiranje mi je stigao paketić od 5 različitih proizvoda i proizvođača, pa vam tako danas predstavljam karmin i maskaru Turskog brenda MEDUSA.


Extra volume Medusa maskara dolazi u jako lepom i kvalitetnom pakovanju, i ima specijalnu formulu koja sadrži udvostručenu količinu pigmenata za jednostvnije i brže pokrivanje lasi trepavica odozdo nagore. 


Četkica je savršenog oblika baš za moje trepavice koje su inače retke i kratke, jedan sloj je dovoljan da moje trepavice izgledaju lepo i moćno a sa dva sloja dobijam maltene efekat veštačkih trepavica. Ono što je bitno da ova maskara ne lepi trepavice, ne razmazuje se, ne truni se i može da izdrži čitav dan na vašim trepavicama pod raznim vremenskim uslovima.



Sastav maskare možete videti na slici gore a ono što je bitno da napomenem što se meni lično još više dopada što su trepavice izrazito crne za čim ja uvek patim, nikad mi nisu dovoljno crne, jako ih lepo razdvoji, produži i da im gustinu i volumen i po nekim mojim proračunima koliko se ja razumem u maskare mislim da se neće brzo osušiti u tubici kao mnoge maskare na tržištu što joj je još jedan ogroman plus. Na slici dole možete videti efekat maskare. Cena je oko 200 RSD koliko sam ja uspela da vidim, ali ako grešim naravno ispraviću.





Medusa ruž sam dobila u nijansi broj 65, to je onako jedna lagana, nežna nijansa za svaki dan koja ide bukvalno uz sve i može da posluži takođe za sve prilike, u zavisnosti od onoga šta volite da kombinujete. Meni na primer najbolje ide za neke dnevne varijante, lagane šetnje, i slično mada može da posluži jako lepo i za jaču večernju šminku za one koji vole da istaknu oči a da usne budu malo neutralnijih i nežnijih boja.



Ovaj ruž poseduje posebnu formulu koja ne ostavlja osećaj lepljivosti na usnama, boje ne blede, ruž je dugotrajan i vodootporan. Neguje usne i pruža im neophodnu vlagu i mekoću, postoji u 8 prelepih nijansi. Ambalaža je jako lepa, kvalitetna i elegantna, mislim da bi se dopala svakoj ženi :).


Ruž je toliko mek i kremast da ja makar još nikad nisam na takav do sada naišla, jako se lako i lepo maže na usne, ne isušuje ih, pogodan je i za suvlje i ispucale usne, neguje ih a ne otkriva njihove nedostatke, zadržava se na usnama veoma dugo uprkos jelu i piću, ja sam oduševljenja i pigmentacijom i kvalitetom i jako sam srećna što sam dobila priliku da isprobam ove divne proizvode jer nisam ni znala za njih do sada. Cena ruža je kako ja mislim negde oko 200,00 RSD, a sastav možete videti na slici dole.


Ceo Medusa asortiman možete pogledati  ovde, za sve informacije i pitanja vezana za ovaj brend ili neki drugi tu je zvanična FB stranica LECO,  takođe tu je i njihov sajt na kojem ima dosta informacija o distribuciji i asortimanu proizvoda, dakle za sve što vas zanima kliknite na ovaj link  http://leco.rs/ . Proizvode možete pronaći u manjim parfimerijama i ponekim apotekama.



Da li ste vi probali nešto od Medusa brenda i kakvi su vaši utisci ?

*PR proizvodi

21 коментар:

  1. Skoro sam po prvi put čula za ovaj brend i ovo je već drugi njihov ruž da mi se dopada :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako su dobri a kada sam videla cene nisam nikako mogla da verujem, kvalitet je visoko iznad njih :)

      Избриши
  2. nisam posteno ni cula dosad za ovaj brend,vidim na osnovu tvoje sllike da je maskara bas dobro sredila tvoje trepavice,a boja ruza prelepa

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Tatjana, eto sad znaš i za ovaj brend, super, kvalitetno i povoljno :).

      Избриши
  3. Cula sam pre za njih, ali nikako da naletim na njihove proizvode..:) Karmin je prelep, nijansa me je odusevila..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pomislila sam da bi se tebi baš mogla dopasti, obavezno šunjaj po tim malim parfimerijama i naletećeš sigurno ako ne sredićemo već nešto hehe :)

      Избриши
    2. Za ovo ima da kopam najdublje moguce..Xexexe, dusa moja..:)<3

      Избриши
  4. Nisam do sad cula za njih, ali sam nedavno dobila ruz nekog drugog turskog brenda, boja je divna bila, ali miris bas jak, plus sadrzi paraben izmedju ostalog, ali sam ga zadrzala iako ga nisam koristila jos uvek. Vidim da ovaj ne sadrzi paraben, a i boja mi je lepa. :) Maskara ima dobru cetkicu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takođe sam ih nedavno otkrila i mogu reći da sam i više nego zadovoljna pogotovo odnosom cene i kvaliteta, a ruž je fantazija jako bi ti se dopao :)

      Избриши
  5. Uvek saznam svasta kod tebe ovo deluje mnogo lepo.

    ОдговориИзбриши
  6. Cekam ovu maskaru...moja sestra je dobila putem nagradne igre na njihovoj stranici ali do mene nije stigla.Javili su da ce joj reci gde da ide i preuzme maskaru ali od tada ni traga ni glasa.Razumem da mi zivimo u provinciji ali postoji mogucnost slanja brzom postom...Iskreno se nadam da ce stici do nas pa cemo i probati..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo njih je osvojilo maskaru i desilo se možda nekih propusta, znam jer se jedna cura takođe baš na mom blogu na fb požalila da joj nije stigla maskara i greška je odmah bila ispravljena, tako da ovo je ozbiljna i fer firma i sigurno ćete dobiti svoj poklon, samo im se obratite ponovo.

      Избриши
  7. Prvi put čujem za ovaj brend, ali mi se čini jako zanimljivo :) Maskara mi se baš sviđa jer volim takve četkice, a i trepke ti lijepo izgledaju s njim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepo ti ja reče neki dan blokče i piši spisak za narednu razmenu hehe :). Maskara je baš odlična jako lepo razdvoji trepke i ne lepi ih i ja volim takve četkice, a karmin je isto božanstven, a cene smešne :)

      Избриши
  8. Prvi put cula nedavno na fejsu ali nisam imala vremena da vidim bolje o cemu se radi pa sada kada vidim tvoje utiske i cene proizvoda definitivno su proizvodi koje svako moze priustiti i probati, pa sto bi kod nas rekli za te pare nema da ne valja. Salu na stranu zaista sam se dosta puta uverila u dobar kvalitet proizvoda sa niskom cenom. Tako da ove bih rado probala i probacu, mozda najpre karmine.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se potpuno i obavezno ako nadješ ružić da mi javiš svoje utiske, srećno u lovu :)

      Избриши
  9. Vrhunski kvalitet po nerealno povoljnim cenama!

    ОдговориИзбриши