"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 18. новембар 2015.

TV shop- WALKFIT platinum ulošci


Potpuno nova generacija udobnih i stabilnih walkfit platinum uložaka. Imaju bio-lok dizajn koji fiksira petu, kao i fleksibilne umetke, ali sada, sa dodacima ispunjenim gelom za dodatnu udobnost i ublažavanje pritiska. Ulošci sadrže i nano-čestice, antibakterijsku supstancu koja uništava bakterije i neutrališe neprijatne mirise. Dovode u ispravan položaj stopala i članke, pa se time i celo telo vraća u ravnotežu, u stabilan i udoban položaj.(izvor).


Već ste svi navikli da moji drugari iz kompanije TV Shop brinu ne samo o mom zdravlju nego i o zdravlju čitave moje porodice, pa su mi tako kada su čuli da majka i muž imaju problema sa kičmom poklonili ove sjajne WalkFit uloške koji rešavaju ili ublažavaju postojeće tegobe. Za one koji su propustili majka i muž su takođe dobili i proizvod Insta Life koji ublažava bol u lumbalnom delu leđa i nogama, i kako im je ovaj proizvod dosta pomogao i koriste ga skoro svakodnevno polagali su velike nade i u ove uloške, pa i u spoj ova dva proizvoda.




Karakteristike Walkfit uložaka:
• Nova generacija uložaka - smanjuju bol u stopalima i omogućavaju Vam da udobno i lako hodate.
• Bio – lok dizajn koji fiksira petu.
• Sadrži nano – čestice i antibakterijsku supstancu.
• Poboljšavaju ravnotežu i stabilnost. (izvor).


Muž je odmah isti dan kada smo dobili ove uloške stavio iste u svoje patike i od tada ih nije vadio, osim kada menja obuću samo ih premesti. Koristi ove skroz ravne uloške low jer mu ti najviše odgovaraju. Već nakon prve šetnje osetio je razne promene, kako kaže prvo je teže hodao, pa sve lakše a na kraju je osetio kao neko strujanje na stopalima pri koračanju i blagu masažu stopala i to mu je izuzetno prijalo. Nakon duže šetnje bržim hodom posle par dana osećao je veliko olakšanje u nogama i kako mi je rekao mogao je satima tako da hoda a da ne oseti bol ili umor nogu. Sada posle nekog vremena redovne upotrebe moj muž nema više problema sa bolovima nogu pri hodanju ili napornom radu, stavlja uloške čak i u radnu obuću da mu masiraju malo stopala i opuštaju ih od napetosti.


Kod majke su slični utisci i rezultati kao i kod muža, vrlo je zadovoljna učinkom uložaka za kratko vreme kolko ih je nosila, a pošto ona i ja nosimo isti broj, a ona je odustna neko vreme, naravno da sam i ja uzela da ih isprobam, i čini mi se da su za mene baš stvoreni, jer ja uvek imam problem sa šetanjem zbog lošeg držanja i spondiloze pa samim tim svo opterećenje mi je na nogama i zato mi ovi ulošci i više nego prijaju. Masiraju mi stopala, imam osećaj da mogu da letim sa njima, i poboljšavaju mi cirkulaciju sa kojom takođe imam mnogo problema, ne mogu da vam objasnim koliko lakše hodam i obavljam sve potrebne aktivnosti otkad sam uzela od mame ove uloške i prisvojila ih za sebe, ona ima Insta Life i njoj je to ok. Za mene jednostavno nema više bolova u nogama, stopalima ili petama, nema otežanog hodanja pa čak i kada treba malo da se požuri ili potrči ulošci mi u tome samo pomažu, ja sam iskreno oduševljena.


Ovaj proizvod košta 1850,00 RSD i možete ga poručiti ovde, po meni to je proizvod vredan svake pare jer ulažete u nešto fenomenalno što se ne može opisati, ulažete u kvalitetniji način života. Takođe možete ove uloške kupiti u prodajnim objektima TV Shop-a , a postoji i set u kojem dobijate i papuče, mada se papuče mogu kupiti i posebno.

Za sve informacije tu je FB stranica TV Shop kao i njihov zvanični sajt preko kojeg možete i poručivati proizvode kao i postavljati pitanja u vezi istih i dobićete odgovor u najkraćem roku http://www.tv-shop.tv/.

Da li ste možda već koristili ove ili slične uloške za obuću i kako se vama čine? 

*PR proizvod




12 коментара:

  1. Nisam probala,ali kako imam silne probleme sa stopalima,potrudicu se da probam kada mi finansije dozvole,a onaj casopis zivot&zdravlje sam kupila i mogu ti reci da uzivam u citanju,stvarno ima korisnih stvari,a posebno me odusevljava,sto i moja majka uziva u citanju(trenutno cita),zato je sve vise razloga da ti verujem i poslusam tvoje savete,hvala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala vam puno na ovako divnim rečima, zaista mi je drago kada pročitam ovakav komentar, a javite mi i za uloške utiske obavezno kada ih nabavite :)

      Избриши
  2. Tico, koja je debljina ovih ulozaka? Jel mogu da idu u cipele na stikle ili samo patike?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uh ja imam samo ravnu obuću, patike, baletanke i slično al moram se raspitati još pa ti javim ,po videu koji je na sajtu odgovaraju većini obuće, e sad ako ti nije nešto jasno pitaj tamo na stranici gde am naznačila da se mogu poručiti i dobićeš pravi odgovor za štikle :)

      Избриши
  3. Imala sam sličnu stvar ali meni je to bilo totalno beskorisno :/

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo bi verovatno odgovaralo mojoj sestri koja prilikom rada stoji i po 15 sati na nogama i ima strasne probleme sa venama i bolovima u nogama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svaka joj čast zaista neka je Bog čuva, i da sigurno bi joj pomogli, moj muž isto toliko provede na nogama i pomaže :)

      Избриши
  5. Ja ih koristkm vec 10-tak godina. Ne zamenljivi su. Porucio bih jos jedan par.
    Koja je cena sada?

    ОдговориИзбриши
  6. Ja ih koristkm vec 10-tak godina. Ne zamenljivi su. Porucio bih jos jedan par.
    Koja je cena sada?

    ОдговориИзбриши
  7. Zdravo na koji broj da zovem da narucim walkfit uloske

    ОдговориИзбриши