"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 6. март 2016.

Angel therapy - maska za oporavak oštećene kose sa uljem konoplje


Novo u ponudi Angel therapy kozmetike:
Maska za oporavak oštećene kose, obogaćena uljem konoplje!
Ulje od konoplje je označeno kao „prirodno savršeno izbalansirano ulje“, jer sadrži savršeno izbalansiran odnos 3:1 omega-(linoleinska kiselina) i omega-3 (alfa-linoleinska kiselina) esencijalnih masnih kiselina. Konopljino ulje je jedino ulje koje prodire u sve nivoe kože. Ovo ulje sadrži esencijlne masne kiseline i vitamine, te je posebo pogodno za negu kose. Bogato vitaminom E koje poboljšava rast kose, vitaminom A koji održava kosu zdravom i sjajnom. Kombinacija vitamina E i esecijalnih masnih kiselina koje se nalaze u ulju konoplje pruža sve hranjive sastojke koji su potrebni za odžavanje zdravog vlasišta kose i temena. Takođe sprečava gubitak vlažnosti jer je prirodni ovlaživač pa na taj način pospešuje zadržavanje vode u strukturi vlasi kose i temena.(izvor).


Mislim da ste svi već upoznati sa bredom Angel therapy i ne verujem da ima mnogo vas koji još niste probali njihov prvi proizvod, čuvenu masku od meda i makadamije, pisala sam vam o njoj ovde. Pre izvesnog vremena na tržište je stigla i ova nova maska na bazi konopljinog ulja, kao i još mnogi noviteti, kreme za lice, rukavica za skidanje šminke, vitaminsko mleko za lakše raščešljavanje kose kao i najnoviji proizvod serum za kosu na bazi ulja makadamije kojeg se još nisa dočepala ali nadam se da hoću :). Danas vam prenosim svoje utiske nakon potrošene maske sa uljem konoplje.


Maska je namenjena za oporavak oštećene kose a svi znate da moja nikako nije takva, no ipak maska mi je savršeno odgovarala. Sadrži sve što je mojoj kosi potrebno da bude još lepša, sjajnija i zdravija i izuzetno mi odgovara u svakom smislu. Prelepe je teksture, tako meke i kremaste da je dovoljna vrlo mala količina za moju dugu kosu da se umasira u krajeve kao što ja radim. Kada dobro umasiram masku na predhodno opranu šamponom kosu i ispranu, ostavim da deluje koji minut, i zatim je dobro isperem. Rezultati su posle par korišćenja neverovatni dopada mi se isto kao i predhodna maska koju sam koristila i koju sam proglasila omiljenom ikad. Takođe je vrlo prijatnog mirisa ali se ne zadržava mnogo u kosi kao ona sa medom i makadamijom. Primetila sam da se kosa lakše raščešljava bez pomoćnih sredstava, lako se oblikuje i izgleda prelepo. Kosa je meka i nežna na dodir kao svila, makar u mom slučaju. Još jednom me je ovaj brend oborio sa nogu kada su preparati za negu kose u pitanju.


Za one koji imaju oštećenu kosu preporučuje se da se maska namaže duž cele kose, umota u peškir i ostavi tako 5 minuta da deluje a zatim se ispere. Pakovanje maske je od 230 ml a cena je 750,00 RSD i možete je kao i ostale proizvode poručiti ovde.

Za sve informacije tu je zvanična FB stanica Angel therapy koja ujedno služi i za naručivanje proizvoda. Takođe ih zapratite i na instagramu https://www.instagram.com/angeltherapynovisad/.

Da li ste već koristili neki proizvod za negu kose Angle therapy i kakvi su vaši utisci? :).
*PR uzorak

12 коментара:

  1. Koristila sam od Avona i nisam bas nesto odusevljena,ovu masku nisam probala,mada deluje odlicno,a kako sam probala njihovu kremu,sigurna sam da je i ova maska odlicna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. maska ova i ona predhodna o kojoj sam vam pisala su po meni najbolje na tržištu a cena je vrlo povoljna za taj kvalitet, a za kremu se sažem za sada sam probala jednu i odlična je a trenutkno testiram dve nove :).

      Избриши
  2. Tico svakodnevno radis na tome da mi isteras pare iz novcanika..:) Hvala ti na tome..:P
    Salu na stranu, njihove maskice meni deluju predobro, i verujem da cu i kada isprobam biti prezadovoljna..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ko će kome hehe :). Šalu na stranu baci pogled na FB stranicu njihovu imaju divne akcije sada pa iskoristi priliku da posle ne kukaš, i eto prilike da najzad probaš više proizvoda posle mleka kojim si oduševljena a posebno masku :)

      Избриши
  3. Ovde te citaju studenti :D Najzad sam se domogla one cuvene njihove maske, ova ce da saceka :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A pa svi znaju da je to u medicinske svrhe a u ovom slučaju za oporavak kose, san svake devojke , mislim da bi ti se i ova maska jako dopala <3

      Избриши
  4. Čekam da mi stigne prva njihova maska u PurityBoxu a ovu ću definitivno morati da isprobam! :) Odlična recenzija :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam mislila da posle te prve nikad nijedna više neće valjati ali eto i ova je jednako dobra, verujem da će ti se svideti prva :)

      Избриши
  5. E da je para kao sto se nema...sve bi ovo probala. Nisam a odavno imam zelju.Mislim da sam jedina koju ovu masku nije probala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Polako ima vremena za sve mada mislim da je jako povoljna za ovaj kvalitet veruj mi jer parira mnogo skupljim maskama na tržištu baš kao i med i macadamija maska :).

      Избриши
  6. SLobodno mozete dopustiti i lose komentare. Zato treba biti oprezan pri kupovini od tzv.firmi bez sajta i osnovnih podataka, kao sto je Angel Therapy! ZA IZBEGAVATI!!!!

    ОдговориИзбриши
  7. Jako lose iskustvo sa Angel Therapy! IZBEGAVATI OVAKVE PRODAVCE, PRITOM BEZ SAJTA I OSNOVNIH PODATAKA!!!! Porucila sam njihove proizvode zbog pozitivnih komenatara i preporuka. Dve nedelje cekam paket koji su navodno sutradan poslali Bexom. U call centru kazu da paket nije poslat, pritom gubim vreme cekajuci danima da preuzmem paket kod kuce. Na moju poruku i pitanje sta se desava sa paketom, predstavnica firme na instagramu je bila uvredjena i bezobrazno mi odgovorila da je paket poslat i da prestanem da ih napadam i vredjam.
    Mislim da firma zavisi od kupaca, a ne obrnuto. Dzaba reklama poznatih licnosti kad nemaju elementarnu kulturu prema kupcima i profesionalnost. Za 5 godina prodaje i kupovine na internetu ovako nesto nisam dozivela.


    ОдговориИзбриши