"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 29. март 2016.

AURA - New in Town 4 nove nijanse Shine Excess karmina


Kolekciji Shine Excess Aurinih karmina pridružila su se nedavno ova 4 neobična i vrlo modernih boja koliko ja pratim našu pa i svetsku scenu totalni su hit u zadnje vreme. Kompanija je kolekciju nazvala "New in town" što se meni jako dopalo i učinilo baš privlačnim. Moram priznati da nas AURA svaki put sve više iznenadi i obraduje. Mene su ovi karmini podsetili na vesele devedesete kada sam ja bila bezbrižna tinejdzerka koja je baš volela da se šminka i doteruje, tad su se nosili crni karmini kao i što tamniji braon obavezno uokvireni tamnim olovkama za usne, dakle ova kolekcija mene je vratila u mladost.


Prvi na redu koji ću vam predstaviti je u broj 770 - New in Town, jedna prelepa boja kapućina po meni, jako mi se dopada i moj je favorit od ova 4 musketara. Jako lepo ide uz kombinaciju nude tonova senki za oči koje ja inače mnogo volim i takođe uz novi bronzer koji sa vam predstavila ovde.


Na slici gore možete videti kako nijansa izgleda na ruci sa blicem u sobi i na terasi po danu bez blica :).


Sledeći na redu je broj 771 - Beyond Everything, jedna prelepa nežna ljubičasta nijansa koja je po favoritima kod mene zauzela drugo mesto iako ja volim jače nijanse ljubičaste ova mi se baš dopada i mislim da je savršena za neke prolećne kombinacije, uz neke vesele haljinice, cvetne helankice i slično.


                             Slika gore je slikana u sobi na veštačkom osvetljenju sa blicem.


Sledeći na redu je karmin  broj 772 - Lost in Space jedna prava plava nijasna koja me je na prvi pogled oduševila ali ipak mislim da nije za mene to jest nije mi nosiva, osećam se baš kao svemirac pa sam tako shvatila da sam verovatno prerasla ovako nešto a nisam neko ko robuje trendovima nikada pa tako uvek nosim samo ono što mi se dopada i sa čim se ja osećam lepo i ugodno.


             Na slici gore imate opet prikaz karmina na ruci sa blicem i bez blica.


Poslednji karmin broj 773 - State of Mind je crne boje kao što vidite. Mislim da je ta boja sad upravo i najpopularnija baš kao što je bila i 90-tih sa tim što sam ja tad imala 17 godina a sad duplo pa više mi nije tako interesantna kao tada, a onda sam baš volela i nosila crni karmin kada sam išla u diskoteke i ja i moja kuma, no ipak iako mi se dopada kako mi stoji pogotovo uz jače našminkane oči, sada bih ga ipak nosila možda samo na nekim maskembalima, ali verujem da omladina ludi za ovim nijansama i ja to podržavam jer kao što rekoh i sama sam ih rado nosila. Ipak ja ostajem verna mojim ciklama i ljubičastim tonovima što je sigurno - sigurno je :).


Što se tiče teksture karmini se izuzetno lagano mažu na usne, lepo se razmazuju, ne muljaju se iako su tamnije nijanse u pitanju, samo mislm da je ženama sa malim i tankim usnama poput mojih uz njih neophodna olovka za usne za lepši izgled i efekat, i još nešto što sam ja lično primetila to je da usne moraju biti izuzetno negovane za ove karmine jer i najmanje ispucale usne ovi karmini naglase i to izgleda ružno. Na usnama su dugotrajni i teže se skidaju što je veliki plus.


Pakovanja karmina su od 4,5 g a cena je oko 500,00 RSD. Za sve informacije tu je FB stranica Kozmetika-AURA kao i zvaničan sajt kompanijehttp://www.aura.co.rs/.

Ovim putem moram da pohvalim Kozmetiku AURA što prati trendove i našoj omladini pruža mogućnost da u stopu prate modu i da uvek budu IN, u zadnje vreme su izbacili jako mnogo kvalitetnih noviteta i sa svakim novim proizvodom su sve bolji i bolji, ja to znam jer koristim Auru od srednje škole.

Da li ste vi nabavili neki primerak od ove 4 nijanse i koja vam se najviše dopada a koja po vama nije nosiva možda ? :)

*PR proizvodi

18 коментара:

  1. Super post kao i uvek, bas mi je pomogao da odlucim koji cu kupiti..Svi su zaista predivni, a i dopada mi se kako ti stoje..:)

    ОдговориИзбриши
  2. Meni su svi nosivi, ali najradije bih ponela onaj ljubicasto-sivkasti i crni. Mada mi i onaj cappucino nije los. Plavi mi se dopada, ali definitivno nije za mene. 😉

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukusi su različiti kao i smelost a i godine čine svoje haha, drago mi je da ti se dopadaju :)

      Избриши
  3. Анониман29. март 2016. 04:41

    Nijansa 770 je nosiva definitivno. Ukusi se razlikuju. Odlican post draga :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ja nisam za ove nijanse, ali su kul totalno. Najbolje ti stoji braon :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da kul su zanimljive i drugačije, hvala i meni se braon najviše dopada :).

      Избриши
  5. Slažem se za zadnje dvije nijanse da bi bolje pristajale teenagerima, ipak smo mi ozbiljne žene :D Ali uvijek mogu dobro poslužiti kao make up za maskembal :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kao i uvek nas dve se slažemo , a i godine nas stigle mada ne damo se mi hehe <3

      Избриши
  6. Braon je nosiva, kao i nezno ljubicasta,i super ti stoje. Za zadnje dve se slazem sa tobom, nisam za te nijanse, ali ukusi se razlikuju :)

    ОдговориИзбриши
  7. ljubicasta je prelepa ,odlicna recenzija

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam za ove nijanse i iskreno se meni ni malo ne dopadaju.

    ОдговориИзбриши
  9. Ove boje definitivno nisu moj izbor. Ne sviđaju mi se uopšte.

    ОдговориИзбриши