"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 1. март 2016.

Balea luxury losion za telo Red Love


Ovaj predivan losion za telo dobila sam u decembarskom paketiću od dm drogerije Srbija i već na prvi pogled mi se dopao. Pre svega privlačna ambalaža, etiketa i sam naziv proizvoda u meni su budili ogromnu želju da što pre isprobam proizvod. Još kada sam ga pomirisala to je bilo to, ljubav na prvi miris i pogled. Mirisna nota kokosa i breskve a svi već znate koliko volim kokos, a volim i breskvu, tako da po meni ovaj losion za telo miriše na ljubav, odlično mu pristaje naziv Red Love :).



Losion je pored izuzetnog mirisa i jako lepe i lagane teksture, neguje i hidrira kožu, a pumpica na proizvodu olakšava rukovanje i doziranje. Najviše mi je prijao u večernjim satima nakon tuširanja, koža ga lako i brzo upija a miris se širi po celom kupatilu, sobi i osetila sam ga na koži i ujutru, čak i na posteljini. 



Moram priznati da je ovo još jedan Balea proizvod koji me je oduševio i koji mi je u potpunosti odgovarao i jako sam srećna što DM za nas ljubitelje ovih proizvoda uvek sprema nešto novo i uvek nas oduševi kako kvalitetom proizvoda tako i pristupačnim cenama. 


Pakovanje losiona je od 200 ml, ja sam ga potrošila za nekih mesec dana ali imajte u vidu da je moja koža izuzetno suva naročito u zimskom periodu i da je nekad potrebno da neke delove tela premažem i po dva, tri puta kao bih osetila tu hidrataciju i glatkost. Cena mu je oko 369,00 RSD.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica dm drogerije Srbija  kao i sajt http://www.dm-drogeriemarkt.rs/rs_homepage/.

Da li ste probali možda neki proizvod iz ove kolekcije, kako vam se dopada i koji su to vaši Balea favoriti u zadnje vreme?

*PR proizvod


12 коментара:

  1. Ja sam Baleu tek od skoro pocela da uzimam u razmatranje. Ne znam zasto sam izbegavala, ali cim ne znam sta da kupim, ja izaberem Niveu, jer to koristim skoro dve decenije. Uzela sam gel za tusiranje Red Love i dobar je, samo me malo nervira sto imam osecaj da nikad nije dovoljno ispran zbog kvaliteta vode (Kikinda-katastrofa od vode). I kod drugih gelova imam isti osecaj, mada je kod ovog najintezivniji. Ono cime sam se odusevila je Balea gel za umivanje vocne kiseline sa blagim pilingom, to mi je odlicno za svakodnevno umivanje, jer je piling blag, a bas osvezi lice.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno te razumem i ja sam bila samo za Niveu isto skoro dve decenije, i moja majka ceo život koristi Niveu i dalje je to tako, ali kad sam probala Baleu pa onda kasnije zahvaljujući blogu i prirodnu kozmetiku predomislila sam se i proširila svoju ljubav, Nivea je i dalje uvek tu negde ali sam sada veliki Balea fan kao i prirodne ručno rađene kozmetike :)

      Избриши
  2. Balea "ukusna" labela, kupke, mleka, kreme za stopala, ruke...Ma, sve! I ovo mi presimpaticno deluje, kristali mirisu kroz kesu :-) A znam da ima jos jedna luxury linija pored ove, ne zna se koja lepse mirise :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam kupila Balea gel za tusiranje Luxury, ali iz Golden Glamour kolekcije. Mnogo mi se svidelo pakovanje i onako na izgled, kao zlato, ali mi nazalost nije odgovarao, iako mi obicni Balea gelovi za tusiranje odgovaraju, pa sam ga dala sestri. Miris je bio fantazija, ne znam koliko je slican ovom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nisam probala nista iz golden kolekcje pa ne mogu da uporedim ali ovaj losion mi se jako dopao i mirisom i dejstvom :)

      Избриши
  4. Nivea je moja ljubav ali od kad otkrih Baleu...poceh i u ove proizvode da se zaljubljujem. Mnogo su mi pristupacniji proizvodi. Probala sam ovaj losion i odusevljena sam prvenstveno zbog tog mirisa kokosa...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako je i meni sve samo na Niveu mirisalo dve decenije a onda je pocela da deli police sa jos brendova 😊

      Избриши
  5. Obožavam Balea proizvode jer su povoljni, kvalitetni i fini mirišljavi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sestre, sedmo koleno, jos kad nam mirise na kokos, vanilu i te egzozticne mirise mi tome ne mozemo odoleti <3

      Избриши
  6. Volim Baleu i rado je kupim uvek. Ne koristim losione i kreme za tela jer imam jako masnu kozu. Ali zato sam isprobala gelove za tusiranje iz ove ove kolekcije, ali i naj zlatni. Imas kod mene na blogu. Veliki kisssss ti saljem.

    Ana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš ću pogledati jako malo provodim vremena na netu sada ali nadam se da ću uskoro moći da nadoknadim sve :). Ovaj losion sam jedino probala za sada od tih kolekcija i dopao mi se jako.

      Избриши