"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 11. март 2016.

Biomelem - šampon hidrira i umiruje i balzam za najlepšu kosu kamilica


Svi koji me pratite znate da već dugo koristim Biomelem šampone i balzame, iako njih u suštini ne volim baš mnogo, jedino mi balzami ovog brenda prijaju, odgovaraju i ne maste mi kosu. Zadnjih par godina sam sve druge balzame izbacila iz upotrebe baš iz tog razloga i koristim samo šampone i maske ili pakovanja, medjutim sa Biomelem balzamima nemam problem. Probala sam zasita dosta različitih vrsta šampona i balzama ovog brenda i kada bih morala da se odlučim za najbolji, teško bih to mogla, svaki je dobar na svoj način a zajedničko im je to da svi jako lepo neguju kosu i čine je zdravom i sjajnom, a vrlo su pristupačni svima.



Šampon za kosu sa ekstraktom kamilice, koprive, nane, pantenola i alantoina hidrira i umiruje iritacije kod masne kose. Moja kosa nije ni masna ni suva, negde je recimo normalna, ali od čestog disbalnsa hormona teme ume nekad da mi se baš mnogo i često masti pa uvek volim da imam jedan ovakav šampon pri ruci. U takvim situacijama ovaj šampon jako pomaže i zaista deluje. Teme nakon dva do tri pranja već počne manje da se masti i ne svrbi toliko, jer meni uz masno teme uvek dolazi i svrab. Jako je lagan i nežan prema temenu a tako dobro i kvalitetno otklanja problem suvišne masnoće, dok kosu divno i temeljno pere, imate nakon pranja taj divni osećaj zaista čiste i sveže kose koji najviše volim. Lepo peni i jako prijatno i opuštajuće miriše.


Šampon je u pakovanju od 222 ml a cena mu je oko 250,00 do 270,00 RSD zavisi od prodajnog mesta.


Balzam za kosu iz ove kolekcije sadrži med, kamilicu, bademovo ulje, vitamine E i F, pogodan je za sve tipove kose. Nakon šamponiranja kada se kosa dobro ispere ja nanosim balzam u debljem sloju od sredine kose ka vrhovima, nikada na teme baš zbog tog mašćenja koje ne volim da ne bih rizikovala, i ovo su jedini balzami koji mi ne umaste i ne ulepe kosu. Proizvođać preporučuje da se balzam maže i na samo teme ali ja jednostavno to ne volim, probala sam da bih vama prenela utiske kako treba, i moram priznati da mi nije umastio teme, čak mi je sanirao neko sitno perutanje i svrab, ali ipak ja ovakav vid upotrebe balzama ne volim.  Lepog i prijatnog je mirisa baš kao i šampon, omekšava kosu, olakšava rašćešljavanje i nije potrebna maska ili pakovanje nakon njegove upotrebe, makar u mom slučaju. Kosa je sjajna, meka, lepršava i zaista sveža i čista. 


Pakovanje balzama je od 222 ml a cena mu je oko 270,00 do 300,00 RSD , zavisi od prodajnog mesta.

Za sve informacije tu je njihova zvanična FB stranica Biomelem i sajt http://www.biomelem.rs/. Moram da se zahvalim ljudima iz kompanije još jednom na ukazanom poverenju da testiram njihove divne proizvode i da im poručim da sam jako ponosna na našu saradnju koja traje skoro od samog nastanka mog bloga. Evo nekih ranijih postova za one koji su možda propustili o proizvodima koji su me takođe oduševili - Biomelem regenere , Biomelem organic šampon Fruška gora , Revitabion all in 1.

Imate li vi neka iskustva sa Biomelem proizvodima i koji su vaši favoriti? 
*PR proizvodi

10 коментара:

  1. Анониман11. март 2016. 07:12

    Obožavam Biomelem balzam, odličan je. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam znala da su cene ovako pristupacne, moracu da isprobam sampon :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Moj muž koristi samo njihov šampon protiv opadanja kose. Ja sam probala protiv peruti ali bez ikakvih rezultata :/
    Jedino mi odgovara njihov balzam za najlepšu kosu :)
    Meni smeta to što su mnogo "vodenkasti".

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaš kako kod nas žena dosta ima uticaj kvalitet kose, gustina i još dosta toga, meni baš odgovara ovakva tekstura zbog jako guste kose i volim da šampon lepo peini kao ovaj :)

      Избриши
  4. Ja vecito muku mucim sa kosom. Probala sam i ove sampone, nisam bas bila odusevljena, meni je teme posle upotrebe nekako bas bilo masno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je baš diskutabilno i zavisi od mnogo faktora, meni recimo šamponi koje sam koristila pre svega što mi se desilo sad uopšte ne odgovaraju, nijedan jedini a tada su mi bili savršeni :).

      Избриши