"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 9. март 2016.

Bios Fitomedik - magnezijum krema i malina piling


  • Bios Fitomedik preparati su registrovani, upisani u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Zdravstvenu ispravnost kontroliše Institut za higijenu Vojnomedicinske akademije, a stručno mišljenje i kategorizaciju izdaje Farmaceutski fakultet u Beogradu.
  • Svi proizvodi su potpuno prirodni, napravljeni od najkvalitetnijih sirovina proizvodi su pokazali veliku efikasnost u rešavanju različitih zdravstvenih problema, što je potvrđeno i kliničkim studijama
    kombinacije lekovitih sastojaka u sirupima, kapima i kremama imaju sinergijski efekat, pojačavaju jedni drugima dejstvo.
    U sirupima i kapima su sve lekovite supstance u rastvorenom obliku, pa je resorpcija veoma brza, a iskoristljivost velika.
    Kreme su blage, pogoduju svim tipovima kože, a posebno su efikasne kod osetljive kože.
    Svi preparati se mogu koristiti duži vremenski period i mogu ih koristiti osobe sa različitim hroničnim bolestima, jer nema neželjenih dejstava, kontraindikacija za primenu bilo kog proizvoda je alergija na neki od njegovih sastojaka. (izvor).


Pred novu godinu stigao mi je paket iznenađenja od kompanije Bios Fitomedik u kojem su se pored ostalih proizvoda našla i ova dva. Ranije sam vam pisala već o dva proizvoda ovog brenda, u pitanju su Triofig krema i Reishiperna sirup za dugovecnost. Danas va predstavljam za početak magnezijum kremu koja me je jako oduševila, ne pamtim da mi je skoro neka nova krema koju sam probala tako prijala.
Magnezijum krema sadrži magnezijum iz mineralne vode. Zadržava vlažnost kože, zaustavlja propadanje kolagena, smanjuje dubinu i vidljivost bora, sprečava zatvaranje pora, daje koži svežinu i čini je mekanom i glatkom. Revitalizuje, hrani i usporava starenje kože. Pogodna je da se koristi kao podloga za šminku.


Ova krema je izuzetno lagana i blaga, teksture baš kakvu ja volim ni guste ni retke, nije lepljiva što je još jedan plus od mene. Jako se lako razmazuje, moja koža je istog trena upija. Najviše mi se dopalo kod nje to što nemam osećaj već nakon minut da sam išta namazala na lice a osetim kako je koža nežna, meka i glatka. Primetila sam da popunjava linijice na licu koje imam na nekim mestima, kao neke male porice. Miris je blag i neutralan, baš kako meni odgovara. Krema osetno hidrira kožu i štiti je od isušivanja i pucanja tokom hladnih dana. Odlična je kao podloga za šminku. Krema će bolje delovati na vašu kožu ako je blago utapkavate i napomenuto je da odgovara svim tipovima kože.


Magnezijum u prirodnoj mineralnoj vodi je u obliku magnezijum-hidrokarbonata koji je jako rastvorljiv, a to omogućava veliku iskoristivost prirodnog magnezijuma, koji dovodi višak kiseonika nervnim i mišićnim ćelijama. Magnezijum se za receptore vezuje brže od nikla, pa na taj način štitimo naše ruke od nadražaja nikla koji potiče iz deterdženta za pranje sudova, tako da se ova krema preporučuje i kao sredstvo za negu i zaštitu ruku.(izvor).


Pakovanje kreme je od 50 ml a cena je 1000,00 RSD i možete je poručiti ovde.


Malina piling obogaćen česticama finog morskog peska odstranjuje odumrle ćelije koje se talože na površini kože čisteći je temeljno. Podstiče proces obnavljanja ćelija i površinsku cirkulaciju, istovremeno vezuje toksične materije i odstranjuje ih sa kože. Smanjuje pigmentaciju i bore, koža postaje svežija.(izvor).


Piling je takođe bio veliko oduševljenje i prijatno iznenađenje za mene, ovo je prvi piling koji kada bih utrljala blago na kožu uopšte ne bih osetila da išta imam na licu. Toliko je lagan, nekako mek, prijatan, izaziva izuzetan osećaj opuštanja uz taj miris maline koji se širi svuda oko mene komotno sam mogla par puta i da zaspim. Tek nakon par minuta oseti se na licu kao blago zagrevanje koje mi je jako prijalo u zimskim danima, pogotovo kada se smrznem napolju pa mi opuštanje i grejanje dodatno odgovara. Piling sam držala na licu oko 15 minuta i zatim samo blago isprala mlakom vodom. Nakon upotrebe nije potrebna dodatna nega što mi je bilo baš neverovatno za moju suvu kožu, no ja sam ipak pred spavanje po navici mazala noćnu kremu ili kremu koju već koristim u tom trenutku.


Pakovanje pilinga je od 50 ml a cena mu je 1000,00 RSD i možete ga poručiti ovde.


Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica kompanije Bios-Fitomedik kao i sajt za sve detaljnije informacije o proizvodima http://www.bioscentar.rs/. U nekom od narednih postova pisaću vam o sirupu za mršavljenje koji mi nije poslat u tu namenu naravno nego za jačanje imunog sistema, reč je o sirupu Reishi Slim decoct

Da li ste imali prilike da probate nešto od ovih predivnih proizvoda i kako vam se dopadaju ova dva o kojima sam vam danas pisala ? 

* PR proizvodi

10 коментара:

  1. Nisam još uvek ništa probala od Bios Fitomedika, a kako mi magnezijum prija u svakom obliku, ova Magnezijum krema bi mi sigurno odgovrala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da bi, stvarno je jako dobra, kvalitetna i pre svega prirodna mazalica :)

      Избриши
  2. Jako zanimljivi proizvodi i sviđaju mi se oba, a posebno piling jer miriši na maline koje obožavam :D

    ОдговориИзбриши
  3. Meni je piling zapao za oko, bas zbog mirisa a i zbog efekta :)

    ОдговориИзбриши
  4. Piling zvuci super, mene je u zadnje vreme krenula opsesija pilinzima tako da cu ga isprobati zbog tvoje recenzije :)

    ОдговориИзбриши
  5. Verovatno bi mi prijale ali probala ih nisam. Magnezijum svakodnevno unosim i to onaj direct 375 po preporuci interniste zbog srca, tako da kako mi prija takvo unosenje i na licu mi bi mi prijao.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam dugo pila takođe zbpg mojih problema i ankcioznosti tako da mi u svakom obliku baš prija a sada sam otkrila da prija i koži :)

      Избриши