"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 18. март 2016.

Farmona - Sweet secret set čokolada i pistaći


Pred novu godinu kao poklon iznenadjenja moji drugari Farmona Srbija poslali su mi ovaj divan set za negu tela od čokolade i pistaća. Čim sam videla o kojoj se kombinaciji radi ja sam znala da su pogodili moj ukus. Inače Farmona proizvodi uvek pre svega obaraju sa nogu privlačnim pakovanjima a onda tu lepotu opravdaju i prelepim mirisnim notama i kvalitetnim sastavom. Kada sam pomirisala ove proizvode prva asocijacija mi je bila na leto i na moj omiljeni sladoled pod nazivom Mozart koji jedem svakog leta u omiljenom kafiću u centru Novog Sada, radi se o najboljem sladoledu na kugle u gradu, barem po mom ukusu a svojstveno mu je to da se pravi od prirodnih sastojaka a ne aroma, pa tako Mozart kugla sadrži pravu tamnu čokoladu pomešanu sa parčićima pistaća. Ovaj set me je upravo podsetio na sve to i svakim korišćenjem ja bih maksimalno uživala maštajući o sladoledu i letu. Set se satoji od gela za tuširanje i butera za telo.


Aktivni sastojci: crna čokolada, ekstrakt pistaća. Primamljivi miris tamne čokolade i ekstravaganti ton pistaća, stvoren je za svakodnevno kupanje i negu tela, za ljude koji cene prirodne proizvode, i svakodnevne male trenutke zadovoljstva. Specfijalno razvijena i bogata formula odlično čisti kožu i sprečava njeno isušivanje. Delikatna i paperjasta pena neodoljivog mirisa daje energiju i vidno poboljšava raspoloženje. Redovna upotreba vraća koži sjaj, vidljivo je učvršćuje i ostavlja je svilenkasto glatkom. (izvor).


Ovaj gel za tuširanje je po meni neka mešavina gela i pilinga jer u sebi sadrži blage čestice pistaća pa me je time podsetio na piling, sa tim što su čestice meke kao svila pa ipak nema to svojstvo. Jako lepo peni, miriše zaista čarobno, neguje kožu, čini je glatkom i svilenkastom a vi sami sebi nakon kupanja mirišete na čokoladu, nešto kao da ste se kupali u čokoladnom mleku. Miris pistaća se ne oseti mnogo jer čokoladni preovladava ali se oseća ta neka specifičnost same kombinacije. Jako je prijao mojoj suvoj koži u predhodnim hladnim mesecima, dosta mi je dugo trajao jer je dovoljna vrlo mala količina za jedno tuširanje.


Na slici gore možete videti kako izgleda gel, uspela je samo jedna čestica da ispadne i da se uslika ali dovoljno da vidite o čemu se tu zapravo radi. Inače gel je dosta gušći od većine na koje sam navikla.
Pakovanje koje sam dobila je od 225 ml a cenu ću dodati kada je saznam :).


Body butter čokolada i pistaći - Njegova bogata formula hidrira i hrani kožu, regeneriše je i čini glatkom poput svile. Pored toga, prijatan miris stimuliše dobro raspoloženje. (izvor).


Buter je identičnog mirisa kao i gel samo je dosta intenzivniji a opet nije jak i otužan, svi već znate da ne volim takve mirise i da ih izbegavam. Iako je vrlo intenzivan lagan je i nežan, pogotovo na koži, kada se pomiriše ovako iz pakovanja deluje mnogo jači. Najbolji efekat se postiže ako se koristi nakon tuširanja gelom, sam učinak na kožu je neverovatan pa i miris bude onako kompletan, da uživaju sva čula i zaista doprinosi boljem raspoloženju i lepšem snu. 


Koža nakon upotrebe ovog butera je predivna, nežna, negovana, baršunasta i izrazito mirisna, čak toliko da i pižama i posteljina zamirišu od ovog čudesnog seta. Prezadovoljna sam još jednom sa Farmona proizvodima kao i sa svim do sada koje sam probala a to su: piling i balzam za usneulje za kupanje i krema za ruke.


Kada sam otvorila bočicu sa buterom prvi put jedva sam odolela da ne pojedem sadržaj, podsetio me je na otopljeni sladoled, puding ili neki milk shake recimo, zaista neodoljivo. Nikad nisam bila ljubitelj slatkastih mirisa na koži poput čokolade ali ovaj je drugačiji jer ti pistaći tačno razbiju tu slatkoću i miris postane prijatno sladak i osvežavajuć. Pakovanje buttera je od 225 ml a cena mu je oko 500,00 RSD, trenutno ga možete naći na sniženju za 453,00 RSD ovde.

Za sve informacije posetite zvaničnu FB stranicu Farmona-Srbija. Inače za one koji ne znaju to je Poljska firma osnovana u Krakovu, a generalni uvoznik za Srbiju je Trade-Express.

Kako vam se dopada ovaj set i da li ste probali i vi neki Farmona proizvod, koji su vaši favoriti i utisci o proizvodima?

*PR proizvodi

18 коментара:

  1. Toliku zelju imam da probam ove proizvode a nikako da ih kupim. A ti kad ih opises , prosto kao da osecam njihov miris.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da uspem da vam dočaram svoje utiske, a ti ovo moraš probati, počni od tuti fruti pilinga recimo pa ćeš želeti posle njega sve :)

      Избриши
  2. Ja sam ovaj set narucila negde na jesen, jer mi se kombinacija cokolade i pistaca ucinila vrlo primamljivom. Gel mi se svideo, stvarno bas mirise na cokoladu, dok puter nisam ni koristila, jer sadrzi paraben, tako da mi i dalje stoji neotvoren... Ja obozavam njihove Tutti Frutti pilinge za telo. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nas dve se obično slažemo oko svega pa tako podvlačim za tuti fruti pilinge :). Takodje se za gel slažemo a iskrena da budem sastav butera nisam ni pogledala pre mazanja jer me je vukao i mamio da ga pojedem to jest potrošim :).

      Избриши
  3. Nisam probala ove proizvode,ali si ih ti tako lepo pretstavila da stvarno zelim da ih probam,ocigledno da su proizvodi kvalitetni,ali miris je izgleda predivan,uvek padam na mirise.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Tatjana ako je tako i padaš na mirise ovaj bi te totalno oborio :)

      Избриши
  4. Sad zelim i ovaj da probam :) piling za tuširanje sa mirisom pite od jabuka i cimeta je cista desetka, a tutti frutti bih pojela kakav intenzivan miris vockica ima!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Taj nisam probala sa cimetom al verujem da bi mi se dopao ako nije jak miris samo, a tuti fruti obožavam :)

      Избриши
  5. Gelove nisam vidjala u dm-u u KG, ali sam zato kupila divni piling kivi/karambola, nikad bolji piling za telo probala nisam!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je taj piling omiljeni, baš me nešto čudi haha, sad sam šmeknula ovaj set od kokosa naravno, ide leto :)

      Избриши
  6. NIsam isprobala...ali ne znam ni da li bih..od takvih gelova,pilinga itd samo ogladnim :D :D

    ОдговориИзбриши
  7. Uvek sam smekala ove proizvode, ali nikako da se odlucim da neki isprobam. Vec neko vreme se drzim proverenih proizvoda, ali valjda ce i ovi doci na red. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja godinama bila rob nekih brendova a onda sam promenila skoro celu postavu i sad imam novu a Farmona je među njima :).

      Избриши