"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 22. март 2016.

Tv shop - Bobble off


Ne bacajte još uvek svoj omiljeni džemper! Dajte svojim iznošenim džemperima i šalovima novu svežinu sa ovim korisnim ručnim odstranjivačem ućebanih vlakana. Rotirajuće oštrice Univerzalnog čupka sa zaštitnom mrežom odstranjuju ružne gromuljice od vunesa lakoćom. Samo pređite preko iznošenih površina vaše odeće kako bi eliminisali neželjena vlakna koja kvare izgled vaše odeće.
I dalje možete nositi svoje stare zimske džempere. Prilagodljiva glava omogućava upotrebu ovog jednostavnog proizvoda na svim tipovima odeće. Takođe je delotvoran i u Vašem domu i neće oštetiti delove nameštaja. Koristite ga na jastucima, zavesama, čak i tepisima. Pokretna, odstranjiva providna kutija, u koju ovaj proizvod odlaže ućebana vlakna čak Vam omogućava da vidite kako dobro radi. Ovo znači da možete uštedeti svoj novac oživljavajući vaše tkanine i omogućavajući Vašoj omiljenoj odeći da ponovo izgleda kao nova. (izvor).

Karakteristike:
• Obezbeđuje tkanini i odeći novi izgled
• Oživljava staru ćebad, džempere, haljine, rukavice i jos mnogo toga…
• Vidljivi rezultati – providni posuda za odlaganje neželjenih vlakana
• Jednostavan i siguran za upotrebu
• Sjajan za mekane površine
• Radi na dve baterije 2 x AA (nisu u paketu)


Bobble off ili univerzalni čupko je proizvod koji bi po meni svako domaćinstvo trebalo da ima. Toliko je praktičan i lagan za upotrebu, a opet čini čuda i stare dzempere, čebad, ućebane helanke pretvara u skoro nove. Probala sam čupka na raznim odevnim predmetima i materijalima i svuda je jednako učinkovito delovao. Inače ja sam neko ko pored onog za šta je proizvod namenjen volim da probam uvek da li može još nešto više osim toga i ovaj čupko zaista može. Na primer može da pokupi sitne mrvice po krevetu, poput nekog malog mini ručnog usisivača, a isto tako može nameštaj da uredi, na primer moj trosed u sobi je krem boje i počele su blago da izlaze iz materijala neki  končići baš kao iz džempera i ova mala spravica mi je pomogla i kod tog problema, moj trosed je sad kao nov.


Nakon upotrebe lako se rasklopi, isprazni se sav onaj talog koji je čupko pokupio i on je već spreman za sledeću upotrebu. Zaista sjajna i korisna stvar pogotovo meni koja se vezujem za neke stvari, uvek mi je  žao da ih bacim pa sam tako znala nekad i godinama da čuvam ućebani džemper ili tuniku a sad znam i zašto sam ih čuvala, kompanija TV Shop me je još jednom obradovala i pružila mi mogućnost da isprobam nešto novo i naravno proizvod me je oduševio kao i svaki do sada.



Cena ovog univerzalnog čupka iznosi 790,00 RSD i može se poručiti ovde, a može se i kupiti u svim maloprodajnim objektima, spisak istih možete pogledati ovde.

Za sve informacije tu je FB stranica TV Shop kao i njihov zvanični sajt preko kojeg možete i poručivati proizvode kao i postavljati pitanja u vezi istih i dobićete odgovor u najkraćem roku http://www.tv-shop.tv/.

Da li volite i koristite ovakve kućne aparate i koliko vam pomažu zaista? :)

*PR proizvod

12 коментара:

  1. ovo je mnogo zanimljivo :D imam bas nekoliko starijih dzempera koji su mi jako dragi a nisu bas vise za nosenje :D mislim da bi im ovaj aparat dobro dosao :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je spas za probleme te vrste ja sam spasila omiljene zimske helanke i čak hulahopke kao i trosed i jedan džemper-tuniku :).

      Избриши
  2. Nisam do sada znala za ovaj aparat. Deluje jako zanimljivo. :)
    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  3. Moja majka to cupeta prstima :-D Kad se ode na link, ne izbacuje nista, proveri to, za slucaj da nekom zatreba, a verujem da hoce. Draga, ispravi u tekstu da umesto booble stoji bobble, vidim da je tako na slici, mada, mozda i gresim, malo sam pospana :-) Meni se posebno svidja dizajn, bas je prilagodljiv ruci

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si za bobble ja ne vidim bele mačke a hoću da pišem no dobro trud je bitan, a linkovi mi svi rade tako da ne znam u čemu je problem. A mami svaka čast ja bi dobila nervni slom :D.

      Избриши
  4. Ovo je super i spas. Ja i sestra imamo neki kineski i samo cupkamo dzempere,helanke, trenerke.

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicna stvarcica,imam neki vecc duzi niz godina i jos uvek sam zadovoljna,mada nije bas ovakav,ali sluzi.

    ОдговориИзбриши
  6. Ovaj tvoj Bobble off deluje kao pravi tata mata u odnosu na onaj moj čajneski :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno jeste odličan ali ako tvoj služi svrsi onda je svakako dobar i on :)

      Избриши