"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 2. април 2016.

Angel Therapy - dnevna i noćna krema za lice


Dragi moji danas vam predstavljam dve Anti Age kremice koje sam koristila u predhodnom periodu za negu lica, radi se o dnevnoj i noćnoj kremi Angel therapy koje su obogaćene konopljinim uljem. Moram priznati da sam se prvi put srela sa proizvodima koji u sebi sadrže baš ovo ulje i bila sam vrlo radoznala kako deluju na kožu jer sam čitala samo pozitivne kritike o ovom sastojku.

"Potpuna nega lica i tokom dana i tokom noć! Krema obogaćena uljem konoplje blagotovorno deluje na teksturu kože, a posebno na bore. Dnevna krema je odlična i kao podloga za šminku, dok će noćna regenerisati vašu kožu. " (izvor).


Angel therapy Anti Age krema za dan obogaćena uljem konoplje - Inovativna lagana formulacija sa uljem konoplje, hijalurnoskom kiselinom i vitaminom F ublažava bore, poboljšava čvrstoću i obnavlja kožu. Sistem zaštite UVA i UVB sa SPF faktorima koji razvijaju biljna ulja koja se nalaze u sastavu ove kreme,štiti kožu od fotostarenja izazvanog UV zračenjem, oštećenja čelija i pojave staračkih pega. Efikasno otklanja tragove umora, čini kožu glatkom, svilenkasnom i revitalizuje je na duže staze. rezultat je popunjena, glatka i svilenkasta koža. (izvor).


Dnevna krema me je osvojila na prvo mazanje iako svi koji me prate znaju da više volim noćne kreme pa sam tako u odabiru dnevnih vrlo izbirljiva. Krema je nežne lagane teksture, jako se lako i lepo razmazuje i ne ostavlja masne tragove na licu, odmah nakon nanošenja kreme možete naneti puder ili toniranu kremu recimo, odlična je podloga za šminku. Štiti lice od štetnih uticaja i ono što se meni lično jako dopalo jako se sporo troši za razliku od drugih krema koje potrošim brzinom svetlosti jer imam izuzetno suvu kožu koja zahteva uvek dodatnu negu ili duplu količinu kreme. Mesec dana konsantno sam koristila ove kreme i stigla sam tek do polovine bočice dok većinu ostalih kremica trošim na mesečnom nivou.


Krema dolazi u divnom pakovanju, pre svega tu je kartonska kutija na kojoj su ispisane sve informacije o kremi, sastav i rok trajanja a unutar kutije nalazi se divna kvalitetna staklena bočica, koja ispod zatvarača ima dodatnu zaštitu u vidu kartončića, ja lično volim kada je sve tako lepo zapakovano. Krema je bele boje i prijatnog nežnog mirisa, zateže kožu nakon par dana upotrebe, hidrira je i čini je lepšom i mekšom.


Hijalurnoska kiselina: je osnovna fiziološka komponenta strukure kože koja određuje i stepen hidratacije. Molekuli hijaluronske kiseline akumuliraju i vezuju za sebe vodu i upavo ta osobina daje koži jedrinu i mladost. Starenjem se njena sinteza usporava, količina u koži se smanjuje, gubi se vlažnost i punoća kože.
Vitamin F: sadrži polinezasićene esencijalne slobodne masne kiseline s posebno visokim sadržajem linolenske kiseline u njenom prirodnom obliku. Vitamin F napravljen je za primenu na suvoj, seboreičnoj koži s poremećenom barijerom lipida. (izvor).


          Dnevna krema dolazi u pakovanju od 50 ml a cena joj je 1500,00 RSD.


Anti age krema za noć obogaćena uljem konoplje, sadrži aktivne sastojke koji direktno utiču na povećanje proizvodnje hijaluronske kiseline same kože. Koncentrovani dekspantenol podržava proces regenereacije kože tokom noći kada se ćelije najbrže I najefikasnije obnavljaju. Uz redovnu upotrebu ova formulacija povećava nivo koži svojstvenog hijalurona i koenzima Q 10 i efikasno se bori protiv borea iznutra, koža je meka i zbrinuta. (izvor).


Kao veliki fan noćnih krema pre susreta sa ovom imala sam neke svoje favorite a ova je sada postala jedan od njih. Meni je kod noćne kreme najvažnije da se lako i brzo razmaže na lice i da je ono dobro upije, da mi ne ostavlja tragove na jastuku i da me opusti, a ova krema mi je sve to omogućila. Pored svega toga ova krema zaista snažno deluje na zatezanje kože kako lica tako i vrata, i u kombinaciji sa dnevnom daje neverovatne i vidljive rezultate, iako ja nemam bore još uvek imam sitne linijice kod očiju, na čelu i one mi ponekad baš znaju smetati i nervirati me, spoj ove dve kreme popunjava te linijice i lice izgleda opet sveže i zaista podmlađeno. Uveče imam običaj pre spavanja da na čisto lice namažem deblji sloj ove noćne kreme, i pređem naravno malo i po vratu, i tako posle par noći kada sam se pogledala u ogledalo i sama sam primetila razliku u tom nekom ugroženom području a primetili su i ukućani. Smatram da iako još uvek nemam neke vidljive bore da će mi ove kreme pomoći i u prevenciji nastanka istih.


Noćna krema je kao i dnevna lagane teksture, bele boje i prijatnog mirisa, sporo se troši. Dolazi u pakovanju od 50 ml a cena joj je 1500,00 RSD. Obe kreme kao i ostale proizvode Angel therapy možete poručiti ovde u inbox njihove stranice ili ih kupiti u njihovim frizerskim salonima u Novom Sadu. Jako je bitno i to da napomenem da kreme ne sadrže paraben!





Jedan od svakako najboljih i najpoznatijih njihovih proizvoda je ujedno i prvi koji su plasirali na tržište a to je fenomenalna maska za kosu med i makadamija, o njoj sam vam pisala ovde.

Za sve informacije tu je zvanična FB stanica Angel therapy koja ujedno služi i za naručivanje proizvoda.
Takođe ih možete pratiti i na instagramu https://www.instagram.com/angeltherapynovisad/.

Da li ste već isprobali ove kreme ili neki od čuvenih Angel therapy proizvoda za negu kose ili lica i koji su vaši favoriti ?

*PR proizvodi



9 коментара:

  1. Meni ovo zvuci jako dobro i kvalitetno sigurno cu se pocastiti ovim setom

    ОдговориИзбриши
  2. Tek me čeka upoznavanje sa linijom proizvoda koji sadrže ulje konoplje! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za sada sam probala masku za kosu i ove dve kreme i sve me je oduševilo, odličan sastojak za negu kože i kose :)

      Избриши
  3. Deluju super, a i cena im je dobraaa :) Nisam probala ništa od Angel therapy, ali sam o ovim proizvodima čula samo reči hvale :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja potvrđujem sve pohvale zaista su nešto posebno svaki proizvod koji sam do sada probala za sebe i svaki služi baš za ono za šta je naznačeno da služi a to je ono što kod mene ima uvek visoku ocenu :)

      Избриши
  4. Jako lose iskustvo! Porucila sam par proizvoda, navodno su ih poslali. Vec dve nedelje paket ne stize, pokusala sam da dobijem odgovor u vezi paketa, predstavnica firme je bila uvredjena i neljubazna. Za 5 godina kupovine i prodaje preko interneta ovako nesto nisam dozivela. Oni zavise od kupaca, a ne obrnuto. Totalna neprofesionalnost! ZA IZBEGAVATI!

    ОдговориИзбриши