"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 22. април 2016.

Golden Rose - Gel eyeliners


Predhodna dva posta koja sam vam pisala o Golden Rose novitetima postigli su veliki uspeh i čitanost i jako mi je  drago zbog toga, kako mi se čini nekako mi žene najviše i volimo te neke šminkerske postove kako da čitamo tako i da gledamo slike, volimo da smo uvek u toku i pratimo novitete i trendove . Danas jedna nova recenzija i verujem da vas sve zanimaju ovi Gel Eyelineri pa da pređemo na moje utiske o njima.


Na moju adresu stigli su u tri nijanse a to su crna, braon i plava koja je mene lično najviše obradovala, oduvek sam volela plave olovke za oči a eyeliner još nisam imala prilike da probam. Iako sam vrlo smotana za nanošenje klasičnih eyelinera na ove u gel formi sam se jako brzo navikla i mogu da se pohvalim da sam čak i postala vešta sa njima pa u jednom potezu sada već umem da izvučem neku pristojnu liniju. Naravno u tome mi dosta pomaže tekstura samih eyelinera i njihov kvalitet. Pre svega da kažem da dolaze upakovani u divne crne kartonske kutije na kojima se nalaze ispisane sve potrebne informacije o proizvodu, a unutar kutije su ova elegantna pakovanja eyelinera, i svako se sastoji od donjeg staklenog dela u kojem se nalazi sam gel, a u gornjem delu kada se poklopac odvrne krije se četkica za nanošenje istog koja je vrlo upotrebljiva. Sve pohvale od mene za pakovanje i praktičnost.


Gel eyelineri su jako kvalitetni, postojani, suše se istog momenta kada ih nanesete na kapak pa nema straha od preslikavanja i razmazivanja, za bolji i dugotrajniji efekat preporučujem bazu za senku pre njegove upotrebe.


Prvi koj sam isprobala je naravno crni, jako mi se dopao ali pošto već imam jedan iste boje poklonila sam ga dragoj Loli koja će kada ga isproba vrujem preneti i svoje utiske, što više to bolje zar ne ? :).



Na slikama gore možete videti kako izgleda na koži ruke kao i na oku. za ovu finu linijicu bio mi je potreban jedan potez i malo popravke, dakle profesionalci mogu da ga nanesu i žmureći kako ja mislim.




Drugi po redu predivni plavi, koji rado mažem kad god negde krenem, dopada mi se kako mi stoji, nekako mi otvara oči i ide mi uz ovo lepo vreme, a uz plavu maskaru o kojoj ću vam tek pisati meni je pun pogodak.



Na kraju lepa braon boja, malo tamnija ali se jasno vidi razlika između nje i crne , lepo ide uz moje tamno smeđe oči, dodatno ih istakne.


                                       Na slici gore možete videti i sastav proizvoda.


Koliko su postojani takođe možete pogledati na slici jer ona uvek govori više od hiljadu reči, micelarnom vodom i tuferom dobro sam trljala ruku ne bih li skinula eyelinere međutim to je baš teško išlo, treba truda i rada ne bi li im se uklonili svi tragovi. Ne sadrže parabene, dermatološki su testirani i ne iritiraju osetljve oči, veliki plus od mene još jedan.

Proizvod sadrži 2,5g a cena mu je oko 350,00 RSD što je i više nego povoljno za ovakav kvalitet, još jedno prijatno iznenađenje za mene i čista petica za proizvod. Za one koji su propustili recenziju o tečnim mat ruževima pisala sam ovde, a o olovkama za oči ovde.

Za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt http://www.danijela-commerce.com/.

Kako vam se dopadaju ovi gel eyelineri, da li ste ih probali i koristite li uopšte ovu vrstu eyelinera ili ste više za one klasične? :).

*PR proizvodi

16 коментара:

  1. Одговори
    1. Mogu misliti tek kako tebi lepo stoje uz kosu i oči, baš mi je drago da nam se ukus podudara :)

      Избриши
  2. Plavi tuš ti tako dobro stoji, baš baš ti lijepo naglasi oči :D Znaš da tuševi baš nisu moj đir, ali dobro je imati koji kad zatreba :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja i mene je bas osvojio :). Nisam ni ja volela eyelinere a sad zavoleh, sve je moguće <3

      Избриши
  3. Predobro izgledaju i svidja mi se sto se tako tesko skidaju

    ОдговориИзбриши
  4. Izgledaju odlicno,a kako mi je potreban gel ajlajner mogla bih i GR da uzmem u obzir :) A i cena je smesna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cena smešna, kvalitet super, brzo se suše veliki plus, brzo po jedan primerak <3

      Избриши
  5. Dobro izgleda ali ja to ne umem da nanosim jer se jako retko sminkam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ni ja umela pa sam shvatila koliko je lako kada ti proizvidjač ovakvim pakovanjem olakša posao :)

      Избриши
  6. Kupila sam crni. Odlično je pigmentiran i postojan, ali muku mučim sa izvlačenjem linije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Polako samo i ja nisam imala pojma pa korak po korak sada već umem da izvučem neku pristojnu crtu :)

      Избриши