"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 18. април 2016.

Marrakesh - ENDZ


Moj prvi susret sa Marrakesh proizvodima bio je sa serumom za ispravljanje kose koji me je oduševio, za one koji su možda propustili recenziju mogu je pročitati ovde. Nakon toga sam probala i butter za telo koji mi se takođe jako dopao pa sam i od ovog trećeg po redu imala velika očekivanja i moram reći nije me razočarao, naprotiv doneo mi je još jedno pozitivno iskustvo sa ovim brendom.


Marrakesh ENDZ sprečava cvetanje kose, neguje i oporavlja ispucale krajeva.
ENDZ – Zdrava i negovana kosa.
Popravlja, štiti i zatvara ispucale krajeve kose.
Jača kosu, vraća prirodan izgled i sprečava pucanje krajeva.
Neguje bojenu kosu, kontroliše kovrdže i sprečava naelektrisanost.



Već neko vreme moram priznati nisam bila kod frizera na redovnom skraćivanju krajeva koje sam dok sam se farbala praktikovala na svaka 3 meseca, a sada to činim na svakih 4-6 recimo pošto već 5 godina ne farbam kosu i puštam svoju prirodnu boju. Moja kosa je prirodno kvalitetna, jaka i gusta ali kao i svaka druga zahteva skraćivanje krajeva i tačno kada prođe taj neki određeni period ako ih ne skratim na vreme, oni počnu da cvetaju i opominju me da trebam da odem kod frizera, što u zadnje vreme nikako nisam stizala. Bila sam opterećena i posvećena nekim drugim stvarima, iako sam kosu i dalje negovala kao i uvek zanemarila sam to šišanje i zaboravila na njega. Sada  je prošlo sigurno više od 7-8 meseci i počela sam da primećujem lagano cvetanje krajeva ali na moju veliku sreću imala sam odličnog pomoćnika Marrakesh ENDZ koji mi je pomagao da se to sanira, da krajevi budu lepi kao da su sveže ošišani, i to sam primetila već nakon trećeg pranja i upotrebe ovog čudesnog seruma za krajeve.



ENDZ koristim tako što na opranu pa peškirom prosušenu i očešljanu kosu namažem malu količinu na krajeve a zatim krenem da sušim kosu fenom, i kada je skoro već suva očešljamm je ponovo a zatim stavim još vrlo malo seruma na krajeve i završim sušenje, ne feniram je niti išta, samo je kada bude potpuo suva opet očešljam i to je to, ENDZ mi pomaže da prikrijem to što nisam bila na šišanju duže vreme i pomaže mi da imam uprkos tome lepu kosu i krajeve.





Serum sadrži 118 ml a trenutna cena mu je 1950,00 RSD i možete ga poručiti ovde.
Pored ovog proizvoda postoje i mnogi drugi preparati pa vam preporučujem da posetite Marrakesh FB stranicu Marrakesh Srbija i dobro sve pregledate i proučite, a za sve detaljnije informacije i narudžbine tu je njihov sajt http://marrakesh.rs/ .

Koliko vi često skraćujete krajeve i služite li se ovakvim sredstvima kada to želite da izbegnete ili jednostavno niste u mogućnosti ? Kako vam se dopada ovaj proizvod i da li ste probali nešto iz Marrakesh linije za negu kose? 

*PR proizvod

14 коментара:

  1. Nikad ne prestajem da se divim tvojoj divnoj kosi!

    ОдговориИзбриши
  2. Kosa ti je divna,pa verujem da su proizvodi za negu izuzetni.

    ОдговориИзбриши
  3. Nikad nisam probala nista njihovo, upravo zbog cena, ali moracu! :) Inace do skoro sam i ja pustala svoju kosu, dok me nisu napale sede, tako da sam uradila nijansiranje kose pre neki dan, i moracu da uzmem kvalitetne preparate da bih mogla da je lepo negujem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da se isplati kada jedna mala bočica proizvoda na moju dužinu kose ume da potraje i do 4-5 meseci a koristila sam serum za ispravljanje skoro posle svakog pranja :)

      Избриши
  4. Wow, koja kosa :) Draga trebala bi biti model u reklamama za proizvode za njegu kose :D Moja kosa se rijetko cvijeta i puca, ali su mi vrhovi suhi pa svakodnevno koristim razna ulja :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe to mi svi kažu al niko da ponudi neki jobing po tom pitanju, hvala ti draga moja to je jedino što mi valja pa negujem :D <3

      Избриши
  5. Одговори
    1. Hvala draga, uspela sam najzad da se ošišam skratila sam nekih 15 cm odmah je malo lakše :)

      Избриши
  6. Kosa ti je divna. Moja je uzasna, tanka, krta, lomljiva. Dodje do jedne odredjene duzine a onda nastupa cvetanje. Rado bi probala nesto od ovoga ali jednostavno nemam uslova za to.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bogami dobro sam je skratila, nisam davno i pored svega ovoga i odlaganja ipak sam morala jer su vrhovi malo procvetali, pa reko kad već šišam da ošišam dobro sve :)

      Избриши