"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 29. мај 2016.

Balea - sprej za volumen kose Anti-frizz za zaštitu i volumen


U martovskom Dm drogerije Srbija paketiću našlo se dosta proizvoda o kojima sam vam već pisala ali ostala sam vam dužna recenziju ovog Balea spreja za volumen kose. Inače nikada ne bih kupila ovakav sprej da budem iskrena jer imam baš gustu kosu pa ne volim dodatni volumen ali mi je drago da sam dobila priliku da isprbam i ovaj tip proizvoda jer ranije nikada nisam.


Kada sam pročitala da osim za volumen služi i za zaštitu kose to me je baš obradovalo, iako se ja ne feniram niti išta slično, baš jako retko, volim uvek da zaštitim kosu od sušenja fenom jer taj proces kod mene mnogo dugo traje, znate svi da imam pored guste kose i lepu dužinu, iako sam nedavno skratila dobrih 15 cm i malo je stanjila ona je i dalje baš duga i gusta. Ovaj sprej sadrži inače UV filter i pantenol i zaista jako lepo neguje i štiti kosu od toplote. Moram reći da ako se našprica po pravilu na mokru kosu sa razdaljine od oko 20 cm nakon sušenja i češljanja kose zaista dobijate na tom volumenu, ali kako ja čim osušim kosu stavljam neke serume i slično ja to u startu zamaskiram tako da mi spej ipak služi i dopada mi se. Mislim da je idealno rešenje za devojke sa tankom i slepljenom kososm.


Pakovanje je kvalitetno i lepo, pumpica se odvrće i zavrće, a miris je zaista nežan i osvežavajuć, mene podseća ne neko voće nisam baš sigurna. Efekat i za volumen i za zaštitu je zaista odličan i sve što proizvođač navodi i obećava da ovaj sprej čini za našu kosu istina je :).




Pakovanje spreja je od 200 ml i troši se zaista sporo pogotovo meni kojoj dodatni volumen nije baš mnogo potreban pa ga koristim u svrhu zaštite od toplote.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica dm drogerije Srbija kao i sajt http://www.dm-drogeriemarkt.rs/rs_homepage/.

Šta vi koristite za volumen i za zaštitu kose od toplote i kako vam deluje ovaj sprej?

*PR proizvod

12 коментара:

  1. Meni deluje fenomenalno, pakovanje proizvoda me oduševilo jer je pink boje. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti isto padaš na rozla pakovanja kao i ja hahha, super je proizvod a mislim i da je vrlo povoljan :)

      Избриши
  2. Super deluje,korisna stvarcica...Super post,divne slicice!

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam ni primijetila taj sprej u DMu :/ Odlično je što je 2u1 proizvod te mislim da ću ga nabaviti :D

    ОдговориИзбриши
  4. Ranije sam koristila neki Balea sprej za zaštitu od toplote i sećam se da je baš lepo mirisao i dugo je trajao. I ovaj mi se dopada, mislim da je odličan za leto jer ima UV zaštitu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako je dobar zaista štiti od toplote vrujem isto tako i od sunca i baš miriše voćkasto, potraži ga pa javi utiske :)

      Избриши
  5. Uh sto sam slaba na ove proizvode za kosu. Svi su primamljivi i prosto vuku na kupovinu...

    ОдговориИзбриши
  6. Svidja mi se! :) Ja koristim neki Cutrin i dobar mi je. :)

    ОдговориИзбриши