"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 8. мај 2016.

Golden Rose - Ice Chic lakovi za nokte


Nedavno u prelepom paketiću pored mnogih Golden Rose Srbija noviteta stigla su mi i ova 3 nova laka za nokte iz kolekcije Ice Chic. Nažalost četvrti koji mi je stigao u nijansi 06 nije peživeo transport pa sam morala da ga bacim i zato ga nema na fotografijama ali je kao i ova tri jedna lepa i nežna nijansa za sve ljubitelje istih kao stvorena.


Golden Rose lakove za nokte koristim još od srednje škole i nikada me nisu izneverili pa sam im verna i dan danas, iako jako retko lakiram nokte, kako idem starija sve ređe, kada to činim izbor uglavnom padne na GR jer pored ogromne palete boja i pristupačne cene imaju ono najbitnije a to je kvalittet.


Na slici gore možete videti sve tri nijanse kako izgledaju na noktima, u pitanju su veštački nokti jer moji definitivno trenutno nisu za slikanje, i svaki je premazan sa dva sloja ovog laka. Po meni sve tri nijanse su divne, nežne i ženstvene a moj favorit je nijansa 02 koja pomalo vuče na srebrnkasto. naravno probala sam je i na svojim noktima, jako sam zadovoljna lakoćom mazanja, brzinom sušenja i postojanošću na noktima.



Lakovi sadrže svaki po 10,5ml, za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt http://www.danijela-commerce.com/.

Da li volite i koristite GR lakove i kako vam se dopadaju ove nove  nijanse? 

* PR proizvodi

13 коментара:

  1. 01 je prelep. Ja obožavam wow kolekciju, moraću i ovu da isprobam kad stigne u parfimerije. :-)

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post!Baš mi zanimljivo deluju ovi lakovi,baš sam dosta pozitivnih recenzija čitala o njima!Super ti je blog,zapratila sam te,volela bih da i ti pogledas moj i mozda uzvratis 😘😘😘
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komplimentu drago mi je da ti se dopada blog, navratiću i ja do tvog, hvala na komentaru :)

      Избриши
  3. bas su lijepi i njezni :D mnogo mi se dopadaju :D kako sam ja opsjednuta lakovima i manikurom zelim i ove da imam u svojoj kolekciji :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Primetila sam da voliš da se manikiraš i dobro ti ide :) Super su lakovi probaj obavezno.

      Избриши
  4. Divno su i odlično će izgledati na noktima kad ruke malo potamne od sunca :D 03 mi je baš po mom ukusu :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja volim Golden Rose lakove. Pristupačna cena, dobri su nikada mi se nije desilo da " štraftira". Uvek imam bar tri Golden Rose laka. Nije tema, ali i maskare su im super.

    ОдговориИзбриши
  6. Izgleda predobra i nezna kao cvet Golden Rose ♥ ☺SUPER

    ОдговориИзбриши