"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 24. мај 2016.

Hedera Vita - Pantenol emulzija


Hedera Vita natural cosmetics me uvek iznova oduševi svojim proizvodima, novitetima, kvalitetom i povoljnim cenama, a moram reći i to da sam presrećna i više nego zadovoljna i predivnom saradnjom koju imamo sad već neko duže vreme. Na samom početku želim da napomenem da od nedavno imaju napokon i svoju online prodavnicu i vi je možete posetiti klikom na ovaj link http://www.hederavita.rs/. Danas vam pišem o proizvodu bez kojeg ne mogu otkad sam ga probala, iako sam i ranije uvek imala u kući i koristila pantenol kremu u razne svrhe ova emulzija je po mnogo čemu bolja od obične kreme za koju sam do sada jedino znala.


Panthenol emulzija
Koristi se za negu zdrave i regeneraciju oštećene kože.
Prodire u strukturu kože pa tako ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju. Sadrži snažne bioaktivne supstance koje imaju dejstvo na umirenje iritacija.

Preporučuje se za upotrebu kod procesa:
• regeneracije i zarastanja oštećene kože usled opekotina i ozleđenja
• oporavka isušene i ogrubele kože peta, laktova i ruku
• ublažavanja svraba i crvenila, smanjenja iritacija usled ujeda
insekata i alergija
• osipa i iritacija kože beba i dece
• uklanjanja šminke i nečistoća sa lica


Meni je ova Pantenol emulzija otkad sam je dobila postala neizostavni deo svakodnevne nege nakon tuširanja, jako mi prija, moja koža je obožava. U drugom stanju stalno imam nekih problema na nekim delovima kože, nekad je to svrab, nekad je to crvenilo, nekad neki sitni osipi jer ipak je maj mesec a ja alergičar, za sve što sam je koristila do sada pomogla je pa imam samo reči hvale. Za razliku od obične pantenol kreme deluje brže i efikasnije, i potrebna je manja količina za mazanje ugroženih delova na koži, brzo se upija, mada ja više volim da je nežno utapkam na ciljano mesto i pustim je da sama lagano upije u kožu. Nežne je teksture, isto takvog i mirisa i po meni ova emulzija bi se trebala pronaći u svakoj maloj kućnoj apoteci. Čak je mažem i na laktove, pete i kolena i tu mi izuzetno pomaže kod omekšavanja ogrubele suve kože.Ambalaža je lepa i kvalitetna a pumpica olakšava korišćenje i doziranje proizvoda.



Pakovanje emulzije je od 200ml a cena je 480,00 rsd i možete je poručiti ovde, ne sadrži parabene!
Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica Hedera vita natural cosmetics kao i sajt http://www.hederavita.com/. Takođe koristim i njihove proizvode za kosu koje proizvode za studio Angel, svima dobro poznat brend pod nazivom Angel therapy i oduševljena sam i njima.

Da li vi koristite Pantenol i u koje svrhe? 

*PR proizvod

16 коментара:

  1. Nisam cula za nju do sada, ali deluje veoma dobro :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala,ali deluje primamljivo,a pakovanje mu je bas dobro.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se Tatjana i nadam se da ćeš isprobati uskoro i javiti nam svoje utiske :)

      Избриши
  3. Iskreno još nisam probala,ali jedva čekam,ubedila si me 😍
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Koristim uvek pantenol kremu i sa njom sam bas zadivoljna...bukvalno je u sve svrhe koristim ali moracu da probam i ovo jer je mala razlika u ceni tako da sigurno necu da pogresim :*

    ОдговориИзбриши
  5. Одговори
    1. Drago mi je da delimo mišljenje, ja sam oduševljena asortimanom i kvalitetom :)

      Избриши
  6. Nisam koristila,ali verujem da cu u buduce probati.

    ОдговориИзбриши
  7. Prvi put cujem za ovu emulziju i verujem da je super. Inace sam jako cesto do sada koristila obicnu pantenol kremu pa mislim da bi ova emulzija mogla slobodno da je zameni.

    ОдговориИзбриши
  8. Koristim pantenol već godinama u različite svrhe, ovu Hedera Vita emulziju nisam probala ali definitivno hocu, jer su svi njihovi proizvodi sa kojima sam se susrela odlični uz povoljne cene. :)

    ОдговориИзбриши