"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 19. мај 2016.

Potrošeni proizvodi i šta koristim u trudnoći #1


Dragi moji danas vam po prvi put pišem post ove vrste, nikad do sada nisam pisala o potrošenim proizvodima ali sam sada rešila to da uradim, no ipak ti proizvodi odnose se na negu tela, lica i kose u zadnja 4,5 meseca mog drugog stanja. Kako ležim od prvog dana i održavam trudnoću potrošila sam dosta toga jer mi je koža željna i žedna svega ovako zatvorena u 4 zida uz sve propratne probleme koje imam u trudnoći ali te teme ću ostaviti za neki drugi put, kada sve prođe ako bog da i nadam se sve u najboljem redu :). Moram reći i to da nikada u životu nisam ovoliko trošila kao sada i da često imam osećaj da kožu tela moram nečim da namažem i u tri sloja kako bih zadovoljila njene trenutne potrebe.

Proizvode sa slike gore koristila sam i potrošila kada mi se iznenadno pojavio nesnosan svrab celog tela odmah nakon postupka inseminacije, i kako je ustanovljeno bio je posledica naglog prekidanja terapije koju sa uzimala za moju ankcioznost, no na sreću povukao se taj svrab i nestao, iako je trajao prilično dugo. U ovoj borbi pomogli su mi Derma spray koji mi je najviše pomogao moram priznati, zatim  Hedera-vita-prirodni-melem-za-neguAkvabent-aktivni-kiseonik, Dexeryl creme koju sam dobila od moje drage Lolin svetHerbateria nevenova mast, Lipkar baume od LRP, i naravno pantenol krema.


U kupatilu se našla ekipa za negu tela pod tušem kao i šamponi za kosu, sve sa slike je potrošeno i uveliko načeto sve novo pa ovaj post će imati i nastavke :). Potrošila sam drugu bočicu Farmona pilinga za telokosolid šampon za kosu koji me je oduševio i svakako će dobiti zasebnu recenziju, Yves Rocher Srbija šampon za kosu, poklon od moje Lole, jednom rečju fenomenalan, Eveline-hranjivi-losion-za-negu-tela pod tušem takođe već druga bočica, dobro sam se opremila kada sam saznala lepe vesti, Afrodita gel za tuširanje mango koji miriše očaravajuće, Estar-gel-za-tusiranje-good-night koji sam koristila kada bih se tuširala ped spavanje i uvek bi me opustio i spavala bih lepše nego inače, i sve to uz Prirodni-morski-suner-za-kupanje.


Potrošila sam divni Keims losion za telo sa kojim sam mazala sve sem stomaka mogu vam reći da me je očarao, našao se tu i Allnaturals butter za telo kad mi je koža bila izrazito suva on mi je bio spas, naravno ništa bez Dermix-body balzama koji mi je naj omiljeniji na celom svetu i neću preterati ako kažem da sam ih do sada potrošila već 4 komada, i naravno Estar-cosmetics krema za prevenciju nastanka strija, sa njom sam mazala stomak i grudi od prvog dana, potrošila sam jednu, načela drugu i uskoro ide detaljna recenzija, sve čekam da mi stomak malo više naraste da vidim prave efekte, za sada mi je koža na stomaku negovana i lepa kao i pre :).


U prilikama kad sam negde morala ići pa namazala nešto šminke na lice za skidanje sam koristila ovo LRP mleko za skidanje šminke, Bioten-piling-za-lice po meni jedan od najboljih koje sam ikada probala, ovo mi je druga bočica, Biodroga-krema-za-hidrataciju-suve-koze koja me je oduševila ranije pa sam nabavila novu za ove trudničke dane, Bioten genovate dnevna krema kao i moja omiljena Estar noćna krema.


Za umivanje i čišćenje lica koristim Bioten skin moisture gel i ovo malo Ebeline čudo koje obožavam, jako lepo i čisti lice a ujedno ga i masira.


Za kosu proverena i najbolja ekipa Angel-therapy-maska-za-kosu i Angel-therapy-blagi-šampon.


Potrošila sam do kraja Eucerin micelarnu vodu koja mi je bila savršena, i naravno bez najbolje BurraBB kreme na svetu Burra roll on-a nisam izlazila nigde, a dokrajčila sam i Aloe-vera-prirodni-dezodorans-u-stiku.


Gelove za tuširanje kao da sam jela pa sam tako i ova tri potrošila, ova dva Yves Rocher dobih od Lole, ne zna se koji mi je bio bolji, i naravno moja omiljena NIVEA kokos :).


Za negu oko očiju koristila sam Burra-active-age defense wrinkle Repair Eye Cream koju obožavam, načela sam i drugu bočicu.


Sapuna sam isto dosta trošila, tu su Dermix-goat-milk-soap sapuni koje trošim već godinu dana konstantno i potrošila sam ih barem desetak,  Hedera-vita-donkey-milk-soap i Hedera-vita-piling-sapun-masazer.


Trenutno trošim drugu kutiju Estar cosmetics kreme koju sam vam gore već spomenula ali sada u kombinaciji sa uljem, nakon tuširanja namažem ulje na telo a zatim kremicu na stomak i grudi i za sada sam prezadovoljna delovanjem.



Takođe koristim ovo Bilka Bioko kozmetika ulje za telo koje se sastoji od čak 6 vrsta ulja, jako mi prija i uskoro ide recenzija o njemu.


Za depilaciju nogu koristim Depil-fruit trake za depilaciju koje na naše tržište uvozi distribucija Leco.

Pored svih ovih proizvoda koje sam potrošila i koje sada svakodnevno koristim za negu tela i lica, provuče se tu još dosta proizvoda koje isprobavam ili testiram za blog, samo sada sa dosta više pažnje i biranja, pa ćete u narednom postu na ovu temu videti o kojim se to proizvodima radi a do tada puno pozdrava i poljubaca vam šaljem <3

Da li ste probali nešto od ove moje gomilice proizvoda, i šta vam se najviše dopada? :)


10 коментара:

  1. Divna druzina :)
    Dosta toga se trosilo i potrosilo :)

    ОдговориИзбриши
  2. Lijepa ekipica se skupila :D U borbi protiv strija koristim ulja i to se natrackam onako pošteno pa ćemo vidjeti, iako puno toga ovisi i o genetici :) Meni je muka pronaći odgovarajući dezodorans jer mi se zbog divljanja hormona sve poremetilo :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam zbog mog reza ili da kažem rezine preko celog stomaka morala pored ulja da uvedm dodatne mere za sada deluju ali stomaka baš i nema još, videćemo :). Što se dezića tiče ne mogu da ih vidim bar nisam mogla do sada od starta trudnoće sad ću pokušati opet da vidim u kakvom smo odnosu, do sada mi samo burra roll on mogao doći u obzir :)

      Избриши
  3. Uh divna druzina. I stvarno si dosta toga potrosila. Lipikar koristim i ja i mogu reci da je po meni ova jedna od najbolje kozmetika. Sve pohvale za LRP. Nivea gel za tusiranje, upravo koristim.Bioten gel za ciscenje lica je takodje nasao pocasno mesto na mojim policima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lipkar je zaista spas za suvu i osetljivu kozu, Nivea uvek prisutna kao i Bioten :)

      Избриши
  4. Samo se mackaj redovno, da koža bude hidrirana, u 8.mesecu sam dobila trudnički osip jer nisam naročito vodila računa.
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta"

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moram jer imam izrazito suvu i osetljivu kožu a sad je čini mi se i više. Hvala ti na savetu i komentaru :)

      Избриши
  5. I ja koristim Eucerin 3 in 1 micelarnu, Bioten piling i gel za umivanje (zeleni sam koristila ranije, a sada koristim ružičasti za osetljivu kožu) i Ebelin četkicu za čišćenje lica. Kosolid šampon je odličan i pakovanje mi je već pri kraju, ali mi se losion ne sviđa, jer užasno miriše na beli luk.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da imam neke zajedničke favorite i proizvode koje koristimo :)

      Избриши