"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 11. јун 2016.

Angel therapy - parfem za kosu


Mirišljavi parfemski sprej za kosu. Sprej za kosu pruža autentičan miris koji se zadržava 24 sata. Obogaćen biljnim hijaluronom koji intezivno obnavlja kosu, čini je mekanom i daje joj više volumena. Hijaluron prodire u ćelije vlasi, obnavlja njenu strukturu i jača vlakna. Kosa izgleda zdravo i oporavljeno. (izvor).


Verujem da ste sada već svi čuli za sjajne proizvode Angel therapy i isto tako sam sigurna da ste probali makar jedan iz asortimana ili barem planirate, ja vam to iskreno preporučujem. Pored savršenih i raznovrsnih proizvoda za negu kose imaju i sjajne preparate za negu lica, kao i gelove za ublažavanje bolova i nekih drugih tegoba, iako su poznati postali po čuvenoj maski za kosu med i macadamia o kojoj sam vam pisala ovde, a danas vam predstavljam jedan od noviteta a to je parfem za kosu.


Nikada ranije nisam koristila parfem za kosu moram priznati, nisam sigurna ni da sam ikad videla da postoji tako nešto, uglavnom uvek nakon pranja kose koristim razne serume ili ulja koja mi zamirišu kosu pored toga što je neguju, a u ovom proizvodu se nalazi i taj efekat nege plus specijani parfem koji je namenjen baš za divnu, sjajnu i mirisu kosu, ja mislim da ne postoji devojka ili žena koja ne voli da joj kosa nakon pranja što duže miriše i da ostavlja trag za sobom. Sa ovim parfemom dobijate upravo taj efekat. Parfem je blagog i prijatnog mirisa, ne guši me i ne smeta mi što je kod mene velika prednost jer nisam ljubitelj jakih i teških mirisa.


Parfem koristim nakon svakog pranja kose, kada je dobro osušim i nanesem na nju sve ono što inače koristim, sačekam nekih pola sata i onda je našpricam ovim parfemom. Pored toga što kosa predivno miriše ona postaje i mekša i deluje još zdravija na izgled a dobija i blagi sjaj. Iako je naznačeno da se parfem u kosi zadržava svega 24h u mom slučaju to traje duže, znate da imam dugu i gustu kosu možda je do toga ali i inače se u mojoj kosi svi mirisi zadrže dosta dugo, bilo da je to neka maska za kosu ili serum, u ovom slučaju parfem. Dodatni plus je što parfem ne masti, ne isušuje i ne lepi kosu.



Pakovanje parfema je od 100ml a cena mu je 650,00 RSD i možete ga poručiti u inbox ovde ili kupiti direktno u salonima ako ste u Novom Sadu :).

Za sve informacije tu je zvanična FB stanica Angel therapy koja ujedno služi i za naručivanje proizvoda.
Takođe ih možete pratiti i na instagramu https://www.instagram.com/angeltherapynovisad/.

Da li ste već probali ovaj parfem za kosu i kako vam se dopada, i koji je vaš Angel therapy favorit za sada? 

*PR proizvod

15 коментара:

  1. Ovo meni treba, volim kada mi kosa lepo mirise.

    ОдговориИзбриши
  2. Cekala sam ovu recenziju :)
    Cini se bas super ovaj parfem za kosu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno jeste super pogotovo za nas koji volimo da nam kosa miriše i ostavlja trag :)

      Избриши
  3. Zanimljiv proizvod ali ne za moju tanku kosu koja se jako brzo masti. Izbjegavam sve dodatne sprejeve u kosi jer mi maste kosu, a što da ti kažem, perem kosu svaki drugi dan i ona još uvijek miriši po šamponu i čistom, a na tjemenu se već dobro zamastila :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ga špricnem onako dva-tri puta sa neke određene razdaljine, zaista ne mogu da se požalim da mi umasti kosu niti ulepi ali moja kosa se u zadnje vreme i inače ne masti skoro uopšte, sreća moja jer ne mogu često da je perem kao pre :).

      Избриши
  4. Ovo toliko primamljivo zvuci da nemam reci. Divno i savrseno. Moracu da ga isprobam jer ako nesto obozavam to je upravo taj miris u kosi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista je super proizvod i što se meni posebno dopada višenamenski je :)

      Избриши
  5. Svidja mi se! :) Jos nijedan Angel Therapy proizvod nisam isprobala..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Vanja od srca ti preporučujem da što pre naručiš jedan Angel paketić, stalno imaju i neke akcije :)

      Избриши