"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 7. јун 2016.

Bilka - ulje za telo (6 prirodnih ulja)


*Svi proizvodi BIOKO natural cosmetics sadrže preko 70% prirodnih komponenti a ostatak čine visoko kvalitetni sastojci koji su rezultat biotehnoloških istraživanja tj nastali su od prirodnih komponenti ili su kvalitetne sintetičke komponente koje podležu svim evropskim i domaćim standardima kozmetičke industrije. Od sintetičkih komponenti sigurno su isključeni parabeni. Moguće je prisustvo veštačkih mirisa i konzervansa ali za sada nijedan od naših korisnika se nije žalio da je imao bilo kakve probleme ili reakcije na koži. Od veštačkih boja mogu biti prisutne boje koje su dozvoljene za primenu u ljudskoj ishrani i to samo u pojedinim proizvodima. (izvor).


Pratioci mog bloga mogli su se već upoznati sa nekim proizvodima iz Bilka asortimana, a neki su imali sreće i da ih osvoje u nagradnoj igri i probaju, njihovi utisci su bili jako dobri što samo potvrđuje i moje oduševljenje ovim proizvodima. Ovu recenziju posvetiću Bilka ulju za telo koje sadrži u sebi mešavinu od čak 6 različitih prirodnih ulja.


Kombinacija najvrednijih biljnih ulja za podmlađujuću terapiju kože tela. Hidrira i hrani dubinski, stimuliše cirkulaciju krvi, limfnu drenažu i proizvodnju kolagena. Lako se upija bez ostavljanja masnih tragova. Ima prirodni faktor zaštite od sunca. Aktivni sastojci: maslinovo ulje – hrani i omekšava kožu, paralelno je ujednačuje i ojačava. Ulje makadamije - hipoalergensko ulje, duboko regeneriše i hidrira kožu, umanjuje strije. Etiopsko ulje- trenutno se apsorbuje, ne zatvara pore, bez osećaja masnoće, sa regenerišućim i hidrirajućim svojstvima. Ulje semenki grožđa - vitalizuje i čisti svaku ćeliju od toksina, moćno usporava procese starenja. Bogato vitaminima E, PP, A, B; Ulje Avokada - energetizuje i stimuliše proizvodnju kolagena, čini kožu mekom, elastičnom i sjajnom. Moćan antioksidans; Ulje od susama - stimuliše cirkulaciju krvi, tonika kožu, sa prirodnim zaštitnim faktorom od sunca. Deklarisani sastav: oktil palmitat, C12-15 alkoholni laktat, ciklopentasiloksan, ulje. (izvor).


Ovo ulje sam koristila oko mesec dana i sada kada je bočica dotakla dno mogu da kažem da sam oduševljena njime i njegovim učinkom na moju suvu kožu, pogotovo sada u drugom stanju. Pošto sam za stomak već imala neku odabranu ekipu ovo ulje sam mazala na ostatak tela nakon tuširanja svako veče. Prvo što sam osetila nakon mazanja je osećaj zadovoljstva, prelepi miris koji se širi oko mene i opušta me, a zatim je i koža nakon par dana počela da reaguje na njega i pokazuje i ona znake zadovoljstva. Kako su dani odmicali tako je koža bivala sve lepša, svežija, zategnutija, sjajnija i osetno hidrirana. Ulje se jako brzo upija i ne ostavlja masne niti lepljive tragove, a neguje kožu fantastično. Suvlje delove saniralo je posle svega par dana mazanja, takođe deluje i na grube delove kože u mom sučaju to je koža laktova. Svim ljubiteljima ulja i svima sa suvom i dehidriranom kožom sklonoj perutanju od srca preporučujem ovaj proizvod. Od kada sam osetila na svojoj koži kako ulja deluju na nju shvatila sam da mi mnogo više odgovaraju nego većina losona za telo, i ja ih sve više koristim u razne svrhe :).


Pakovanje sadrži 200ml ulja, vrlo je praktično i kvalitetno, ima pumpicu što olakšava proces nanošenja a cena mu je 1050,00 RSD i možete ga poručiti ovde.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Bioko natural cosmetics i njihov sajt koji služi i za online porudžbine http://www.bioko.rs/index.php.

Koristite li vi ulja za negu kože i koja su vam omiljena ?

*PR proizvod

8 коментара:

  1. Nisam koristila ulja za negu tela, sve mi se nekako cini da ce mi ostati masna koza posle koriscenja :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja mislila a onda probala, zaljubila se i sada ne mogu da zamislim dan bez njih :)

      Избриши
  2. Da,koristim Nuxe carobno ulje i zaista je carobno :-) Koristila sam jedno vreme bademovo ulje i jako mi je prijalo na mestima gde mi je koza bila suva.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam i slažem se zaista jeste čarobno, takođe bademovo ulje obožavam i koristim ga u razne svrhe, čak je bilo i prvo koje sam probala :).

      Избриши
  3. U zadnje vrijeme sam se nešto navukla na ulja i baš mi prijaju, a ovo mi se posebno sviđa što je kombinacija šest ulja i što se brzo upija te ne ostavlja masne tragove :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isti slučaj i kod mene sve više ih koristim i volim, a ume da me odbije jako kada se ulje lepi ili ostavlja masne tragove pa sam jako zadovoljna što ovo nije jedno od takvih :).

      Избриши
  4. Nisam koristila ali verujem da je savrseno...

    ОдговориИзбриши