"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 26. јун 2016.

Byphasse - tonik za lice sa aloja verom


Pre nešto više od mesec dana dobila sam od kompanije Byphasse Srbija na testiranje 3 divna proizvoda, a danas vam predstavljam tonik za lice sa aloja verom. Inače bila sam vrlo srećna i uzbuđena da isprobam još neke proizvode jer sam proše godine od moje drage Martine Dear Skin dobila na poklon mleko za telo i kremu za ruke i ostala oduševjena a u isto vreme patila što brenda nema kod nas, no na moju veliku sreću stigao nam je.

*Byphasse je španski brend nastao u Barseloni, 2000. godine. Od samog nastanka pa do danas, osnovna misija kompanije jeste prozvodnja kozmetike visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. Jedan od načina jeste i neoglašavanje putem masovnih medija, koje značajno utiče na cenu proizvoda! Sama kozmetika, bazirana je na termalnoj vodi iz Bretanje u Francuskoj, pa u sebi sadrži i poželjne minerale dobije direktno iz te vode. (izvor).



Ovaj tonik je namenjen suvoj i osetljivoj koži, ne sadrži alkohol niti veštačke boje pa je pogodan i za najosetljivije tipove kože, poput moje. Nežno otklanja sve nečistoće i obezbeđuje PH balans. Ja ga koristim svako jutro i svako veče nakon umivanja lica, pre dnevne ili noćne kreme, pošto se sada retko šminkam, a kada to i činim uveče čistim lice ovim tonikom posle skidanja šminke.


Tonik je izuzetno nežan prema koži lica a snažno uklanja sve prljavštine i to dubinski. Testirrala sam ga i nakon umivanja, pa čišćenja lica micelarnom, i bila sam ubeđena da neće imati šta dodatno da očisti međutim prevarila sam se, na tuferu su se ipak pojavili sitni tragovi nečistoća koje je tonik izvuko iz dubine kože, zaista neverovatni rezultati. Takođe mi vrlo prija u ovim paklenim danima jer jako lepo osveži lice i vrat i imam osećaj laganog hlađenja. Koža je nakon upotrebe nežna i zaista čista i osećam kako diše.


Pakovanje je od 500ml proizvoda i mislim da će mi trajati baš dugo, a cena mu je  oko 400,00 RSD i možete ga poručiti ovde ili ga kupiti u nekom od maloprodajnih objekata DM i Lilly drogerija.


Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Byphasse Srbija kao i sajt http://magiccode.rs/. Koristim već neko vreme i kremu za stopala kao i piling pa uskoro možete očekivati recenziju i ta dva proizvoda.

Da li ste već imali priliku da isprobate neke Byphasse proizvode i kakvi su vaši utisci?

*PR proizvod



10 коментара:

  1. Nisam probala njihove prizvode jos uvek. Tonik se cini odlicno :)

    ОдговориИзбриши
  2. Njihova micelarna voda za osetljivu kozu i kozu sklonu rozacei je odlicna ☺

    ОдговориИзбриши
  3. Koristim njihove proizvode vec godinu dana, otkako su dosli kod nas u Hrvatsku. Isprobala sam micelarnu, tonik od ruza, gelove za tusiranje, Q10 kremu... Iznenadujuce su odlican omjer cijene, kvalitete i kolicine. Moj favorit je tonik od ruza, izuzetno ugodan na kozi, neisusujuc i blagog mirisa. Svakako preporucujem micelarnu, po kvaliteti je u rangu sa Bioderminom sam sto je cjenovno daleko pristupacnija.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komentaru, moraću da isprobam i ja tu micelarnu zvuči sjajno :).

      Избриши
  4. Pa kako to da ja nisam vidjela ovaj tonik, znam samo za onaj s ružinom vodicom, a ovaj m je promakao :D Baš ću morati škicnuti jer se čini kao odličan proizvod :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja znala samo za taj sa ružinom vodicom pa sam se ovom baš obradovala jer je baš za moj tip kože idealan :).

      Избриши
  5. Probala gel za tusiranje i losion za telo...Odusevljena sam...super su...

    ОдговориИзбриши