"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 4. јун 2016.

Estar - krema za prevenciju od nastanka strija i ulje za telo


Estar cosmetics je jedan od mojih omiljenih brendova već više od godinu dana od kada sam isprobala prvi preparat. Svaki naredni me je samo više iznenadio i više mi se dopao a imam i neku stalnu odabranu ekipu koju koristim svaki dan. Moji dragi novosađani i zlatne Tamarine ruke kao i njeno znanje i umeće stalno nam prave neke nove prirodne proizvode u razne svrhe i za sve tipove kože. Ova dva proizvoda o kojima danas pišem su mi ujedno i dva najbolja drugara od dana kada sam saznala da sam u drugom stanju i koristim ih svakodnevno, kremu već drugu po redu a ulje u poslednja 2 meseca koliko mi je skoro i trajalo jedno pakovanje.


Krema za prevenciju nastanka strija, za povećavanje elasatičnosti kože i dubinsku hidrataciju. Pogodna za upotrebu u svim situacijama kada je koža izložena elastičnom stresu (trudnoća, nagli rast, porast ili gubitak telesne mase). Nežnog je mirisa i veoma brzo se upija. Na bazi je prirodnih biljnih butera i ulja (karite, neven, avokado, kakao). Naročito prilagođena za upotrebu u toku trudnoće kada je koža napeta i izložena rastezanju. Brzo se upija, a koža ostaje meka, vlažna i negovana. (izvor).


Ova krema je prelepe nežne teksture kao i sve ostale kreme koje sam probala, prva tri meseca mazala sam samo stomak sa njom svako veče nakon tuširanja a pre spavanja iako mi tada još nije ni počeo rasti, naučila sam da je prevencija najbolja zaštita uvek. Posle prve potrošene bočice od 4-tog meseca pa do danas kada već ulazim u šesti, nastavila sam da je mažem svaki dan na stomak ali i na grudi, samo sada nakon masažnog ulja za telo, kada dobro upije. Krema je prelepog nežnog mirisa, lako i brzo se upija, iako ja još uvek nisam dobila kilograme u trudnoći, cm u obimu stomaka još kako jesam i koža se počela baš rastezati kao i moj veliki ožiljak koji imam preko celog stomaka. Za sada imam same pohvale za kremu jer mi je koža na stomaku i dalje lepa i negovana i nadam se da će takva i ostati do kraja :).


                Pakovanje je od 200ml a cena joj je 540,00 RSD i možete je poručiti ovde.


Bademovo ulje bogato je vitaminima E i D, magnezijumom i kalcijumom. Pogodno je za sve tipove kože. Duboko hidrira, odlaže proces starenja, opravlja suvu i iritiranu kožu. Leči ispucale usne. Sadrži : Ulje badema, E vitamin, Antioksidans.  (izvor).


Po Tamarinom savetu ulje sam koristila nakon tuširanja, a zatim kada dobro upije mazala sam kremu na stomak. Inače sam neko ko obožava ulja za telo, naročito volim bademovo i ono najviše prija mojoj suvoj koži koja je u trudnoći postala još suvlja nego pre. Ulje se brzo upija i ne ostavlja mi masne tragove na pidžami kao ni krema. U kombinaciji ova dva proizvoda daju sjajne i vidljive  rezultate i jako sam zadovoljna pa planiram da nastavim da ih koristim do kraja trudnoće a i posle porođaja još neko vreme. Ulje sadrži 100 ml, cena mu je 360,00 RSD i možete ga poručiti ovde.


Za sve informacije tu je FB stranica Estar-cosmetics i sajt za porudzbine i više detalja o svim proizvodima http://www.shopestar.com/home.aspx.
Da li ste probali nešto od ovih proizvoda i kako vam se čine? Koji je vaš omiljeni Estar proizvod ?

*PR proizvodi

12 коментара:

  1. Probala sam serum za lice i buter za telo i prezadovoljna sam :)

    ОдговориИзбриши
  2. Krema je odlična, sve zaboravim da javim. Hvala još jednom.

    ОдговориИзбриши
  3. Ja probala buter koji si mi ti poklonila i mogu reci da sam odusevljena...mackala sam se i sa zadovoljstvom ga potrosila...tako da verujem da je i ovo ulje super.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve od Estar mazalice je bolje od boljeg to je zaista sada već u mom slučaju potvrđeno :).

      Избриши
  4. Imala sam priliku da pomirišem ne i probam 😀 neku od divnih Estar krema i moram da priznam da je to bio očaravajući miris. Čitav brend deluje svetski i uživam čitajući tvoje utiske o njima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da će uskoro biti prilike i da probaš jer zaista sam sigurna da će te bilo koji proizovd oduševiti :).

      Избриши