"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 30. јун 2016.

Farmasi - Perfect smile matte lipgloss special edition


Prošla recenzija o dekorativnim Farmasi Srbija proizvodima prošla je i više nego dobro pa sam danas rešila da vam pišem o ovim neobičnim i drugačijim tečnim ruževima. Zaista se nikad nisam srela sa ovakvim pakovanjima pre svega i oduševila me je zamisao ovog proizvoda, kao i on sam.


Zašto su ovi ruževi drugačiji i neobični za mene? Pa prvenstveno zato što imaju dve namene u jednom proizvodu, i dva aplikatora koji služe u različite svrhe. Gore na slici možete videti beli poklopac, on kada se odvrne dobijate aplikator za izbeljivanje zuba kako bi oni bili savršeni i blistavi kad nanesete tečni ruž na svoje usne, aplikator ruža se krije ispod crnog zatvarača, dakle sve je sa iste strane proizvoda.


                                 Ruževe sam dobila u nijansama 02 red i 03 pink.






Ovako izgleda dodatak sa gelom za beljenje zuba koji sam vam spomenula. Ima ukus i miris na pravu pastu za zube, kada se protrlja po njima oni momentalno postaju belji, zaista neverovatno. Jako dobra zamisao i ideja za sve one koji nekad žure pa ne stignu da operu zube uvek posle jela a treba da nanesu svoj ruž na usne i nastave sa poslom ili drugim aktivnostima. Pored toga što lepo izbeli zube doprinosi i svežijem dahu :).


Tekstura ruževa za usne je nelepljiva, jako lako se nanose na usne, ne muljaju se niti se razmazuju i ona po meni najbitnija stavka jako se brzo suše. Dosta se dugo zadržavaju na usnama i daju predivan mat efekat, lepo su pigmentovani, dovoljan je jedan sloj za savršenu boju na usnama, skidaju se ne tako lako a najbolje po meni da to činite micelarnom vodom. Ovo vam prvenstveno pišem za ruž u pink boji jer sam njega baš mackala često dok sam crveni samo jednom probala, nekako te boje uvek čuvam za neke prilike kojih sada baš nemam često.


Cena ovih ruževa sve zavisi od aktuelne kataloške cene pa sam tako videla da se kreću od 530,00 rsd pa sve do 890,00 rsd, zato pratite uvek akcije i sniženja.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Farmasi Srbija kao i sajt http://www.farmasi.rs/.

Kako vam se dopadaju ovi ruževi i jeste li ih možda probali ? 

*PR proizvodi

10 коментара:

  1. Zaista originalna ideja :) Pink mi se mnogo dopada. Ja sam dobila njihove klasične mat i zadovoljna sam, nijanse su prelepe :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pink naravno, uvek pink hehe, super ideja, super ruževi, od mene samo pohvale :).

      Избриши
  2. Одговори
    1. Meni je pink favorit, naravno kad obožavam sve te ciklama pinkaste nijanse ali mi se i crveni jako dopada jer nije drečava boja mnogo :).

      Избриши
  3. Prelepe nijanse, i super zamisao celog pakovanja :)

    ОдговориИзбриши
  4. Odlična ideja :D :D Iako imam jako puno tekućih ruževa ove bi uzela samo zbog posebnog aplikatora za izbjeljivanje zubi :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako i ja imam ih baš mnogo ali nikad mi nije dosta, kada uvek izmisle nešto novo :).

      Избриши
  5. Prelepi su ovi ruzevi, ja imam neke one obicne i zadovoljna sam i postojanoscu i pigmentima. I sve u svemu na osnovu onih proizvoda sto imam, mogu reci da sam bas zadovoljna...

    ОдговориИзбриши