"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 8. јун 2016.

Golden Rose - Make-Up Primer & Longstay Matte Face Powder


U paketiću koji sam dobila na testiranje od Golden Rose Srbija pre oko dva meseca bilo je zaista mnogo noviteta i drago mi je da su vam se dopale dosadašnje recenzije a ja sam vam ostala dužna post o primeru i puderima u dve nijanse pa vam danas pišem o njima.


Primere sam tek od skoro počela da koristim i volim jer sam shvatila njihov učinak ali nisu mi naravno svi koje sam probala odogvarali, što sa ovim nije slučaj. Ovaj primer je izuzetno lagan na licu, kremast je pa se lako nanosi i razmazuje, koža ga brzo upija i spremna je za naredne korake šminkanja. Nanosila sam preko i bb kreme, cc kreme, tečne pudere kao i kamene i sa svima u kombinaciji odlično mi se pokazao. Osvežava izgled lica i produžava trajnost pudera. Ja na primer ne koristim još i podlogu jer bi mi to bilo previše za moj ukus, idem samo primer pa puder ili tonirana krema, u situacijama kada želim da mi šminka traje što duže.



Primer ne sadrži parabene i dermatološki je testiran, dolazi u prelepoj crnoj kutiji a unutar nje se krije praktično i lepo pakovanje sa pumpicom, i sadrži 30ml proizvoda.




Golden Rose Longstay Matte Face Powder dobila sam u dve nijanse i to u 04 i 05, obe su prilagođene mom svetlom tenu i izuzetno mi odgovaraju jer su prilično neutralne.



Puderi dolaze u crnim kartonskim kutijama a unutar njih se nalazi predivno luxuzno pakovanje od jake i kvalitetne plastike, meni se jako dopada i vrlo mi je privlačno na oko. Svaki puder sadrži ogledalo i sunđer za nanošenje mada znam da ih većina ne koristi pa tako ni ja. Kameni puder nanosim četkom namenjenoj u te svrhe.  Nijansa 04 sa slike gore je jedna lepa nežna topla boja za sve nas sa svetlijim tenom, da nas taman malo zarumeni i da našem licu neku svežinu i sjaj, meni je idealna.



Nijansa 05 je malo tamnija od predhodne ali ni dalje nije mnogo tamna pa čak i na mom izrazito svetlom tenu, stapa se lepo sa njim i ja ga više preferiram uveče dok predhodni preko dana.


Puderi su mi se sjajno pokazali, ne trune se, ne razmazuju se, jako su dugotrajni pogotovo u kombinaciji sa primerom, ne oslikavaju se i što je najbitnije meni, ne stvaraju mi crvenilo niti osip po licu jer zbog tog problema ja izbegavam kamene pudere već dugi niz godina, koristim samo jedan određeni. Ni puderi kao ni primer ne sadrže parabene.


Na slici gore možete videti obe nijasne, slikane na dnevnom svetlu bez blica, vrlo je mala razlika. Svaki puder sadrži 12,7g, lepe je mat završnice, nema prosijavanja, a proizvođač obećava da će vam stajati na licu i do 16 h.
Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt http://www.danijela-commerce.com/.

Da li volite i koristite GR pudere i primer, kako vam se dopadaju ovi novi , da li ste ih već isprobali ?

*PR proizvodi

10 коментара:

  1. Nisam probala do sada ni primer ni puder, ali sugurno hocu. Super recenzija, lepo si nam ih predstavila :)

    ОдговориИзбриши
  2. Kameni puder deluje odlično, ali pošto već imam nekoliko kamenih pudera moraću za sada da preskočim kupovinu.

    ОдговориИзбриши
  3. Izgleda jako super krema posle sminka zato mene svidjam se al ja imam kameni puder 16 h jako lepo ten (y) ☺ najbolje Golden Rose ♥

    ОдговориИзбриши
  4. Baze slabo koristim, samo kad je neka prigoda te ih samo gomilam kod kuće :D Puder u kamenu volim nositi u torbici da napudram nos kad se počne sjajiti :D :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako i ja isto skoro sam ih i otkrila i samo kad idem negde pa želim da šminka potraje duže onda stavim dobro je imati je u kući, a za ovo puderisanje nosa si me nasmejala odma se setim filmova kad cure idu u toalet da puderišu nos :D

      Избриши
  5. Savrsena recenzija kao i uvek..:) Puderi me nesto i ne privlace, mada tako je uglavnom, ali zato prajmer hocu sigurno da probam, jer sam u poslednje vreme opsednuta njima..:)<3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga moja, ja volim da imam kameni puder u kući pogotovo ako je kvalitetan ali preferiam bb i cc kreme to znaš već , a primer probaj obavezno dopašće ti se:)

      Избриши