"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 5. новембар 2016.

Nuna Nai - jastuk za dečiji krevetac


Jastuk za dečji krevetac se stavlja na dušek dečjeg krevetca ispod ili iznad čaršava u cilju da dete bezbedno leži u malo uzdignutom položaju. Ovakav položaj kod beba pomaže da ne povrate nakon dojenja ili obroka na flašicu, a naročito kod beba koje imaju simptome refluksa. Refluks se manifestuje kao često bljuckanje ili povraćanje veće količine sadržaja više od jednog sata nakon obroka, što izaziva razdražljivost, kašalj i plač.

Ovaj jastuk je takodje savršeno rešenje za decu koja su prehladjena ili imaju grip jer uzdignuti položaj tokom spavanja onemogućava slivanje sekreta iz nosa i stvaranje šlajma. (izvor).



U nekom od predhodnih postova predstavila sam vam deo programa koji nam nudi brend Nuna Nai. Te proizvode sam i ja dobila na testiranje pa vam tako danas pišem o ovom predivnom jastuku za dečiji krevetac. Ko je propustio taj post može ga pročitati ovde.


Jastuk koristim od prvog dana od kada sam došla kući sa bebicom iz porodilišta i vrlo sam zadovoljna kako ga je beba prihvatila, rado spava na njemu i baš primećujem da ga voli i da mu odgovara. Pošto smo došli prehlađeni iz bolnice bebin nosić je baš bio zapušen a nakon toga je počeo i malo da mu curi i da kija i ovaj jastuk nam se odmah pkazao odličnim u te svrhe i potvrdili smo ono što proizvođač obećava, nema slivanja sekreta iz nosa. Kad je reč o bljuckanju tu sam posebno zadovoljna i srećna što imam ovaj jastuk za svoju bebu jer je mališa odmah po rođenju imao problem sa prihvatanjem hrane, izabacivao bi bukvalno sve što pojede i zbog toga je završio na infuzijama već treći dan po rođenju a ja sam doživela veliki stres i strah šta će biti i kako ćemo dalje, međutim problem se sanirao, bebac je počeo da ručka fino, pomalo je još ponekad bljuckao pa sve manje i manje a dok je u krevecu na jastuku nikad, tako da od srca svima preporučujem da priušte ovaj čarobni jastuk za svoju decu. Još jedna velika prednost je što se navlaka sa jastuka skida i može se prati u veš mašini, mada ja uvek stavim preko njega i tetra pelenu :).


Par rečenica o brendu :
NunaNai je porodični brend, skup modernih i veoma praktičnih proizvoda za bebe, mališane, mame i tate. Proizvodi su izrađeni uglavnom od prirodnih materijala, mekanih linija i veselih boja.
Kolekcija NunaNai inspirisana je sličnim proizvodima koji se mogu naći u najbolje snabdevenim dečijim robnim kućama i online shopovima u svetu, ali je prilagođena našim potrebama, navikama i mogućnostima.
NunaNai web prodavnica http://www.nunanai.rs/ , osim proizvoda ovog originalnog brenda, nudi i artikle drugih proizvođača, koji ispunjavaju najviše svetske standarde kvaliteta, praktičnost i dugotrajnost.



Evo i slike kako moj mališa uživa na svom jastuku u zeka zvezdica ćebencetu istog brenda o kojem ću vam pisati neki drugi put :).
Za sve informacije tu je Fb stranica NunaNai kao i zvanični sajt http://www.nunanai.rs/. Takođe sve proizvode možete kupiti u online prodavnici TV Shop kao i u njihovim maloprodajnim objektima, a jastuk možete poručiti OVDE po ceni od 1590,00 RSD.

Da li ste imali prilike već da probate nešto od brenda NunaNai i kako vam se dopadaju proizvodi? 
*PR proizvod

4 коментара:

  1. Joooj kakosu slatki tako maleni. Zvezdica mala kako lepo spava.
    Nisam do sada imala priliku da se vidim nesto od njihovih proizvoda. Dluje mi zanimljivo ovaj jastuk. POzdrav

    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ОдговориИзбриши