"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 27. март 2017.

Bell - Hypoallergenic maskara, tečni ruž i olovka za usne


Nedavno me je kontaktirala kompanija Moya Drogerija i ponudila mi saradnju u smislu isprobavanja nekih proizvoda, u pitanju je šminka. Iako baš nemam vremena za pisanje zbog bebe prihvatila sam jer su me privukli novi proizvodi i to što su hipoalergijski. Na moju adresu stigla su tri proizvoda i danas ću vam preneti svoje utiske o njima.



*Moya drogerija se nalazi u Čačku, na adresi Bulevar Oslobodilaca 10/1.
Moya Drogerija je društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge koje je osnovano 2005. godine. Pretežna delatnost preduzeća je trgovina na veliko kozmetičkim i parfimerijskim proizvodima.
Moya drogerija je uvoznik Bell, Impala, Ruby Rose, Isabella DuPont dekorativne kozmetike, Bi-Es parfema, Lady Style farbi za kosu kao i krema za negu koze lica i tela Uroda Kwiaty, Melisa, Active90, Lift Extreme, Oil Repaire, Elixir Oil.
Sarađujemo sa velikim brojem veleprodaja kao i maloprodaja na teritoriji Republike Srbije. U našoj paleti ponuda se nalaze i renomirani brendovi dekorativne kozmetike, preparative i kozmetickih proizvoda. (izvor).



Bell Hypoallergenic long & volume maskara je proizvod koji sam prvo isprobala, nekako maskare i najviše volim kada je šminka u pitanju. Pokazala mi se kao odlična i kvaltetna, ne truni se i ne stvara grudvice. Boja na trepavicama je intenzivno crna, dovoljna su dva sloja za zavodljiv izgled trepavica, dužinu i volumen. Kada se nanese opsatje ceo dan bez razmazivanja, i ne izaziva iritacije, svrab i crvenilo očiju kada sam ja u pitanju.



Multifunkcionalna maskara koja produžava i daje volumen trepavicama, maksimalno naglašavajući izgled. Moderna četkica idealno odvaja delikatne trepavice. Ne lepi trepavice zajedno i ne ostavlja grudvice. (izvor).




Bell Hypoallergenic tečni ruž (nijansa 03) je kombinacija ruža i sjaja što je za mene zaista veliki novitet i otkriće. Volim mat ruževe ali volim i one sjajne, ali kad je reč o njima nikad nisam naišla na neki koji je sjajan baš po mom ukusu, pa bih preko nekih ruževa mazala sjaj za usne. Sa ovim proizvodom to sve imam na jednom mestu, prilično sam zadovoljna. Tekstura je malo gušća pa samim tim ruž duže traje na usnama, nije lepljiv i ne razmazuje se. Naznačeno je da optički povećava usne ja sam primetila jedino efekat malo,vrlo malo punijih usana jer su moje vrlo tanke i male po prirodi.




Kombinacija intezivnog sjaja i ruža za usne. Optički povećava usne. Usne postaju glatke bez osećaja lepljivosti i bez prekomernog isušivanja. (izvor).




Bell Hypoallergenic olovka za usne (nijansa 01) je skroz drugačije boje od nijanse ruža koji sam dobila pa mi ne idu nikako u kombinaciji ali zato ide idealno uz neke druge koje imam. Boja je jaka, postojana i dugo traje na usnama ali se lako skida micelarnom vodom kao i maskara i ruž. Laka je za rukovanje, lepo se nanosi i ne oslikava se po usnama.



Olovka za usne pomoću koje je lako iscrtavanje kontura usana. Omogućava regulisanje oblika usana da bi ruž mogao da se nanese precizno. Traje nekoliko sati bez razmazivanja.(izvor).



Kada saberem sve utiske vrlo sam zadovoljna kvalitetom ove šminke i nisam imala nikakve negativne reakcije na njih, prijaju mi. Nadam se da ću imati prilike da isprobam još nešto. Za sve informacije posetite sajt http://www.moyadrogerija.rs/.
Što se tiče prodajnih mesta Hypo ima ga u Parfimeriji Eos- Novi Sad, Paris- B. Palanka,Iva- Zrenjanin,Mc coy- Ruma,Ivan -Vršac,Beograd Bela Crkva,Talija -N. Pazova,Sombor u butiku u centru,Mauricijus- Beograd ulica Brankova.

Da li ste već čuli za ove proizvode ili možda neke isprobali, kako se vama dopadaju?

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Nisam do sada čula za ove proizvode ali mi se svakako sviđa što su hipoalergijski.
    Proizvodi delju kvalitetni bar po slici

    ОдговориИзбриши
  2. Prvi put čujem za ove proizvode, ali deluju zanimljivo. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  3. Ovde kod tebe prvi put čujem za njih. Deluju jako primamljivo, pogotovo ovaj tečni ruž. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nedavno sam i ja prvi put čula kada su me kontaktirali no prijatno sam se iznenadila, a ruž je baš primamljiv jer mi ga je majka odmah ukrala :).

      Избриши
  4. Ja sam u Nemackoj kupila Hyppoalergenic powder lipstick, sada sam trenutno u Pancevu i interesuje me da li se ovde moze nabaviti? Inace lipstick je odlican

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista nemam tu informaciju, za sada sa dobila spisak samo gore pomenutih prodajnih mesta :).

      Избриши