"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 30. март 2017.

Dresslily - Pointed Toe Buckle Strap Ankle Boots

Pointed Toe Buckle Strap Ankle Boot


Ovaj put sam sa sajta Dresslily.com naručila ove plitke čizmice, neki bi možda rekli dublje cipele, zavisi ko kako gleda na određene stvari. Dopale su mi se na prvi pogled a kako nemam sličan model u svom cipelarniku odlučila sam se ovaj put baš za njih. Uživo su iste kao na slici, kvalitet je vrlo zadovoljavajuć i udobne su iako na prvi pogled deluju malo tvrdo. Ovaj put sam kao i uvek naručila broj 37, za broj veći nego što inače nosim no ovaj model sam komotno mogla i 36 ali neka, nosiću ih na malo deblju čarapu ili staviti uložak za cipele :).






Čizmice su trenutno na velikom sniženju pa ih sada umesto 82 dolara možete poručiti ovde za $48.38. Za celokupan asortiman posetite sajt Dresslily.com.

Kako se vama dopadaju ove čizmice?





















4 коментара:

  1. Draga, moze li jedan post o tome kako si pocela sa pisanjem bloga, kako uskladjujes ovaj posao sa bebom itd? Razmisljam i ja da krenem u tom pravcu, ali trenutno ostaje sve samo na idejama. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovana Atina, nažalost nisam ni probala da uskladim bebu i blog pa sam tako u zadnjih godinu ipo dana napisala samo 15 recenzija i poneki modni post za koji mi nije potrebno mnogo vremena samo par fotografija i malo teksta. Imala sam problematičnu trudnoću koju sam morala da odmirujem strogo, a zatim nakon porodjaja i dolaska bebe kući gledala sam da se svaki trenutak posvetim majčinstvu i ne propustim baš ništa, na blogu sam samo ponekad onako za svoju dušu sela i nešto napisala jer je pisanje moja velika ljubav i vreme za opuštanje. Beba sad ima već 6 meseci pa možda uskoro budem malo više pisala ali samo ako beba to dozvoli, ako drema ili ako ja uveče kad on zaspi ne padnem sa nogu pa budem sposobna za pisanje :).

      Избриши