"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 20. септембар 2017.

Golden Rose - Smart lips 3 nijanse & Dream lips lipliner


Nastavljamo sa predstavljanjem noviteta Golden Rose Srbija, ovaj put na redu su olovke za usne. Smart lips karmine u obliku olovke dobila sam u tri nijanse, vrlo lepe i tople boje, ženstvene svaka na svoj način, meni se lično dopadaju sve tri i rado ću ih koristiti. Dve nijanse su više za dnevnu varijantu a nijansa broj 14 za neko posle podne ili veče, opet po mom mišljenju ali svako ima svoj ukus.


Olovke su meke i nežne, jako lako se nanose na usne, kremaste su teksture, i dosta dugo traju, za suvlje ispucle usne preporučila bih podlogu u vidu labela ili balzama za usne.





Olovka za usne dream lips lipliner stigla mi je u broju 530, jedna jako lepa nijansa koja se slaže uz većinu karmina koje inače volim i koristim. Imam već dve ove olovke i koristim ih dugo, jako sam zadovoljna sa njihovim kvalitetom. Cena ove olovke je 179,00 rsd.


Za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt , kao i oficijalni sajt http://www.gbs.rs/. Ono što je bitno napomenuti jeste da se kompletan asortiman može naći u svim maloprodajama Golden Beauty Shop koji se nalaze za sad na 4 lokacije:
-Golden Beauty Shop Aviv Park Pancevo / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopPancevo/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zvezdara / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopBeograd/
-Golden Beauty Shop BIG Fashion Beograd / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopMini/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zrenjanin /https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopZrenjanin/

Kako Vam se dopadaju ove nove nijanse ? 

6 коментара: