"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 02. септембар 2017.

Rosegal - Through Crochet Tunic Beach Cover Up & Bikini Boho Swimwear Coconut Tree Chiffon Round Beach Decor Throw Scarf


Celo leto sam gledala ove predivne haljinice za plažu i prostirke ali kako sam znala da neću mrdnuti nigde nisam ih ni poručivala, no onda je iskrslo nešto i rešili smo da odemo na mini odmor u banju na 4-5 dana i ja sam najzad poručila neke stvarčice za tu svrhu, ali nažalost stigle su kada smo se mi već vratili, pa su sad ove slike nastale u bebinoj budućoj sobi koju smo počeli da sređujemo, negde kasno uveče kada je muž bio kući, a Ivan je naravno nadgledao radove :). Vi zamislite da je plaža na slikama, kao što sam ja.

Bikini Boho Swimwear Coconut Tree Chiffon Round Beach Decor Throw Scarf


Prostirki za plažu ima zaista milion na sajtu ali meni se ova odmah izdvojila, kada sam videla kokos i plamu to mi je bilo dovoljno i tako sa odmah izabrala baš ovaj dezen, dalje nisam ni gledala. Jako je lepa, prostrana, jedino što sam očekivala deblji materijal a ovaj je poput neke ešarpe recimo, no videću sledeći put da bolje čitam informacije o proizvodu a ne da odmah padnem samo na dezen, tek sam kasnije videla da lepo piše marama, no svakako će super poslužiti u bilo koju svrhu :). Cena iznosi $8.90 i prozvod možete poručiti ovde.

Pompon See-Through Crochet Tunic Beach Cover Up
Ovu haljinicu za plažu ili tuniku kako su je oni nazvali sam videla kod blogokoleginice i jako mi se dopada pa sam rešila da poručim istu, uvek sam gledala u nju i dopala mi se ali odlagala sam poručivanje, no kad sam je videla na njoj zalubila sam se :). Predivnog je materijala, poput pene je mekana i nežna, jedva čekam sledeće leto jer smatram da može da se nosi i kao redovna haljina a ne samo kao tunika za plažu preko kupaćeg kostima. Sve u svemu jedna od najboljih stvari koje sam do sada poručila, zaista se osećam fenomenalno u njoj.
Cena haljinice iznosi $12.35 i možete je poručiti ovde, veličina je univerzalna. Posetite sajt Rosegal, a za popust na ovom sajtu ukucajte Rosegalxie.

Kako Vam se dopadaju ove stvarčice? 
7 коментара:

 1. Eto, sad si spremna za iduće ljeto :D Prostirka je baš fora, ljetna, a tunikica ti odlično stoji :*

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Draga moja ja spremna od glave do pete jos samo da Bog da zdravlja i malo sreće pa da odemo na more <3

   Избриши
 2. Ova zadnja slika ti je bas preva za plazu:-) Haljina mi je prezanimljiva!

  ОдговориИзбриши
 3. Prelepe fotografije draga :) spremna si za sledece leto, jos i Ivana da obezbedis <3

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala draga, za njega cemo kad dodje vreme raste ko iz vode bitno da sam ja spremna od glave do pete, još samo da nas tata vodi na more, Bože zdravlja :)

   Избриши